Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@03:58:59 GMT

تولید ماهیان خوراکی در استان تهران رونق گرفته است

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۹۶۴۷۳

تولید ماهیان خوراکی در استان تهران رونق گرفته است

«نغمه نظری» روز سه‌شنبه در این باره به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سال ۱۳۹۲ میزان تولید ماهی سردابی در استان تهران چهار هزار و ۱۳۸ تن بود و این میزان در سال جاری به ۶ هزار و ۸۰۰ تن رسیده است.

وی افزود: طی سال گذشته نیز یکهزار و ۱۸۴ تن ماهی گرمابی و پنج هزار و ۶۱۶ تن ماهی سردابی در استان تهران تولید شد که نشان می‌دهد روند تولید ماهیان خوراکی در استان جهشی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر امور شیلات استان تهران ادامه داد: با توسعه استخرهای دو منظوره کشاورزی و همچنین توسعه استخرهای پرورش ماهی این استان در تولید ماهیان خوراکی به یک موفقیت بزرگ دست یافته‌ایم و با این افزایش تولید، پایتخت از لیست استان‌های مصرف‌گرا خارج و به استان تولیدگرا در بخش‌ شیلات تبدیل می‌شود.

وی کانون تولید ماهیان خوراکی استان را شهرستان‌های فیروزکوه، دماوند و ری اعلام کرد و افزود: این شهرستان‌ها با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب، بیشترین فعالیت تولیدکنندگان ماهیان سردابی و گرمابی را دارند.

شناسایی ۴۳۰ استخر دو منظوره کشاورزی

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در ادامه به اجرایی شدن طرح شناسایی استخرهای دومنظوره کشاورزی در استان تهران اشاره کرد و گفت: این طرح با هدف افزایش تولید ماهیان خوراکی اجرایی و ۴۳۰ استخر در سطح استان شناسایی شد.

به گفته وی از میان ۴۳۰ استخر دومنظوره تاکنون ۳۹۵ استخر در زمینه تولید ماهیان فعالیت دارد که با این اقدام سالانه یکهزار و ۷۰ تن ماهی در این استخرها تولید می‌شود.

مدیر امور شیلات و آبزیان استان تهران در ادامه به فعال شدن واحدهای نیمه‌فعال و غیرفعال در این بخش اشاره کرد و افزود: در سال جهش تولید ۲۰ واحد تولید ماهیان خوراکی که غیرفعال یا نیمه فعال بود، به طور کامل به چرخه تولید ماهیان خوراکی بازگشت.

وی خاطر نشان کرد: با این فعال‌سازی پیش‌بینی می‌شود سالانه یکهزار و ۹۶۶ تن ماهی از این واحدها تولید و همچنین برای ۷۴ نفر نیز اشتغال ایجاد شود.

نظری تاکید کرد: تا پایان سال گذشته ۹۰۴ نفر در واحدهای سردابی و همچنین ۶۶۱ نفر در واحدهای گرمابی استان مشغول فعالیت بودند و این میزان اشتغال در واحدهای تولیدی ماهیان استان تا پایان امسال افزایشی خواهد بود.

به گفته وی در مجموع ۴۲ واحد شامل عمل‌آوری، فرآوری، کنسروسازی، دپو و زنده‌فروشی ماهی، بازارهای متمرکز آبزیان و همچنین بازارچه‌های تخصصی آبزیان و خوراکی‌های دریایی با ظرفیت ۲۴ هزار و ۶۰۴ تن در استان فعال هستند و همچنین تا پایان برنامه ششم توسعه میزان تولید ماهیان خوراکی در استان تهران به هفت هزار و ۱۵۰ تن خواهد رسید.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی استان تهران اختصاصی ایرنا سازمان جهاد کشاورزی استان تهران سازمان شیلات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی استان تهران اختصاصی ایرنا سازمان جهاد کشاورزی استان تهران سازمان شیلات ایران وزارت جهاد کشاورزی استان تهران اختصاصی ایرنا سازمان جهاد کشاورزی استان تهران سازمان شیلات ایران اخبار کنکور تولید ماهیان خوراکی استان تهران تولید ماهی تن ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۶۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • دیگر چیزی از بخش کشاورزی و شیلات غزه باقی نمانده است
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • آذربایجان‌غربی رتبه نخست کشوری در تولید آرتمیا