Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام موسوی متقی با بیان‌اینکه کمک‌رسانی به محرومان و نیازمندان یکی از رویکردهای مسجد جامع اراج است، گفت: پس از بحران کرونا در سه مرحله به ۲۵۰ نیازمند تحت پوشش، بسته‌های معیشتی توزیع شد.

حجت الاسلام «سیدمحمد کاظم موسوی متقی» در گفت وگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به رویکرد و برنامه های مسجد جامع اراج واقع در «منطقه اقدسیه»، اظهار کرد:  از زمان بحران کرونا تاکنون در سه مرحله کمک رسانی و توزیع بسته های معیشتی به 250 نیازمند تحت پوشش مسجد را در دستور کار قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جماعت مسجد جامع اراج با اشاره به اینکه کمک رسانی به محرومان از ابتدای تاسیس این مسجد مورد توجه بوده و کمک های مسجد مختصص به بحران پس از کرونا نیست، افزود: موسسه خیریه جوادالائمه(ع) از سال 73 در این مسجد فعالیت می کند و در ابتدای تاسیس آن تنها  10 خانواده نیازمند را تحت پوشش قرار داده بود، اما اکنون 250 نفر در قالب 75 خانوار تحت پوشش خیریه مسجد هستند.

 

وی توانمندسازی خیریه مسجد را یکی از رویکردهای مورد توجه دانست و تصریح کرد: ما در توانمندسازی خیریه مسجد دو نگاه را مورد توجه قرار می دهیم، نگاه اول اینکه به نیازمندان تحت پوشش کمک معیشتی موقت داشته باشیم و نگاه دوم اینکه نیازمندان تحت پوشش را توانمندسازی دائمی کنیم به این معنا که اقتصاد پایدار برای آنها فراهم کنیم. به عنوان مثال اگر فردی نیازمند به شغل است، بتوانیم برای او کسب و کار فراهم کنیم و اگر مشکل مسکن دارد در صورت امکان بخشی از مشکل او برای تهیه سرپناه را فراهم کنیم.

 

حجت الاسلام موسوی متقی تهیه جهیزیه برای جوانان بی بضاعت را از دیگر از برنامه های خیریه این مسجد برشمرد و گفت: در طول سال 15 جهیزیه کامل برای نیازمندان فراهم می کنیم تا بخشی از مشکلات جوانان در ابتدای زندگی حل شود.

 

امام جماعت مسجد جامع اراج تاکید کرد: با رعایت پروتکل های بهداشتی مراسم عزاداری محرم و صفر در این مسجد برگزار شد و قبل از بحران کرونا در طول سال سه نوبت نماز جماعت اقامه می شد، ضمن اینکه پایگاه بسیج و کانون فرهنگی هنری جوادالائمه(ع) با برگزاری برنامه های فرهنگی، مذهبی و هنری تلاش می کند که گامی در جهت جذب نوجوانان و جوانان به مسجد بردارد.

 

وی پیرامون فعالیت های کانون فرهنگی هنری جواد الائمه(ع) مسجد جامع اراج خاطرنشان کرد: روخواني قرآن، روخواني قرآن، تواشیح، اردويي و گردشگری، نهج البلاغه، صحيفه سجاديه، سرود، دوره های بصیرت افزایی و اخلاق، آموزش رایانه،فنی و حرفه ای، سواد رسانه ای، برنامه های هنری، هنرهای تجسمی، داستان نویسی، آموزش پویانمایی، توسعه و ترویج کتابخوانی و فعالیت های ورزشی بخشی از برنامه های کانون فرهنگی هنری جوادالائمه(ع) قبل از بحران کرونا بوده است.

 

یادآور می‌شود؛ مسجد جامع اراج در اقدسیه، ابتدای بزرگراه ارتش، محله اراج واقع شده است.

 

 

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: کمک مومنانه مسجد بحران کرونا تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۶۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد

سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: در همین هفته گوشت گرم وارداتی وارد استان می‌شود و گوشت منجمد گوسفندی هم به میزان ۲۰ تن در این مرحله در شهرستان‌ها در حال توزیع است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از جهاد کشاورزی استان یزد، یحیی شفیعی با اشاره به برنامه‌ریزی برای تامین گوشت در استان یزد اظهار کرد: گوشت گرم و منجمد وارداتی امسال طی دو مرحله در استان توزیع شده و در همین هفته هم گوشت گرم وارداتی وارد استان می‌شود.

وی افزود: گوشت منجمد گوسفندی هم به میزان ۲۰ تن در این مرحله در شهرستان‌ها در حال توزیع است.

سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: برنامه‌های مختلفی در سازمان جهاد کشاورزی برای ساماندهی بازار گوشت در برنامه داریم و افزایش ظرفیت دامی استان، راه‌اندازی واحدهای راکد و نیمه فعال و افزایش ظرفیت مراتع از جمله این برنامه‌ها است.

شفیعی ادامه داد: قیمت مصوب گوشت گرم گوسفندی هر کیلو ۵۸۰,۰۰۰ تومان است و فروش بیشتر از این قیمت تخلف محسوب می‌شود.

سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ادامه داد: با هر گونه تخلف و گران فروشی برخورد و پرونده متخلفان به تعزیرات حکومتی ارجاع داده می‌شود.

به گزارش ایمنا، قیمت مصوب گوشت گرم گوسفندی در بازار رعایت نمی‌شود و این امر موجب گلایه‌مندی مردم شده است.

کد خبر 749186

دیگر خبرها

  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • بهره گیری از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • مسجد جمکران میزبان زائران حضرت معصومه(س) در دهه کرامت
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • برای خانه‌دار شدن افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی برنامه داریم
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • پنج هزار و ۵۵۸ متقاضی واحدهای مسکن ملی در زنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند