Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیجیاتو،مایکروسافت در دهه ۹۰ میلادی از سوی وزارت دادگستری ایالات متحده با اتهام انحصارطلبی و نقض قانون شرمن روبرو شد. حال «بیل گیتس»، هم‌مؤسس و مدیرعامل سابق مایکروسافت معتقد است مدیران عامل شرکت‌های فناوری از اشتباهات او درس گرفته‌اند و با گفتگوی سازنده با قانونگذاران به نتایج بهتری دست خواهند یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تابستان امسال مدیران عامل شرکت‌های گوگل، آمازون، فیسبوک و اپل در برابر کنگره آمریکا حاضر شدند و به سوالات قانونگذاران در مورد سیاست‌های مختلف و رفتار خود با رقبای کوچک‌تر پاسخ دادند. اوایل ماه جاری میلادی قانونگذران آمریکایی با انتشار گزارشی ۴۴۹ صفحه‌ای به این نتیجه رسیدند که غول‌های فناوری بیش از حد قدرتمند هستند.

رگولاتورهای آمریکایی می‌گویند شرکت‌های بزرگ فناوری تأثیر مثبتی بر جامعه گذاشته‌اند، اما این تأثیر مثبت به قیمت گزافی برای بازارهایی که در آن‌ها فعالیت می‌کنند تمام شده است. اعضای دموکرات و جمهوری خواه زیرکمیته آنتی‌تراست کنگره هنوز در مورد نحوه حل این مشکل به توافق نرسیده‌اند، اما راه حال‌های متعددی از جمله تجزیه و ممنوعیت تصاحب شرکت‌های کوچک مطرح شده است.

«بیل گیتس»، هم‌بنیانگذار و مدیرعامل پیشین مایکروسافت در گفت‌و‌گو با شبکه CNBC در این رابطه صحبت کرد و گفت او در گذشته سطح انتقاداتی که از شرکت‌های بسیار قدرتمند و موفق می‌شود را دست کم گرفته بوده است. غول فناوری ساکن ردموند در دهه ۹۰ میلادی با اتهامات مشابهی روبرو شد و به خاطر عرضه اینترنت اکسپلورر همراه با ویندوز وارد یک دعوای حقوقی طولانی مدت با وزارت دادگستری آمریکا شد.

گیتس می‌گوید قانونگذاران به احتمال زیاد قوانین جدیدی برای نحوه فعالیت کردن شرکت‌های فناوری وضع خواهند کرد، اما قانونگذاران حین وضع قوانین باید به تفاوت‌های میان گوگل، اپل، فیسبوک و آمازون (موسوم به بیگ تِک) و بازارهای مختلفی که این شرکت‌ها در آن‌ها مشغول هستند توجه کنند.

گیتس همچنین اضافه کرد که مدیران عامل شرکت‌های فناوری از گذشته مایکروسافت درس گرفته‌اند و رویکرد متفاوتی برای تعامل با قانونگذاران در پیش خواهند گرفت. گیتس می‌گوید بزرگ‌ترین اشتباه او شکل ندادن روابط در واشنگتن و تعامل سازنده با قانونگذاران بوده است. او در این رابطه به جف بزوس، مدیرعامل آمازون اشاره کرد و گفت: «او آدم‌های زیادی دارد. او حتی یک خانه خوب در واشنگتن دی.سی خریده. آن‌ها [مدیران عامل شرکت‌های فناوری] ممکن است اشتباهات دیگری مرتکب شوند، ولی همه دیدند من چه کار کردم و حالا تجربه بیشتری دارند.»

«استیو بالمر» که سال ۱۹۹۸ سکان مایکروسافت را از بیل گیتس تحویل گرفت نیز ضمن موافقت با سخنان او، با اطمینان می‌گوید شرکت‌های بزرگ فناوری تجزیه نخواهند شد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مایکروسافت بیل گیتس آمازون اپل فیسبوک آمریکا فناوری مدیران عامل شرکت شرکت های فناوری بیل گیتس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۷۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال

روح الله‌ دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در نشست خبری سالانه این معاونت گفت: در حوزه هوش مصنوعی و شورای راهبری ملی هوش مصنوعی سال گذشته با دستگاه‌های زیادی تعامل شکل گرفت. با برگزاری و حضور دها متخصص بخش نظارت تنظیم‌گری، توسعه و پیگیری پروژه‌ها این شورا راهبری تشکیل شد.

او گفت: در اسفند ماه سال گذشته شورای راهبری ملی هوش مصنوعی با تعیین اعضای با دستور رئیس جمهور تشکیل شد. مزرعه پردازشی بزرگ، مرکز داده بزرگ، کتابخانه‌های بزرگ زبانی و تصویری خدمات پردازشی بزرگ در اپراتور‌های این مرکز قرار دارد و به شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها خدمات دهی می‌کند.

دهقانی بیان کرد: ایران ۷۰ الی ۸۰ رتبه کاربرد در حوزه هوش مصنوعی دارد. معاونت علمی و فناوری تلاش دارد برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها از آنها حمایت کند. یکی از مراحل بلوغ شرکت‌های دانش بنیان عرضه شدن آنها در بازار سرمایه و مشارکت آنها در بورس است. دانش بنیان‌ها برای ورود و سرمایه گذاری در بورس نیازی به اقدام در معاونت علمی ندارند، اما برای شرکت‌هایی که کلان داده‌های مردم و داده‌های امنیت ملی را به دنبال دارند باید از طریق این معاونت وارد شوند.

او گفت: معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال خبر داد و گفت: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند کا تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت. علم و فناوری، استفاده از این تکنولوژی‌ها دوبال عملیات صادق بودند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اطهار کرد: حمایت از اندیشه ورزی و تفکردر کشور حمایت از توسعه علم و حمایت از توسعه فناوری و حمایت از توسعه کسب کار‌ها از ارکان اصلی معاونت علمی ریاست جمهوری است. ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان در این معاونت نیز کار خود را آغاز کرده است. امضا کردن موافقت نامه با صنایع بزرگ فولادی و پتروشیمی و وزارت خانه‌های بزرگ از برنامه‌های معاونت علمی بوده که انجام شده است. 

او بیان کرد: قریب به ۲۰ کنسرسیوم در حوزه پتروشیمی، فولاد، ذوب آهن و محیط زیست و ... برای حل مسائل کشور عقد قرارداد و برگزار شد. بودجه‌ای معادل پروژه ۵۰۰ میلیون یورویی نفت برای اجرای پروژه‌های پیشران فناورانه باشند و تاثیر مستقیم در زندگی مردم داشته باشند در پایان سال گذشته ابلاغ شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری ادامه داد: در نظام جدید ارزیابی دانش‌بنیان‌ها، علاوه بر سطح فناوری، میزان اشتغال تخصصی و گردش مالی شرکت هم مورد مطالعه قرار می‌گیرد و شرکت‌ها بر این اساس به شرکت‌ها نوپا، نوآور و فناور تقسیم می‌شوند.

او افزود: نوع ۱-۲ و ۳ سابق بر اساس فناوری تقسیم بندی می‌شود، اما الان اشتغال تخصصی و گردش مالی نوع تقسیم بندی را مشخص می‌کند. شرکت‌های بسیار نوع یک داشته‌ایم که در بازنگری به شرکت نوپا تبدیل شدند و شرکت‌های نوع ۳ داشتیم که به شرکت‌های نوآور و فناور تبدیل شدند. ساز و کار‌های حمایتی از دانش بنیان‌ها در روش جدید متناسب‌تر شدند.۱۰ پارک کشور به کارگزار شناسایی شرکت‌های نوپا تبدیل شده اند.

در حال تکمیل...

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال