Web Analytics Made Easy - Statcounter

سجاد سالک روز ‌سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا اظهار داشت: وزارت ورزش وجوانان از دوران تاسیس تاکنون متشکل از سازمان تربیت بدنی ومعاونت جوانان محسوب می‌شود و بر این اساس ظرفیت حوزه ورزش و جوانان نیز باید در جهت هم‌افزایی قرار بگیرد.

وی ادامه داد: با طرح احیای مجمع ملی جوانان (طی سال‌های اخیر) ادغام عملی و سازمان‌یافته این دو مجموعه انجام نپذیرفت و بنابراین فرصت تعامل سازنده و موثر برای هم‌افزایی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های متقابل نیز ایجاد نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالک افزود: این همکاری در برگزاری برخی رویدادهای ورزشی بین‌المللی همچون مسابقات لیگ جهانی والیبال، با بهره‌گیری از توان داوطلبان در سمن‌ها دیده شد، اما به عنوان یک همکاری سازمان‌یافته تداوم نداشت.

وی تصریح کرد: طی ماه‌های اخیر با قطعیت خبر عدم احیای مجمع ملی جوانان و تثبیت ترکیب کنونی جامعه ورزش وجوانان، مصوب شد که ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد در راستای توسعه ورزش کشور قرار گیرد.

سالک ادامه داد: بنابراین یک کتاب از مجموعه سمن‌ها که در حوزه ورزش، توسعه وترویج ورزش همگانی، اخلاق در ورزش، ورزش بانوان و ورزش اقشار خاص مجوز گرفته‌اند، تهیه و تدوین و در اختیار روسای فدراسیون‌های ورزشی قرار گرفت. براساس این آمار و اطلاعات متولیان ورزش در سراسر کشور با شناخت از تشکل‌های ورزشی مردم نهاد برنامه‌ریزی و از توان سمن‌ها استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به تفاهمنامه همکاری با فدراسیون ورزش‌های سه‌گانه تاکید کرد: در انتخاب فدراسیون‌ها، پیوند با زندگی عامه مردم، ترویج روحیه شادی و نشاط، سلامت و همچنین استفاده شهروندان از ورزش‌های عمومی و در دسترس همچون شنا، دوچرخه‌سواری و دومیدانی مورد توجه قرار گرفت.

۳۰۰ سازمان مردم نهاد در حوزه ورزشی کسب مجوز کرده‌ است

سالک با بیان اینکه اکنون ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در حوزه ورزشی مجوز کسب کرده‌ اند، افزود: رسالت شماری از سمن‌ها در حال حاضر همچون ماهیت فدراسیون‌ ورزش‌های سه‌گانه، ترویج و توسعه ورزش در سطح جامعه است و بنابراین همکاری این دو جامعه در کنار یکدیگر به توسعه روحیه نشاط و سلامت کمک شایانی می‌کند.

مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی وزارت ورزش و جوانان همچنین با تاکید بر این که سمن‌های غیرورزشی هم در این طرح مشارکت خواهند داشت، یادآور شد: برخی سمن‌ها در حوزه‌ مقابله و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی فعالیت ‌می‌کنند، اما تسهیل، توسعه و ترویج ورزش در مناطق حاشیه‌نشین و محروم نیز می‌تواند از بسیاری آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کند.

سالک تصریح کرد: برگزاری رویدادهای ورزشی در این مناطق، حضور در دوره‌های آموزشی و کسب گواهی معتبر، برگزاری آزمون‌های استعدادیابی در سطح کشور، شناسایی استعدادهای ناشناخته در مناطق خاص و دور از پایتخت، تربیت مدرس و همچنین کشف وشناسایی استعدادها به منظور فعالیت در عرصه مربیگری و داوری و... نیز از اهداف اساسی این جامعه است.

به گفته سالک، فعالیت‌های رسانه‌ای، تولید محتوا، ساخت فیلم و برنامه‌های آموزشی و نقش اثرگذار برای توسعه و ترویج ورزش همگانی و آشناسازی مخاطبان با فدراسیون‌های ورزشی به منظور ارتقاء سلامت جامعه و کاهش مشکلات روانی در سطح کشور نیز در دستور کار این سمن‌ها قرار دارد.

برچسب‌ها ورزش همگانی سازمان های مردم نهاد آسیب ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش همگانی سازمان های مردم نهاد آسیب ها ورزش همگانی سازمان های مردم نهاد آسیب ها اخبار کنکور حوزه ورزش مردم نهاد سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۸۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس

رحیم خداجو که از آبان‌ماه سال گذشته به‌عنوان سرپرست این اداره کل مشغول به کار بود، پس از نزدیک به ۶ ماه بالاخره حکم مدیرکلی خود را از کیومرث هاشمی دریافت کرد.

در بخشی از حکم وزیر ورزش و جوانان آمده است: انتظار دارم با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در استان، با تلاش و تعامل سازنده با مدیران، کارکنان، پیشکسوتان، ورزشکاران و صاحب نظران عرصه فرهنگی و جوانان در راستای سیاست‌ها و تحقق اهداف دولت مردمی و عدالت محور و برنامه‌های وزارت ورزش و جوانان، گام بردارید.

 اهتمام در رسیدگی جدی به امور جوانان هماهنگی و برنامه‌ریزی برای تشکیل ستاد ساماندهی امور جوانان با دستگاه‌های مربوطه برای حل مسائل و مشکلات مبتلا به جوانان، نظارت و توجه به توسعه ورزش همگانی، نظارت و اقدامات لازم و دقیق بر کلیه پروژه‌های عمرانی مرتبط با آن اداره کل و وزارت ورزش و جوانان، اتخاذ سیاست و تدابیر مقتضی به منظور توسعه و گسترش ورزش بانوان، نظارت و بازرسی‌های ادواری نسبت به عملکرد و وظایف محوله به ادارات تابع، برنامه‌ریزی توسعه و تعمیم ورزش قهرمانی و رسیدگی به امور قهرمانان رشته‌های ورزشی آن استان، قانون مداری، اجرای متقن قوانین و مقررات مرتبط و شفاف سازی در ساختار نظام مالی و اداری، زمینه سازی به منظور استقرار و تحقق اهداف دولت الکترونیک برای سالم سازی، چابکسازی و کوچک سازی، از جمله مواردی است که وزیر ورزش، نظر خداجو را به آنها جلب کرده است.

رحیم خداجو که متولد شهرستان جهرم استان فارس است و در سال ۱۳۷۱ به عنوان بازیکن فوتبال به تیم برق شیراز پیوست و در سال‌های اوج این تیم در دهه هفتاد، عضوی از ترکیب نارنجی‌پوشان بود. او در سال‌های بعد پیراهن تیم‌های نساجی مازندران و صنعت نفت آبادان را هم بر تن کرد.

خداجو در سال‌های اخیر در پست‌های مدیریتی همچون ریاست اداره ورزش و جوانان شهرستان جهرم و شیراز و همچنین معاونت جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان فارس مشغول به کار بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • سیزدهمین کاروان فرهنگی ورزشی جاده ولایت میهمان خوزستانی‌ها
  • برگزاری گردهمایی روسای هیئت‌های ورزش‌های همگانی سراسر کشور در مشهد
  • آغاز عملیات احداث زمین چمن مصنوعی در خضرآباد
  • معلمان ورزش در خط مقدم پرورش قهرمانان ورزشی هستند
  • سرانه فضای‌ورزشی مهاباد ۳۵ سانتی‌مترمربع است
  • استقرار نمایندگی اداره ورزش و جوانان در شهر صدرا
  • وزیر ورزش به تغییر نام استقلال واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر ورزش و جوانان به تغییر نام باشگاه های استقلال و پرسپولیس
  • انتصاب مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس