Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، ناوگان دریایی هفتم آمریکا از انجام رزمایش مشترک با نیروهای استرالیایی و ژاپنی در منطقه مورد مناقشه دریای چین جنوبی خبر داد.

این رزمایش روز دوشنبه با ادعای حمایت از حق آزادی کشتیرانی و مقابله با اِعمال قدرت منطقه‌ای چین انجام شده است.

خبر این رزمایش در حالی اعلام می‌شود که روز گذشته، یوشیهد سوگا نخست‌وزیر جدید ژاپن در سفر به ویتنام از حصول توافق امنیتی با این کشور ازجمله در حوزه تبادل تسلیحات و تجهیزات نظامی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قرارداد نظامی از بابت آنکه ویتنام یکی از طرفین مناقشه دریای چین جنوبی است حائز اهمیت است حال آنکه خیز ژاپن را برای قدرتنمایی در خارج از حوزه سنتی خود نیز نشان می‌دهد.

نخست‌وزیر ژاپن همچنین از ویتنام که رئیس دوره‌ای آسه‌آن است به عنوان بازیگری کلیدی در فهم اهمیت آزادی دریانوردی در ایندوپاسیفیک نام برد.

اشاره سوگا به ایندوپاسیفیک نشان از همراهی وی با آمریکا در تلاش برای به چالش کشیدن چین در این منطقه راهبردی دارد.

کد خبر 5052268 مریم خرمایی

منبع: مهر

کلیدواژه: دریای چین جنوبی رزمایش ایالات متحده امریکا ژاپن استرالیا ایالات متحده امریکا رژیم صهیونیستی عراق انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 دونالد ترامپ فلسطین ویروس کرونا عربستان سعودی ایران ترکیه مناقشه قره باغ لبنان روسیه عادی سازی روابط با اسرائیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۸۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، کمودور واسیلوس گریپاریس (Commodore Vasilios Griparis)، فرمانده عملیات اروپایی موسوم به ASPIDES، اظهار داشت: «از زمان آغاز عملیات ASPIDES در 19 فوریه 2024، سطح تهدیدات بدون تغییر باقی مانده است.»
 
این بیانیه نشان دهنده اعتراف آشکار به شکست در محدود کردن عملیات یمن با هدف قرار دادن کشتی‌های وابسته به دشمن صهیونیستی، آمریکا و انگلیس است.
 
پس از آنکه فرانسه و دانمارک از خروج دو ناوچه به دلیل خطر مقابله با پهپادها و موشک‌های یمنی خبر دادند، آلمان نیز ناوچه خود را از دریای سرخ خارج کرد.

همچنین بلژیک پس از ناکامی در آزمایش رهگیری یک پهپاد، ناوچه خود را از محل خارج کرد. این امر تایید می‌کند که حملات یمن ناتوانی‌های قابل توجهی را در قدرت دریایی غرب آشکار کرده است.
 
پیش از این، بریتانیا پس از چندین حمله پهپادهای یمنی، کشتی جنگی Diamond را با کشتی ریچموند جایگزین کرد که این نشان دهنده ضعف قابل توجهی در توانایی نیروی دریایی بریتانیا برای مقابله با عملیات‌های یمن بود. این امر در مورد ناوچه‌های اروپایی نیز صدق می‌کند.
 
بسیاری از فرماندهان و افسران ناوهای جنگی بریتانیایی و آمریکایی در دوره گذشته اظهاراتی مبنی بر ناتوانی خود در مقابله با موشک‌ها و پهپادهای یمنی بیان و تاکید کرده‌اند که حملات یمن در طول زمان مرگ‌بار، دقیق‌تر و مکرر می‌شود.

آنها همچنین اذعان داشتند آنچه در حال رخ دادن است، نشان دهنده بزرگترین چالش دریایی از زمان جنگ جهانی دوم است.
 

دیگر خبرها

  • رزمایش اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه در حرم حضرت معصومه (س) برگزار می شود
  • چین رزمایش دریایی ۹ روزه برگزار می‌کند
  • عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • اقتصاد ژاپن دست پُر آمد
  • توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در بین ایتام خراسان شمالی
  • «سندرم ویتنام» در غزه تکرار می‌شود؟
  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • اوکراین: ۱۰۰ میلیون دلار کمک‌های تسلیحاتی استرالیا در راه است
  • خیزش دانشجویی در آمریکا از ویتنام تا غزه