Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق فاتحی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گچساران با اشاره به تعویق افتادن زمان کوچ عشایر به مناطق قشلاقی اظهار کرد:هر ساله از تاریخ 15 شهریورماه زمان کوچ عشایر به مناطق قشلاقی بوده اما امسال  به دلیل مساعد نبودن وضعیت جوی پاییز و پیشگیری از انتشار ویروس کرونا کوچ عشایر به اوایل آبان ماه موکول شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به تعویق افتادن زمان کوچ عشایر به مناطق قشلاقی بنا به تصمیم  و مصوبه ستاد کوچ عشایراستان و  برای حفظ سلامتی عشایر اجرایی شده است.

رئیس اداره امور عشایر شهرستان های گچساران و باشت در ادامه با اشاره به اینکه برای استقرار عشایر کوچ نشین در مناطق قشلاقی نیاز به تامین امکانات رفاهی است، گفت: متاسفانه امسال تا کنون هیچ اعتباری  برای آبرسانی سیار به مناطق عشایری گچساران و باشت پرداخت نشده است.

وی  ادامه داد:  بیش از ۹۰درصد از جمعیت عشایری در مناطق صعب العبور سکونت دارند و  یکی از مشکلات حال حاضر جامعه عشایر تامین آب پایدار است.

فاتحی ادامه داد: متاسفانه تخصیص اعتبارات به شهرستان امسال خوب نبوده و  انتظار می‌رود به عشایر کمک ویژه‌ای شود.

وی با اشاره به اینکه عواملی از جمله کمبود اعتبارات و نقدینگی موجب شده که با یک سری مشکلات رو برو شویم، گفت: آب برخی از مناطق عشایر نشین از خطوط آبرسانی به تاسیسات نفت تامین می‌شد  اما متاسفانه 80 درصد این خطوط قطع شده است.

این مسوول با اشاره به اینکه هفت دستگاه تانکر کار آبرسانی به مناطق عشایری این شهرستان ها را انجام می دهد، عنوان کرد: ماهیانه 210 میلیون ریال باید برای حق الزحمه رانندگان این خودروها پرداخت شود.

رئیس اداره امور عشایر شهرستان های گچساران و باشت تصریح کرد: ۴۰درصد از عشایر این شهرستان ها از کوچ بازگشته و در مناطق قشلاقی مستقر شده اند و آبرسانی سیار به این عشایر در حال انجام است.

 وی با بیان اینکه  بیش از 87نقطه عشایری در مناطق قشلاقی این دو شهرستان وجود دارد، اذعان کرد: ۵۳۰ منبع ذخیره آب در مناطق عشایری این شهرستان ها وجود دارد.

فاتحی با بیان اینکه  25 درصد از عشایر کوچروی گچساران در مناطق آبشیرین، باباکلان و بی بی حکیمه در کنار تاسیسات نفتی سکونت دارند که از شرکت بهره برداری نفت وگاز گچساران انتظار می رود برای تامین آب این قشر مشارکت داشته باشند.

وی ادامه داد:  ۲ مورد علمک آب در مناطق بابا کلان و دشت گز از سوی شرکت نفت در سال های گذشته برای تامین آب عشایر ایجاد شده بود که امسال بخش زیادی از این آب قطع شده است.

فاتحی با بیان اینکه  بیش از نیمی از ایل راه های این شهرستان  مشکل زیرساخت دارد و با اولین بارندگی بسیاری از راه‌ها مسدود می‌شود، اذعان کرد:  بیش از یک‌هزار کیلومتر راه عشایری  در شهرستان است که بسیاری از راه ها نیاز به  بهسازی  دارد.

 این مسوول  ابراز کرد: بر اساس سرشماری عشایر کوچ کننده در سال 1387 تعداد عشایر این شهرستان  یک هزار و 569 خانوار عشایری با جمعیتی معادل 9 هزار نفر که در مناطق دریلا، آبگندی و کلاغ نشین و دیگر مناطق عشایری این شهرستان  سکونت دارند.

فاتحی به تولیدات دامی این قشر اشاره و عنوان کرد: سالانه 2 هزار و 700 تن گوشت قرمز، قریب به 7 هزار تن انواع مواد لبنی، 25 تن گوشت سفید و 150 تن پشم از محصولات عشایر این شهرستان است.

 انتهای پیام/82031

 

منبع: فارس

کلیدواژه: آب عشایر گچساران مناطق کوچ عشایر به مناطق قشلاقی گچساران و باشت مناطق عشایری مناطق عشایر شهرستان ها تامین آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۸۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به زودی؛ آغاز خدمات دهی اتوبوس‌های عمومی به شهروندان کارون+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، کمبود و نبود اتوبوس‌های ناوگان حمل و نقل عمومی در شهرستان کارون موضوعی بود که از خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان بار‌ها مورد پیگیری قرار گرفت و ۵ دستگاه اتوبوس به این شهرستان اختصاص یافت.

با انتشار خبر اختصاص اتوبوس در ماه‌های گذشته، اما شهروندان می‌گویند: تاکنون اتوبوس‌ها شروع به کار نکرده اند و مشکلات مردم شهرستان کارون همچنان پابرجاست.

آنها از مسئولان درخواست دارند نسبت به رفع مشکل و وارد مدارشدن اتوبوس‌ها توجه ویژه داشته باشند.

سعید کعبی فلاحیه، فرماندار کارون به خبرنگار ما گفت: اتوبوس‌ها خریداری شده اند، ولی با مشکلاتی ازجمله پلاک گذاری، تامین راننده، برون سپاری، مناقصه‌ها و بیمه خودرو‌ها و... مواجه بودیم و همین امر سبب طولانی شدن فرآیند آغاز خدمت رسانی اتوبوس‌ها شد.

محمد عبیاوی، شهردار کارون مشکل کنونی ناوگان حمل و نقل عمومی این شهرستان را تامین راننده عنوان کرد و افزود: در این زمینه تفاهم نامه‌ای میان شهرداری اهواز و سازمان اتوبوسرانی شهرداری اهواز مبنی بر تامین راننده پایه یک منعقد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • به زودی؛ آغاز خدمات دهی اتوبوس‌های عمومی به شهروندان کارون+فیلم
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • درخواست عشایر شهرستان اهر برای هموارسازی مسیر‌های ییلاقی
  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر
  • جشنواره روستایی و عشایری در استان قزوین برگزار می‌شود
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • کادوی روز معلم معلمان مناطق عشایری سوژه شبکه‌های اجتماعی شد/ عکس