Web Analytics Made Easy - Statcounter

باج افزارها از رمزگذاری فایل‌ها استفاده می‌کنند، اما باج افزار جدید فایل‌ها را رمزگذاری نمی‌کند، در عوض با نمایش یک صفحه هشدار، دسترسی به دستگاه‌ها را مسدود می‌کند.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری، بدافزار جدید پیچیده اندروید، باج افزار Android از مجوز ویژه "SYSTEM_ALERT_WINDOW" برای نمایش نوت باج در بالای برنامه دیگر استفاده می‌کند و با کلیک روی هر دکمه‌ای می‌توان آن را رد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اجازه برای اطلاع رسانی هشدارها یا خطاهای سیستم کاربر است، اما تهدید جدید در Android برای دسترسی به صفحه نمایش و سوءاستفاده از آن است. در نسخه جدید باج افزار Android از اعلان "تماس" Android برای جلب توجه فوری کاربر استفاده می‌شود و هر زمان صفحه بدافزار به پس زمینه رانده شود، از قابلیت (onUserLeaveHint)استفاده می‌کند و باعث می‌شود فعالیت in- call به طور خودکار به پیش زمینه برود.

بر اساس گزارش پایگاه اینترنتی "جی بی هکرز"(gbhacker) این باج افزار آخرین نوع از یک خانواده بدافزار است که چندین مرحله از تکامل را پشت سر گذاشته است و انتظار می‌رود که نسخه‌های جدید با تکنیک‌های پیچیده‌تر را از بین ببرد.

به گفته کارشناسان معاونت بررسی مرکز افتا این باج افزار دارای تکنیک‌ها و رفتارهای جدید حمله‌ای است که از تکامل باج افزار موبایل حکایت می‌کند و رفتارهایی را نشان می‌دهد که قبلاً مشاهده نشده‌اند و می‌توانند درهای دیگری را برای دنبال کردن بدافزارها، باز کنند.

بدافزار سردرگمی شدیدی ایجاد می‌کند، زیرا هیچ کدی مربوط به سرویس‌های اعلام شده در فایل مانیفست ندارد. طبق تحلیل مایکروسافت، این کد به شدت مبهم و غیرقابل خواندن است و از شیوه رمزگشایی جالبی استفاده می‌کند. در این عملکرد رمزگشایی با value رمزگشایی مطابقت ندارد؛ آن‌ها با کد ناخواسته مطابقت دارند تا مانع تجزیه و تحلیل شوند.

کد خبر 450821

منبع: ایمنا

کلیدواژه: باج افزار آلودگی های باج افزار بدافزار تازه های تکنولوژی مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق باج افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود

عطا حسن‌پور  با یادآوری اینکه در وزارت میراث فرهنگی۳۰ میز تخصصی تشکیل شده که در این راستا چندین میز گردشگری ازجمله ژئوتوریسم، اگروتوریسم یا گردشگری کشاورزی در لرستان تشکیل شده است، افزود: میز‌های تخصصی گردشگری در هر استان به تناسب پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای صورت می‌گیرد و در هر منطقه چند میز تخصصی گردشگری، تشکیل می‌شود.

او تصریح کرد: در این راستا همایش سراسری گردشگری کشاورزی با هدف آموزش و معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی لرستان، با حضور مسئولان عالی وزارت گردشگری به مدت سه روز در استان برگزار شد.

حسن‌پور با اشاره به اینکه بزرگترین بانک ژن گیاهان دارویی در مناطقی از لرستان ازقبیل اشترانکوه، تمندر، گله بادوش و خلیل آباد لرستان وجود دارد، افزود: گردشگری کشاورزی علاوه بر آشنا کردن مردم با محصولات کشاورزی می‌تواند در جهت اقتصادی کردن کشاورزی نیز موثر باشد کما اینکه فقط یک نمونه گیاهان دارویی لرستان به نام کرفس‌کوهی به قیمت ۵ میلیون تومان است.

او با اشاره به ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری توسط میراث‌فرهنگی لرستان گفت: این بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری مانند سد ایوشان، سد شهید بروجردی، کاروانسرای چمشک، گوشه شهنشاه و… را شامل می‌شوند.

حسن‌پور گفت: یکی از اولویت‌های کاری ما تلاش در جهت ثبت ملی و جهانی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بود که در این راستا غذای محلی «جگروز» و «چزنک» در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت شد.

این مسئول با اشاره به طراحی و ساخت اپلیکیشن لرستان سفر با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان، گفت: در حال حاضر این اپلیکیشن به دو زبان انگلیسی و فارسی در دسترس عموم قرار دارد و تلاش داریم دو زبان عربی و ایتالیایی نیز به آن اضافه شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • ۱۰ راه روستایی در شهرستان بم مسدود شد
  • تغییر نام رسمی فراری در فرمول یک
  • قابلیت جدیدی از اندروید 15 برای استفاده از گوشی در تاریکی
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟
  • هوآوی از نرم‌افزار جدید خودروی هوشمند رونمایی کرد
  • ۷۴ تبهکار خطرناک تهران بازداشت شدند | معضل جدی دسترسی مجرمان به سلاح گرم
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود
  • توزیع مدل خاصی از قلیان تحت نظارت وزارت بهداشت | دسترسی به قلیان اکسیژن در این ۱۰ استان