Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید حسینی گفت: بعید است عراقی‌ها بتواند این مبلغ را به صورت نقدی و اسکناس به ایران بپردازند بلکه این پول صرف واردات کالا از طریق این کشور خواهد شد. البته باید گفت که خود این قدم هم بسیار موثر است.

گروه بورس، بانک و بیمه بازارنیوز: سید حمید حسینی، عضو هیئت رئیسه اتاق مشترک ایران و عراق پیرامون تاثیر توافق همتی، رئیس کل بانک مرکزی با همتای عراقی خود بر روند قیمت ارز، به بازارنیوز گفت: من که ندیدم آقای همتی اعلام کند که عراقی ها گفته اند دو میلیارد دلار ارز به ایران خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحثی که مطرح بوده این است که کالاهای مورد نیاز را بتوانیم خریداری کنیم و عراقی ها پولش را بدهند که البته پروسه این قضیه طول می کشد و کاری نیست که به سرعت انجام شود و اگر واقعا توافق کرده باشند، قدم مثبتی است که بتوان از محل آن منابع، اقلام مورد نیاز کشور تامین کنیم.

وی افزود: بعید است عراقی ها بتواند این مبلغ را به صورت نقدی و اسکناس به ایران بپردازند بلکه این پول صرف واردات کالا از طریق این کشور خواهد شد. البته باید گفت که خود این قدم هم بسیار موثر است.

حسینی قیمت دلار آزاد را کم‌اثر در اقتصاد دانست و اظهار داشت: دولت برای کاهش نرخ ارز نمی تواند کاری بکند و این دلار آزاد، بیشتر صرف قاچاق و خروج سرمایه است. این دلاری که مردم نمی توانند با  آن مسافرت بروند یا حتی کالا هم نمی توان وارد کرد، گران شدن یکی دو هزار تومانش، خیلی تاثیر گذار نیست و فکر می کنم مردم هم نمی توانند ریسک کرده و در این بازار سرمایه گذاری کنند.

عضو اتاق بازرگانی تصریح کرد: بعضی کالاهای لوکس که ممکن است به صورت قاچاق با دلار آزاد وارد شود، با یکی دو هزار تومان بالا رفتن نرخ ارز، خیلی تاثیری در فروش کالا و تاثیری بر روند کار قاچاقچیان نخواهد داشت. فروش می رود و آن ها ندارد.

وی در پایان گفت: بخشی از این بالا رفتن به دلیل شروع موج جدید مهاجرت است، بخشی همن مربوط به فساد در سیستم است. لذا این قیمت دلار آزاد بیشتر مربوط به سفته بازی است تا بخواهد واقعی باشد.

برچسب ها: بانک مرکزی ، نرخ ارز ، عراق لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000KUf

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بانک مرکزی نرخ ارز عراق دلار آزاد عراقی ها نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند

اسفندیار دریکوندی ، ضمن اشاره به تنوع بالای کالا‌های صادراتی استان، گفت: در همین رابطه کشور‌های عراق، پاکستان، آذربایجان، افغانستان، روسیه، امارات، گرجستان، هند، چین و ازبکستان عمده کشور‌های هدف صادراتی استان قم بوده‌است.

مدیرکل گمرکات قم افزود: در این مدت بیش‌از ۳۰ نوع کالا از گمرکات استان به کشور‌های مورد نظر صادر شد که مهمترین آنها شامل محصولاتی همچون کفش و صندل، انواع گرانول و کامپاند، سرب، پلی استر، شماری از محصولات شیمیایی، محصولات غذایی همچون تخم مرغ و برخی از لوازم صنعتی است.

او ادامه داد: در سال‌های اخیر بستر‌های لازم برای صادرات انواع کالا‌های مورد توجه تجار در گمرکات استان قم فراهم شده‌است و ما امیدواریم در سال‌جاری با همراهی فعالان اقتصادی شاهد افزایش هرچه بیشتر میزان صادرات کالا‌های ساخت داخل از گمرکات این استان باشیم.

گفتنی است فروردین‌ماه امسال حدود ۱۲ هزار تُن کالا در قالب ۳۳۵ اظهارنامه به ارزش ۱۰ میلیون و ۲۷۳ هزار دلار از گمرکات این استان صادر شد.

با توجه به شرایط خاص فروردین‌ماه همچون وجود تعطیلات نوروزی و روند آغاز کار واحد‌های تولیدی، حجم صادرات استان از ماه‌های آینده با شتاب بیشتری دنبال خواهد شد و گمرکات قم برای تحقق این هدف در آمادگی کامل به سر می‌برد.

در این مدت حدود سه هزار تُن کالا نیز در قالب تعداد ۹۱ اظهارنامه به ارزش ۱۱ میلیون و ۴۲۱ هزار دلار از طریق گمرکات قم وارد کشور شد، همچنین درآمد کل گمرکات استان از فعالیت‌های تجاری به ۴۱۷ میلیارد ریال رسید.

گفتنی‌است سال گذشته نیز ۲۳۲ میلیون و ۸۷۵ هزار و ۷۹۴ دلار صادرات انواع کالا از گمرکات این استان به کشور‌های مختلف جهان صورت پذیرفت. این میزان صادرات در قالب ۶ هزار و ۳۳۲ اظهارنامه به وزن ۲۴۲ هزار و ۴۵۵ تُن بود که نشان دهنده پویایی فعالیت‌های تجاری در استان قم است.

در همین راستا سال گذشته درآمد کل گمرکات استان قم به ۲۰ هزار میلیارد ریال رسید که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۵۰ درصد افزایش داشت.

لیست کالا‌های صادراتی استان قم به بازار‌های جهانی بسیار متنوع است که عمده‌ترین آنها در قالب ۳۲ نوع کالا مورد شناسایی قرار گرفته و انواع محصولات صنعتی، شیمیایی، معدنی، خوراکی و سایر کالا‌ها را دربر می‌گیرد.

همچنین در این مدت ۴۷۸ میلیون و ۸۹۹ هزار و ۹۵۸ دلار کالا در قالب سه هزار و ۲۸۲ اظهارنامه به وزن ۸۹ هزار و ۴۹۰ تُن از طریق گمرکات قم وارد کشور شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • بارزانی: با جدیت تمام، اجرای کامل توافق‌نامه امنیتی با تهران را دنبال خواهیم کرد
  • عملیات نظامی ایران با این حرکت عجیب، موفق به پایان رسید /ماجرای شهادت و مفقودالاثری ۱۸ اسیر چه بود؟
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • قیمت قالب فلزی لبه ۵ با قیمت دلار بالا رفت؟!
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • مرور یک تجاوز شیمیایی