Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلیل رنجبر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: در طول برگزاری این کارگاه  فرصتی برای آموزش 40 نفر از معلمان گروه نیاز ویژه دوره ابتدایی استان فراهم شده تا بتوانند با فراگیری مهارت‌های لازم به طیف مختلفی از دانش‌آموزان خدمات آموزشی ارائه دهند.

وی گفت: آموزش خط بریل، جهت یابی و حرکت، روش‌های تدریس و زبان اشاره و مباحث نظری اتیسم و آموزش رویکردهای TEACCH و ABA در طی برگزاری این کارگاه 120 ساعته از تاریخ 20 آبان تا اواخر بهمن ماه به شرکت کنندگان آموزش داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان افزود: آموزش معلمان متخصص، افزایش سطح علمی و کاربردی فراگیران با راهبردهای مختلف آموزشی، نحوه ارزشیابی در گروههای مختلف دانش‌آموزان و افزایش دانش فراگیران با ویژگی‌های روانشناختی و محورهای توانبخشی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه از جمله اهداف مهم برگزاری این کارگاه در 21 جلسه است.

رنجبر با بیان اینکه برای ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت و اثربخشی آموزشی باید مهارت‌ها و توانمندی‌های لازم در معلمان را با مجهز کردن آنان به بینش علمی تقویت کرد، گفت: یکی از مهم‌ترین اهداف برگزاری کارگاه معلم مبتنی بر مهارت‌های چندگانه آموزش معلمانی است که توانایی، تخصص و مهارت لازم را برای آموزش گروههای مختلف داشته باشند و با راهکارهای علمی آموزش به این دانش‌آموزان آشنایی یابند.

وی افزود: باتوجه به ویژگی‌های جامعه امروز،تخصص معلم در یک درس خاص نمی‌تواند کارساز باشد بنابراین در راستای ارتقای توانمندی معلمان،کسب مهارت‌های چند بعدی آنان باید مورد توجه قرار گیرد.

رنجبریادآور شد: ارتقای توانمندی معلمان، آغاز تحولی در نظام آموزشی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه خواهد بود و درک این مفهوم که نقش معلم فقط یاد دادن نیست بلکه ایجاد موقعیت برای یادگیری است تغییرات شگرفی را در نحوه آموزش دانش‌آموزان ایفا می‌کند.

وی با بیان اینکه نفوذ تعلیم و تربیت معاصر با همراهی فن آوری‌های مفید سبب ایجاد تغییرات عمیق در آموزش شده است؛ تصریح کرد: این تغییر فرآیندی را می‌توان ابزاری نیرومند برای ارتقای کیفیت و کارایی آموزش دانست که باعث تغییر در شیوه سنتی آموزش شده و به معلمان در بهبود فرآیند آموزش و یادگیری کمک می‌کند.

انتهای پیام/2330/72

منبع: فارس

کلیدواژه: معلمان کردستان دانش آموزان رئیس آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛رضامرادصحرایی افزود: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغییر داشته باشد،

وي گفت: پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آیین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد. این آیین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیات دولت رسید. بر این اساس تا ۵ سال آینده، ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می شود و تعداد دانش آموزان در رشته های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد.بنابراین تا پایان برنامه هفتم ۲۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد معادل ۲ درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت در اختیار شرکت‌ها و صنایعی قرار خواهد گرفت که اقدام به تاسیس هنرستان جوار آن شرکت می‌کنند. 

وزیر آموزش و پرورش افزود: ۲۰ درصد ظرفیت آموزش متمرکز فنی و حرفه‌ای و هنرستان‌ها به آموزش مهارت به دانش‌آموزان غیر از رشته فنی و حرفه‌ای اختصاص پیدا خواهد کرد. 

صحرايي درخصوص برنامه آموزشی استان‌ها برای سال تحصیلی جدید، گفت: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغیبر داشته باشد. امکان‌سنجی این موضوع در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار گرفته و امیدواریم این موضوع نیز به زودی به ثمر برسد. یکی از کارهای آیین‌نامه اخیر این است که ۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت آموزی باید تغییر پیدا کند.  

وی بیان کرد: موضوع تغییر تقویم آموزشی در قالب یک طرح اعلام شده است. کمیسیون آموزش مجلس آن را تصویب کرده و در نوبت صحن علنی مجلس شورای اسلامی است.

صحرایی در پاسخ به سوالی درباره دریافت شهریه برای مهارت آموزی نیز گفت: اگر قانونی در مجلس است که اعلام کرده گرفتن هزینه مهارت آموزی غیرقانونی است، آن قانون مبناست. ما قانونی نداریم که اعلام کرده باشد گرفتن هزینه مهارت‌آموزی غیرقانونی است. اینکه سال گذشته گرفته نشده به این معنا نیست اخذ هزینه مهارت‌آموزی امسال غیرقانونی است.

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • هدف گذاری آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۳۰۰ هزار نفر در کشور
  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش