Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی عسگری در گفت و گو با پارس نیوز اظهار کرد: ناکامی صنعت خودروسازی ما در تولید خودروهای با کیفیت و قابل رقابت در بازارهای جهانی، به ساختار و روح دولتی حاکم بر این صنعت بازمی گردد که از هر نظر بر کارایی آن تاثیر منفی گذاشته است.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از سیاست‌گذاری نادرست دولتی به عنوان مشکلات صنعت خودروسازی نام برد و گفت: دولتی بودن و تعارض منافع در کنار عدم شفافیت به دامنه چالش های این صنعت افزوده است و بی تردید ریشه اصلی مصائب صنعت خودروسازی به مدیریت دولتی، رانتی و نبود استراتژی بلندمدت مربوط می شود و بر این مبنا، مجلس طرح ساماندهی بازار خودرو را ارائه کرده که پایه و اساس آن، اصلاح توزیع خودرو به همراه عرضه آن  در بورس کالا است و از این طریق، تمامی راه‌های توزیع خودرو صفر تنها از مسیر بورس میسر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع دیگر شاهد قیمت گذاری دستوری نخواهیم و نکته حائز اهمیت دیگر آن است که عرضه و تقاضا در بستر بورس، عامل تعیین کننده قیمت بوده و در سال به هر کد ملی تنها یک مدل خودرو اختصاص می یابد.

وی با اشاره به مالیات اخذ شده از بورس خودرو و اینکه صرف چه بخش هایی خواهد شد، توضیح داد: طبق پیشنهاداتی که در این طرح مطرح شده،20 درصد مالیات صرف توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی و70 درصد هم به خودروسازها داده خواهد شد که البته به صورت وام کوتاه مدت است تا به این واسطه تولید رونق پیدا کند و 10 درصد هم برای پاداش به خودرو سازان است.  

گفتنی است، در طرح ساماندهی بازار و صنعت خودرو پیشنهاد شده است خودرو صفر کیلومتر صرفا در بورس کالا عرضه گردد (ماده 2) و مابه‌التفاوت قیمت کشف شده در بورس کالا و قیمت مصوب به عنوان مالیات اخذ گردد و مالیات اخذ شده صرف توسعه حمل و نقل عمومی و افزایش تولید خودرو شود تا منافع آن نصیب عموم مردم گردد (ماده 5)

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی خودروسازی خودرو خودرو مجلس خودروسازی نماینده مجلس بورس خودرو مهدی عسگری صنعت خودروسازی صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات

مهران فاطمی استاندار یزد درباره وضعیت صنعت فرش استان تصریح کرد: نابود شدن صنعت فرش قصه پرغصه‌ای است و باید همکاران دفتر اقتصادی و انجمن فرش این موضوع را پیگیری کنند.

وی با اشاره به نگاه استان مبنی بر حرکت به سمت دانش بنیان و توسعه نساجی گفت: ما محدود کردن صنایع آلاینده پرآبخواه در استان را در پیش گرفتیم و در محور مهریز ـ عقدا کاهش هزار و ۸۰۰ مجوز را انجام دادیم.

فاطمی، در خصوص تامین مالی واحد‌های نساجی اظهار داشت: از تسهیلات سفر رئیس جمهور به یزد، هزار میلیارد تومان به نوسازی نساجی اختصاص یافته و امسال هم ۳۰ درصد تسهیلات تبصره‌ای به بخش نساجی اختصاص می‌دهیم.

استاندار همچنین خاطرنشان ساخت که ساختمان مرکز نوآوری نساجی برای تربیت نیروی انسانی ماهر را تامین می‌کنیم و تجهیز آن برعهده بخش خصوصی است تا در اول مهرماه آماده باشد.

فاطمی در خصوص راه اندازی دهکده نساجی هم گفت: این دهکده با مشکلات قانونی مواجه است و همچنین به ۱۰ هکتار زمین نیاز دارد. جانمایی زمین را مشخص کنید تا زمین در اولین فرصت تامین شود.

وی با اشاره به سابقه پنج دهه استفاده استان از معادن افزود: این در حالی است که قدمت نساجی ما به بیش از ۱۰۰ سال می‌رسد، ولی با وجود داشتن نخبه و دانشگاه و فناوری همچنان واردکننده ماشین آلات نساجی و معدن هستیم که باید در این خصوص تدبیری اندیشید.

گرجی مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت هم در این نشست موضوع پارچه را دغدغه اصلی حوزه کاری خود دانست و گفت: بخشی از واردات پارچه به صورت قاچاق انجام می‌شود و در این خصوص سال گذشته اقدامات را شروع کردیم و باید در قالب یک کارگروه به راه حل اجرایی رسید.

در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی مسائل و مشکلات صنعت نساجی یزد نیز افزایش واردات صنایع نساجی، کمبود منابع ارزی، دو نرخی بودن ارز برای صنعت نساجی و تبدیل تولیدکنندگان نساجی به وارد کننده مطرح شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • مآخذ مالیات برعایدی سرمایه در ایران برعکس دنیاست
  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • انتقاد طلافروشان به ثبت موجودی در سامانه جامع تجارت است
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید