Web Analytics Made Easy - Statcounter

درخواست تصویب قانون منع حیوان‌آزاری با ۱۸هزار امضا صبح امروز تحویل رئیس مجلس و رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی شد.

خبرگزاری میزان- اخیرا موارد انتشار تصاویر و فیلم‌های دردناک از آزار حیوانات اهلی و وحشی در شبکه‌های اجتماعی افزایش یافته؛ تصاویری که کاربران فضای مجازی را به شدت تحت تاثیر قرار داده و لزوم برخورد قانونی با مرتکبان را گوشزد می‌کند چرا که در سایه خلاء قانونی برای برخورد با حیوان‌آزاران، مجازات‌های بازدارنده برای برخورد با آنان در نظر گرفته نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که پیشنویس قانون منع حیوان‌آزاری، بیش از یک سال است که در کمیسیون حقوق مجلس خاک می‌خورد و به نظر می‌رسد برنامه‌ای برای تصویب آن وجود ندارد؛ طرحی که حالا فعالان حقوق حیوانات برای درخواست تصویب آن از مجلس یازدهم کمک می‌خواهند.

 درخواست تصویب قانون منع حیوان‌آزاری را که به امضای ۱۸هزار نفر رسیده و صبح امروز تحویل رئیس مجلس و رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی شده است در ادامه می‌خوانید:

جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف / رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
سرکار خانم مهندس سمیه رفیعی / رئیس محترم فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی

با سلام و احترام،

پیش‌نویس قانون منع حیوان‌آزاری که تدوین آن از اواخر سال ۹۴ آغاز شد ابتدا در قالب لایحه از سازمان حفاظت محیط زیست به هیئت دولت راه یافت. لایحه‌ای که تعلل دولت در ارسال آن به مجلس شورای اسلامی سبب شد این پیش‌نویس سال گذشته با پیگیری‌های فراکسیون محیط زیست مجلس، در قالب طرح به مجلس ارائه شود. اما این طرح که شهریور سال گذشته در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد تا به امروز در کمیسیون حقوقی مجلس معطل مانده است.
این در حالی است که موارد انتشار فیلم‌ها و تصاویر دلخراش از آزار جانوران رو به افزایش است. مواردی که بسیاری از آن‌ها به دستگیری عاملان حیوان‌آزاری منجر شده اما به دلیل عدم جرم‌انگاری در حوزه حیوان‌آزاری، مجازات عاملان حیوان‌آزاری، به هیچ وجه بازدارنده نبوده است.

حال آنکه نتیجه بسیاری از تحقیقات نشان می‌دهد که افرادی که در بزرگسالی مجرم شناخته می‌شوند و نسبت به آزار و اذیت افراد دیگر اقدام می‌کنند، در کودکی و نوجوانی حیوان‌آزار بوده‌ و سپس به مرحله انسان‌آزاری رسیده‌اند که این موضوع خود تأکیدی است بر لزوم جرم‌انگاری، برخورد بازدارنده با حیوان‌آزاران و در برخی موارد، حتی زمینه‌سازی برای درمان آن‌ها.

به علاوه، افزایش موارد انتشار تصاویر حیوان‌آزاری علاوه بر اینکه رفتاری غیرانسانی را به تصویر می‌کشد با تشویش اذهان عمومی و ترویج خشونت، آثار بعضاً جبران‌ناپذیری بر جامعه به جا می‌گذارد.
بریدن گوش‌های الاغ، زجرکش کردن خرس، سوزاندن پلنگ، تزریق اسید، مثله کردن، سوزاندن و حلق‌آویز کردن گربه‌ها و سگ‌ها و حتی تجاوز جنسی به آنان مواردی است که متأسفانه تا کنون عاملان آن‌ها به مجازاتی متناسب با جرم نرسیده‌اند. همین شده که موارد حیوان‌آزاری در پارک‌ها به ویژه از سوی معتادان مواد مخدر و همچنین موارد آزار و کشتار بعضاً همراه با شکنجه وحوش در طبیعت رو به افزایش است.

لذا با توجه به موارد فوق و با در نظر گرفتن این نکته که کمیسیون حقوقی مجلس هنوز تشکیل نشده تا به طرح منع حیوان‌آزاری رسیدگی کند از حضورتان خواهشنمدیم برای تصویب این طرح در مجلس برنامه‌ای ویژه در دست اجرا قرار داده شده و یا رسیدگی به این طرح به فراکسیون محیط زیست سپرده شود. بلکه با تصویب این قانون شاهد کاهش موارد حیوان‌آزاری در کشور باشیم؛ مواردی که علاوه بر ترویج بی‌اخلاقی و قساوت در جامعه، وجهه کشورمان را در مجامع بین‌المللی زیر سوال می‌برد.

با تشکر و احترام

حالا باید منتظر ماند و دید این درخواست می‌تواند پیشنویس قانون منع حیوان‌آزاری را در مسیر تصویب قرار داده و از بایگانی شدن آن جلوگیری کند؟

به گزارش میزان، پیشنویس قانون منع حیوان‌آزاری که تدوین آن از اواخر سال ۹۴ آغاز شد ابتدا در قالب لایحه از سازمان حفاظت محیط زیست به هیئت دولت راه یافت. لایحه‌ای که تعلل دولت در ارسال آن به مجلس شورای اسلامی سبب شد این پیشنویس سال گذشته با پیگیری‌های فراکسیون محیط زیست مجلس، در قالب طرح به مجلس ارائه شود. اما این طرح که شهریور سال گذشته در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد تا به امروز در کمیسیون حقوقی مجلس معطل مانده است.


انتهای پیام/

برچسب ها: حیوان آزاری حیات وحش مجلس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حیوان آزاری حیات وحش مجلس فراکسیون محیط زیست مجلس قانون منع حیوان آزاری مجلس شورای اسلامی درخواست تصویب سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد

به گزارش فارس به نقل از رویترز، مجلس سنای ایالات متحده اواخر روز سه شنبه به لایحه‌ای رأی داد که بر اساس آن مالک چینی این شرکت، بایت دنس، باید دارایی‌های برنامه ویدیوی کوتاه محبوب را ظرف حدود 9 ماه واگذار کند، در غیر این صورت با ممنوعیت مواجه خواهد شد.

این اقدام که روز شنبه توسط مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد، ناشی از نگرانی‌ها در مورد دسترسی چین به داده‌های آمریکایی‌ها است.اکنون این لایحه به موافقت رئیس جمهور آمریکا نیاز دارد و بایدن قبلا گفته است که آن را امضا خواهد کرد.

سناتور مارکو روبیو، جمهوری خواه ارشد کمیته اطلاعاتی، گفت: سال‌ها به چین اجازه داده‌ایم یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌ها در آمریکا را کنترل کند.»

تیک‌تاک که می‌گوید داده‌های کاربران ایالات متحده را با دولت چین به اشتراک نمی‌گذارد و نخواهدگذاشت، استدلال کرده که این قانون ممنوعیتی است که حقوق آزادی بیان کاربران ایالات متحده را نقض می‌کند.

تیک‌تاک روز شنبه به کارکنان خود گفت: ما به مبارزه ادامه خواهیم داد، زیرا این قانون نقض آشکار حقوق 170 میلیون آمریکایی عضو تیک‌تاک تحت قانون متمم اول است. مجلس سنا با 79 رای موافق در مقابل 18 رای مخالف به این طرح رای مثبت داد.

دیگر خبرها

  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • درخواست اجرایی شدن قانون کاهش ۳۰ روزه حق عائله‌مندی
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • بد عهدی در تجهیز محیط‌بان‌ ها |‌ از هزار خودروی مورد نیاز محیط بان‌ها تنها 25 خودرو تحویل شد
  • بایدن قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری برای ارسال سلاح به اوکراین و اسرائیل را امضا کرد
  • ضرورت اصلاح قانون معادن به نفع محیط زیست
  • غذا دادن دستی به حیوانات پرسه زن، مصداق حیوان آزاری است
  • آمریکا ممنوعیت تیک تاک را در سنا تصویب کرد
  • سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد
  • چه کسانی کاندیدای رهبری نظام بعد از امام بودند و چند رأی بدست آوردند؟ /وقتی متمم قاون اساسی با حکم ۲ رهبر به تصویب رسید!