Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی علی نژاد  معاون قهرمانی و حرفه‌ای وزیر ورزش و جوانان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، در حاشیه سومین پویش ملی ارتقای نشاط و سلامت زنان در ورزش، اظهار داشت: برگزاری این مراسم و همایش‌ها نشان دهنده توجه ویژه وزارت ورزش و جوانان به حوزه سلامت  بانوان است.  قطعا یکی از پایه‌های اساسی حفظ سلامتی جسمی، روحی و اجتماعی جامعه، ارتقای حوزه ورزش بانوان است، زیرا "بانوان" همسران و  مادران خانواده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زنان می‌توانند سبک زندگی خانواده را تغییر دهند. ارتقای ورزش بانوان به رشد ورزش کل کشور کمک خواهد کرد.  

او افزود: جمعیت بانوان ورزشکار در کشور رشد خوبی پیدا کرده و در بعضی از رشته‌های ورزشی تعداد بانوان و آقایان کاملا مساوی است. در بازی‌های آسیایی جاکارتا ۲۵ درصد مدال‌های ایران را دختران کسب کردند. این نشان می‌دهد که نظام  جمهوری اسلامی ایران به ورزش بانوان توجه ویژه‌ای دارد. امیدوارم روز به روز شرایط ورزش بانوان بهتر شود.

علی نژاد درباره شانس بانوان ایران برای کسب مدال در المپیک  توکیو، بیان کرد: در چند رشته شانس کسب مدال داریم. امیدوارم در المپیک به تعداد مدال‌های ایران اضافه شود. سال ۲۰۱۶ اولین مدال بانوان کسب شد.  

او در خصوص وضعیت هاشمی (تیرانداز بانوان) گفت: موضوعات داخلی در فدراسیون  تیراندازی به وجود آمده  است. همکاران من با هاشمی و مسئولان فدراسیون ارتباط برقرار کرده اند. امیدوارم شرایط به گونه‌ای پیش برود که از تمام ظرفیت‌های ورزش کشورمان استفاده کنیم. اگر می‌خواهیم در رشته تیراندازی مدال کسب کنیم،  اکنون فرصتی برای ایجاد اختلاف وجود ندارد.

بیشتر بخوانید

علی‌نژاد: ژیمناستیک ایران مسیر خوبی را طی کرده است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون تیراندازی وزارت ورزش و جوانان مهدی علی نژاد ورزش بانوان علی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۰۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض پوچ و خطرناک علیه ایران/ ژیمناستیک دستمایه تمامیت خواهی و منفعت طلبی سهم خواهان

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در ژیمناستیک سرنا را از سر گشاد می‌زنند! در رشته‌ای که به نظر می‌رسد هر چه موفقیت در آن بیشتر باشد، برخی بیشتر برآشفته می‌شوند و می‌کوشند تا حاشیه‌ای جدید را بوجود بیاورند تا این رشته روی آرامش نبیند.

فدراسیونی که در دوره زهرا اینچه درگاهی مسیر موفقیت را در پیش گرفته بود، با تمامیت خواهی و لجبازی بیمارگونه برخی‌ها اسیر دوران بلاتکلیفی و هرج و مرج شد و در میان سرپرستان غیرقانونی و رئیس غیرقانونی‌تر دست به دست شد، اما در نهایت رئیس قانونی با فشار FIG به صندلی ریاست بازگشت. در تمام این روز‌های بلاتکلیفی، اما مسیری که از چند سال پیش آغاز شده بود، با وجود همه مصیبت‌ها و مشکلات باز هم به نتیجه رسید و ژیمناستیک توانست مدال تاریخی بازی‌های آسیایی را به سینه بزند. 

با بازگشت رئیس تاریخسازی ادامه یافت و ژیمناستیک موفق شد برای نخستین بار در طول تاریخ ۸۰ ساله خود سهمیه المپیک کسب کند. سهمیه‌ای که رئیس در دوران ابتدایی ریاست خود آن را وعده داده بود و دست آخر بعد از چند سال با وجود همه مشکلات و سد‌هایی که پیش روی این رشته قرار دادند، در نهایت محقق شد.

الفتی با کسب ۶۲ امتیاز در مسابقات جام جهانی و انتخابی المپیک در باکو موفق شد حضور در المپیک پاریس را قطعی کند. ملاک فدراسیون جهانی برای کسب سهمیه، مجموع امتیاز‌های ۴ جام جهانی است که مهدی الفتی در مسابقات جام جهانی مصر، قطر، آلمان و باکو که جزو مسابقات کسب سهمیه المپیک بود، نتایج خوبی به‌دست آورد. او حتی در مسابقات جام جهانی آلمان که گزینشی المپیک محسوب می‌شد، موفق به کسب مدال نقره شد تا امتیازات خود را به طرز چشمگیری بالا ببرد و در نهایت در پایان ۴ دور مسابقات وردلدکاپ به سهمیه المپیک برسد.



در حالی که الفتی اولین ژیمناست ایرانی است که توانسته سهمیه حضور در المپیک را به دست بیاورد، برخی افراد تنگ نظر در ابتدا مدعی شدند که این سهمیه واقعی نیست و به شکل وایلد کارت برای ایران بدست آمده، ادعایی که از اساس غلط است چه آنکه سهمیه وایلدکارت المپیک در رشته‌های مختلف عموما به رشته‌هایی تعلق می‌گیرد که با توجه به شرایطشان هیچ شانسی برای کسب سهمیه ندارند و در راستای منشور المپیک و توسعه ورزش به کشور‌های کم برخوردار تعلق می‌گیرد. حال آنکه ژیمناستیک ایران علاوه بر حضور پررنگ در رقابت‌های اخیر و گزینشی و کسب مدال در سال‌های اخیر پیشرفت چشمگیری داشته و در گردونه رقابت قرار دارد. حتی در المپیک پیشین در توکیو نیز تنها عدم صدور رواید برای یکی از مسابقات ورلدکاپ در استرالیا که حکم گزینشی را داشت، سبب شد تا ژیمناست‌های ایران در عین ناباوری امتیازات یک مرحله گزینشی را از دست داده و المپیکی نشوند وگرنه که طلسم المپیکی شدن ژیمناستیک ایران ۴ سال زودتر در دوره قبلی در توکیو شکسته شده بود.

نکته عجیب اینکه بعد از باطل شدن این سناریو، بازی تازه‌ای توسط برخی‌ها آغاز شده. پیگیری هایی که خبرنگار آنا داشته مشخص شد آنهایی که از گردونه دور افتاده اند و اعتقاد دارند باید دیگی که برای آنها نمی‌جوشد را واژگون کرد و از بین برد. آنهایی که منافع ملی نیز برایشان پشیزی ارزش ندارد و با ارسال ایمیل‌هایی به فدراسیون جهانی بنا به بهانه‌های واهی به کسب سهمیه ایران اعتراض کرده اند و عجیب‌تر اینکه به برخی کشور‌ها هم ایمیل زدند که نسبت به این موضوع اعتراض کنند تا بلکه سهمیه ایران سلب شود! 

به نظر می‌رسد این تحرکات مذموم و ضدمنافع ملی بیشتر رشته در انتخابات پیش روی این فدراسیون دارد و برخی‌ها که می‌دانند در این انتخابات شانسی نخواهند داشت، دست به یک بازی کثیف و خلاف منافع ملی زده اند تا با لوث کردن موفقیت‌های این رشته انتخابات را تحت تاثیر قرار دهند. منفعت طلبی برخی‌ها به قیمت اقدام علیه منافع ملی بازی خطرناکی است که لزوم برخورد دستگاه‌های نظارتی را می‌طلبد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسکی ۱۵۰ مدال دارد/ از قله به درون شهرها رفتیم
  • دردسر عجيب هركول كشتى ايران (عکس)
  • اعتراض پوچ و خطرناک علیه ایران/ ژیمناستیک دستمایه تمامیت خواهی و منفعت طلبی سهم خواهان
  • ورزشکار کردستانی مدال برنز مسابقات کشتی آزاد نونهالان کشور را تصاحب کرد
  • رونمایی از پدیده کشتی یزد تا برق مدال برنز دختران دارت باز
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد
  • کسب سه مدال نقره رقابت‌های پاراشنا کشور توسط ورزشکار سندروم داون مهابادی
  • چالش یا آرامش: برای حسن یزدانی تصمیم بگیرید