Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلولهای سرطانی با دشمن جدیدی به شکل بانداژ مغناطیسی مواجه خواهند شد که قادر است با اعمال حرارت آنها را از بین ببرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از نیو اطلس، دانشمندان در حال بررسی انواع راه‌ها در زمینه مقابله با سرطان هستند و یک شیوه احتمالی جالب، استفاده از نانو ذرات مغناطیسی برای گرم کردن و از بین بردن سلول‌های سرطانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان در هند با استفاده از این فناوری گام مهمی رو به جلو برداشته‌اند و روی یک بانداژ مغناطیسی کار کرده‌اند که ثابت شده است قادر به از بین بردن سلول‌های سرطان پوست در آزمایش روی موش‌ها است.

طی چند سال گذشته ما شاهد پیشرفت‌های جالب توجهی در زمینه مقابله با سرطان با استفاده از نانوذرات مغناطیسی در قالب یک تکنیک جدید در حال ظهور شناخته شده به عنوان "هایپرترمی مغناطیسی" بوده‌ایم که شامل تحویل نانوذرات مغناطیسی به محل تومور و سپس فعال کردن آنها با یک میدان مغناطیسی است که باعث گرم شدن آنها و از بین رفتن سلول‌های سرطانی اطراف می‌شود.

این ذرات می‌توانند مستقیماً به تومور تزریق شوند یا راه خود را به صورت خوشه‌ای به سمت آن طی کنند. اکنون به نظر می‌رسد که آنها می‌توانند به راحتی از طریق یک بانداژ غیرتهاجمی بر روی پوست قرار بگیرند؛ جایی که می‌توانند در مجاورت سلول‌های سرطان پوست کار کنند.

این فناوری توسط دانشمندان انستیتو علوم هند ابداع شده و از طریق روشی به نام "الکترواسپینینگ" ایجاد شده است؛ جایی که مواد از طریق یک میدان الکتریکی برای ایجاد الیاف میکروسکوپی جذب می‌شوند. نانوذرات حاصل، ترکیبی از یک اکسید آهن و یک زیست پلیمر قابل تجزیه است که بر روی یک بانداژ جراحی چسبانده می‌شوند و می‌توانند از طریق یک میدان مغناطیسی گرم شوند.

با آزمایش این بانداژ روی سلول‌های سرطانی انسان در شرایط آزمایشگاهی، بانداژ گرم شده باعث شد تا آنها با موفقیت از بین بروند. این فناوری سپس بر روی موش‌هایی که سرطان پوست داشتند آزمایش شد و در آنجا نیز با موفقیت سلول‌های سرطانی را از بین برد، در حالی که بافت سالم را بدون آسیب و بدون هیچ گونه سوختگی یا التهاب باقی گذاشت.

"شیلپی جین" نویسنده ارشد این مقاله توضیح می‌دهد: بالا رفتن درجه حرارت در محل درمان، گرما را قادر می‌سازد تا به سلول‌های تومور نفوذ کند و عروق فشرده جمع شده[شبکه عروق خونی] را در تومورها پاره کند. در مقابل، سلول‌های سالم طبیعی به دلیل عروق باز و سازمان یافته خود، گرما را پراکنده می‌کنند تا درجه حرارت طبیعی خود را حفظ کنند و بنابراین آسیب نمی‌بینند.

در حالی که نتایج اولیه این روش جدید نوید بخش است، اما محققان می‌گویند که روزهای اولیه این فناوری است و هنوز تا ورود به مرحله آزمایش و استفاده بالینی کارهای زیادی باید انجام شود.

"جین" می‌گوید: برای آزمایش کارآیی این روش درمانی جدید، باید در مقیاس بزرگتر در خرگوش، سگ و میمون قبل از استفاده از آن برای کاربردهای بالینی آزمایش شود و به مطالعات بیشتری نیاز است.

این تحقیق در مجله Cancer Reports منتشر شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرطان پوست سلول های سرطانی سلول های سرطان سرطان پوست یک بانداژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۱۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گریه تلخ پیرمرد پس از نابودی زندگی‌اش در آتش سوزی امامزاده ابراهیم

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 22 بر اثر آتش سوزی در امامزاده ابراهیم بیش از 120 خانه و واحد اقامتی و مغازه خسارات شدیدی وارد شد و شماری از آنها به طور کامل نابود شدند. تصاویری از گریه شهروندی که دارایی‌هایش در امامزاده ابراهیم سوخت را می‌بینید.

دیگر خبرها

  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • یامگا با چشم بانداژ و لب خندان در تمرین امروز استقلال
  • سرخ‌پوست‌ها در بازی پرسپولیس! + عکس
  • در چه حالتی دایناسورها بار دیگر به چرخه حیات برمی‌گردند؟
  • گریه تلخ پیرمرد پس از نابودی زندگی‌اش در آتش سوزی امامزاده ابراهیم
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • (تصاویر) رولکس؛ نسخه «چه کسی اهمیت می‌دهد»
  • کشف تکنیکی جدید برای تغییر گروه خونی اهدایی
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران