Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، «مرادعلی تاتار» روز سه‌شنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قصرشیرین با موضوع شیلات با حضور مدیرکل شیلات و جمعی از سرمایه‌گذاران و بهره‌برداران شیلات، افزود: مجتمع شیلات شهدای قصرشیرین ۸۴۵ هکتار است که ۶۲ مزرعه در آن اکنون به تولید ماهیان گرمابی اختصاص دارد و این شهرستان اکنون بزرگترین تولید کننده ماهیان گرمابی است که کرمانشاه را پس از استان‌های ساحلی به چهارمین استان فعال و پیشرو در این زمینه تبدیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: مجتمع بزرگ شیلات شهدا بستری برای اشتغال پایدار مرزنشینان و افزایش درآمد و معیشت آن‌ها و همچنین رونق و شکوفایی اقتصاد منطقه است.

نماینده عالی دولت در قصرشیرین گفت: تاکنون ۱۶ میلیارد تومان اعتبار در مجتمع شیلات شهدای قصرشیرین هزینه شده که میزان اشتغال مستقیم و غیرمستقیم آن اکنون ۴۰۰ نفر است.

                                                                              

تاتار اضافه کرد: شرایط آب و هوایی و مساعد منطقه امکان پرورش گاومیش و میگو را دارا است که امیدواریم با مساعدت مسوولان ارشد استان و در صدر آن‌ها استاندار کرمانشاه این مهم عملیاتی شود.

وی ادامه داد: یکی از چالش‌ها و موانع مزرعه‌داران شیلات شهدا با بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات، اسناد مالکیت بود که با پیگیری‌های انجام شده اسناد در دست اقدام و در مرحله واگذاری است.

مجتمع شیلات شهدای قصرشیرین با هشت هزار هکتار وسعت به عنوان سومین مجتمع بزرگ پرورش ماهیان گرمابی کشور حدود یک دهه است که در تولید انواع ماهیان گرمابی و میگوی آب شیرین فعالیت دارد و کرمانشاه را به یکی از استان‌های فعال و پیشرو در تولید ماهیان گرمابی تبدیل کرده است.

شهرستان مرزی قصرشیرین با بیش از ۲۷ هزار تن جمعیت در غرب کرمانشاه و برخورداری از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق، دارای ۲ بخش مرکزی و سومار است که در امتداد این مرز، ۲ معبر رسمی پرویزخان و خسروی قرار دارد که مبادلات اقتصادی، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این مرزها انجام می‌شود.

برچسب‌ها مزرعه پرورش ماهی قصرشیرین رونق تولید سازمان شیلات ایران پروندهٔ خبری کارنامه دولت تدبیر در سینه ستبر ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مزرعه پرورش ماهی قصرشیرین رونق تولید سازمان شیلات ایران مزرعه پرورش ماهی قصرشیرین رونق تولید سازمان شیلات ایران اخبار کنکور ماهیان گرمابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۱۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد

ایسنا/هرمزگان مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه تامین مولد سالم و با کیفیت می‌تواند باعث تولید ایمن و پایدار شود، اظهار کرد: تامین خوارک خوب و مغذی برای آبزیان از اهمیت ویژه و خاصی در صنعت تکثیر و پرورش آبزیان به ویژه میگوی پرورشی برخوردار است.

 اولین جلسه کارگروه فنی و بهداشتی تکثیر و پرورش میگوی هرمزگان با حضور مدیرکل شیلات استان، نماینده دامپزشکی، مدیر عامل اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان‌ آبزیان، معاون سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، معاون آبزی پروری شیلات، رئیس گروه میگو شیلات، رئیس گروه ترویج شیلات و آبزیان، رؤسای شیلات شهرستان‌ها و جمعی از فعالان تکثیر و پرورش میگوی استان شامگاه در سالن جلسات اداره کل شیلات برگزار شد.

مسعود بارانی -مدیرکل شیلات- پیگیری رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فنی در مزارع و مراکز تکثیر میگو توسط بخش خصوصی، تغییر ساختار مزارع پرورش میگو، ایجاد هماهنگی بیشتر بین تولیدکنندگان و دستگاه‌های متولی در جهت رفع موانع تولید، بیمه لاروهای تولیدی و مراکز تکثیر میگو از اهم برنامه‌های شیلات استان برای سال زراعی پیش رو است.

وی تاکید کرد: تامین مولد سالم و با کیفیت علاوه رشد شاخص‌های کیفی و کمی می‌تواند محصولاتی اقتصادی و بهبینه‌تری را نیز فراهم سازد.

بارانی همچنین، نمونه‌برداری از آب ورودی مزارع پرورش میگو با همکاری دامپزشکی، برگزاری نشست علمی در جهت تغییر ساختار مزارع پرورش میگو توسط اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان استان، طرح تیپ الگویی برای مزارع ۲۰ هکتاری و تغییر ساختارمزارع تکثیرو پرورش میگو با همکاری نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان و برگزاری جلسه با استانداری و سازمان جهاد کشاورزی را از اهم موضوعات مطرح شده در این نشست خواند.

به گزارش ایسنا، در این نشست حاضران درجلسه به بیان مسائل و چالش‌ها و همچنین ارائه راهکارهای پیشنهادی خود پرداختند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • ۳۰ رشته قنات خراسان شمالی در حال مرمت و لایروبی است
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • بازداشت چهار کنکوری متخلف
  • کلنگ احداث طرح زنجیره تولید و پرورش ماهیان سردابی