Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، اتاق بازرگانی آمریکا، انجمن ملی تولیدکنندگان، فدراسیون ملی خرده فروشی، انجمن استخدام بهداشت بین المللی آمریکا، دانشگاه کرنل، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و چند نهاد دیگر این شکایتنامه را علیه «چاد ولف» سرپرست وزارت امنیت داخلی و «یوجین اسکالیا» وزیر کار ایالات متحده تهیه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تارنمای خبری نشریه هیل در گزارشی در این مورد نوشت: دولت ترامپ پیشتر در ماه جاری اعلام کرد که وزارت امنیت داخلی آمریکا مقررات جدیدی را در ارتباط با روادید اچ- ۱ بی که به کارگران ماهر اعطا می شود، منتشر می کند.

وزارت کار آمریکا نیز با صدور حکمی، کارفرمایان را ملزم کرد پرداختی ها به دریافت کنندگان این روادید را افزایش دهند تا از استخدام کارگران با دستمزد کمتر در شرکت های آمریکایی جلوگیری شود.

مقام های مربوطه گفته اند که روادید اچ- ۱ بی مورد سوءاستفاده قرار گرفته است. مقام های مزبور همچنین از تاثیر اقتصادی همه گیری کووید–۱۹ استفاده کرده اند تا اینگونه استدلال کنند که زمان برای اعمال سخت گیری، مناسب است.

همچنین در متن دادخواست تنظیم شده آمده است: بار دیگر متهمان در تلاشند از همه گیری کووید–۱۹ به عنوان دستاویزی برای اختلال اساسی در مهاجرت افرادی با مهارت بالا بهره گیرند. این قوانین، غیرعادی است و اگر کنترل نشود، روابط شغلی صدها هزار کارمند فعال در آمریکا را به خطر می اندازد و مانع از استخدام افراد جدید به واسطه برنامه اچ- ۱ بی می شود.

این تغییرات براساس دستور اجرایی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برای تعلیق صدور روادید کارگری موقت تا پایان سال ۲۰۲۰ اعمال شده است. این دستور درمورد روادید اچ- ۱ بی، اچ- ۲ بی، اچ-۴، ال- ۱ و جی-۱ لازم الاجراست.

گروه های تجاری بی درنگ شکایتی علیه این دستور اجرایی تنظیم و اعلام کردند که آمریکا از دارندگان روادید کارگری موقت ذی‌نفع شده است.

ترامپ سال گذشته سیاست های جدید مهاجرتی آمریکا را اعلام کرد. وی در تشریح این سیاست ها گفت: ما می خواهیم نظام جدید مهاجرتی را اعمال کنیم که از ارزش های آمریکایی حفاظت کند. این سیاست کاملترین و جامع ترین بسته مهاجرتی است که تاکنون ارائه شده است.

در سال مالی ۲۰۱۸میلادی که در ۳۰ سپتامبر (۹ دی) به پایان رسید، دولت واشنگتن با بیش از ۶۱ هزار درخواست روادید کاری در همان مراحل اولیه مخالفت کرد؛ دو برابر مجموع درخواست هایی که سال پیش از آن رد شد.

در حالی که یکی از سیاست های اصلی دولت های آمریکا در راستای تامین منافع ملی آن کشور، همواره سیاست مهاجرپذیری بوده، ترامپ میلیاردر نیویورکی شعار اصلی خود را احیای آمریکا بزرگ با تاکید بر بیگانه ستیزی قرار داده است.

دولت آمریکا در سال‌های اخیر برای محدود کردن برنامه کارگران ماهر خارجی تلاش کرده و این امر محبوبیت ترامپ را کاهش داده است. صنعت فناوری در آمریکا با استفاده از این روادید تلاش می‌کند استعدادهای خارجی را به ویژه در زمینه‌های علوم و مهندسی جذب کند.  

روادید اچ- ۱ بی برای کارگران ماهر استفاده  می‌شود و در صنعت فناوری رایج است.

برچسب‌ها کارگر دولت ترامپ مهاجرت ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کارگر دولت ترامپ مهاجرت ایالات متحده آمریکا کارگر دولت ترامپ مهاجرت ایالات متحده آمریکا اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۲۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی در خصوص فعالیت‌های سایبری به دولت این کشور توصیه کرد در سیاست‌های مداخله جویانه و نیز تهدیدآفرین خود نسبت به حقوق بشر بازنگری کند.

به گزارش اعتمادآنلاین، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی در خصوص فعالیت‌های سایبری را قویا رد و محکوم کرد.

کنعانی تصریح کرد: نهاد‌های آمریکایی نمی‌توانند با برچسب زدن‌های مختلف بی‌اساس به اشخاص و نهاد‌های ایرانی، موج انتقادات جهانی نسبت به سیاست‌های حمایتی نامحدود آمریکا از جنایات جنگی و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و کرانه باختری فلسطین و نیز سرکوب‌های خشونت‌آمیز معترضان در داخل آمریکا را منحرف سازند.

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: به دولت آمریکا توصیه می‌کنیم به جای اتهام زنی‌های بی اساس به دیگر کشور‌ها و ملت‌ها، به حمایت‌های تسلیحاتی، نظامی، مالی و سیاست‌های بین‌المللی خود از رژیم آپارتاید و اشغالگر صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین پایان داده و در سیاست‌های مداخله جویانه و نیز تهدیدآفرین خود نسبت به حقوق بشر، حقوق بشردوستانه بین‌المللی، حقوق بین الملل و صلح و امنیت بین‌المللی بازنگری نموده و مسئولانه رفتار کنند.

دیگر خبرها

  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • پیش‌بینی ایلان ماسک از بروز جنگ داخلی در غرب
  • زنی که به خاطر غزه از دولت بایدن استعفا داد + عکس
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی
  • کنعانی: آمریکا در سیاست‌های مداخله جویانه بازنگری کند
  • کیهان: مذاکره با آمریکا به نفع آمریکا است نه ایران
  • انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس
  • آغاز‌گر اصلاحات بزرگ