Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - گویا بنا نیست پرتاب بعدی فضانوردان ناسا توسط اسپیس‌اکس، در شب هالووین انجام شود. ناسا از اسپیس‌اکس می‌خواهد مسئله‌ای که باعث ناکامی در واپسین لحظات پرتاب در روز دوم اکتبر شد را به‌طور کامل بررسی کند.

به گزارش ایتنا و به نقل از Space، قرار بود مأموریت Crew-1 آتی که چهار فضانورد را به ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌فرستد، در تاریخ ۳۱ اکتبر و با موشک فالکون ۹ اسپیس‌اکس انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اکنون به گفته مقامات ناسا، پرتاب اواسط ماه نوامبر انجام نخواهد شد. آنها در به‌روزرسانی خود نوشتند: «این تأخیر برای تکمیل آزمایش‌های سخت‌افزاری و بررسی داده‌ها، زمان بیشتری در اختیار اسپیس‌اکس قرار می‌دهد؛ زیرا این شرکت باید به بررسی کارکرد ژنراتورهای گازی مرحله اول موتور فالکون ۹ بپردازد».

احتمالاً تلاش اخیر، کوشش برای بلند کردن ماهواره GPS III SV04 برای نیروی فضایی ایالات متحده بوده که در روز دوم اکتبر و فقط دو ثانیه مانده به ساعت شمارش معکوس ناکام ماند. ایلان ماسک (بنیانگذار و مدیرعامل اسپیس‌اکس) در همان روز از طریق توییتر توضیح داد که این ناکامی در اثر «افزایش فشار غیرمنتظره در ژنراتور گاز توربو ماشین» در مرحله اول فالکون صورت گرفت.

البته گفته می‌شود که مأموریت کرو-۱ از فالکون ۹ متفاوتی استفاده خواهد کرد؛ اما ناسا می‌خواهد قبل از اینکه دوباره فضانوردان را بر آن سوار کند، اطمینان پیدا کند که تمام مشکلات احتمالی این موشک کاملاً برطرف شده‌اند.

 
گفتنی است اسپیس‌اکس یک مأموریت سرنشین‌دار نیز در سابقه دارد. در روز ۳۰ مه، یک موشک فالکون ۹ یک کپسول کرودراگون را که حامل داگ هرلی و باب بهنکن (فضانوردان ناسا) بود، با یک پرواز آزمایشی معروف به دمو-۲ به‌سمت ایستگاه فضایی پرتاب کرد. در این مأموریت همه چیز به‌خوبی پیش رفت و هرلی و بهنکن در اوایل ماه اوت با خیال راحت به زمین بازگشتند.

دمو-۲ راه را برای کرو-۱ باز کرد که باید گفت نخستین مورد از دست‌کم شش مأموریت عملیاتی سرنشین‌دار اسپیس‌اکس است که برای پرواز به آزمایشگاه گردان، در ماه سپتامبر سال ۲۰۱۴ طی قراردادی به مبلغ ۲٫۶ میلیارد دلار با ناسا به امضا رساند. قرار است مأموریت کرو-۱، مایکل هاپکینز، ویکتور گلاور و شانون واکر (فضانوردان ناسا) و همینطور شوئیچی نوگوچی (پروازگر فضایی ژاپنی) را برای یک اقامت شش‌ماهه به ایستگاه فضایی بین‌المللی برساند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اسپیس ایکس فضا ناسا فضانوردان فضانوردان ناسا اسپیس اکس فالکون ۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۳۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود

فضاپیمای رباتیک «چانگ ای ۶» در روزهای آینده به سوی ماه پرتاب خواهد شد تا نمونه‌هایی را جمع‌آوری کند و به زمین بیاورد.

به گزارش ایسنا، چین قرار است به زودی راهی ماه شود.

به نقل از چاینا دیلی، «سازمان ملی فضایی چین»(CNSA) اعلام کرده که فضاپیمای رباتیک بعدی چین موسوم به «چانگ ای ۶»(Chang'e 6) قرار است در روزهای آینده سفر خود را به ماه آغاز کند و وظیفه خود را برای آوردن نمونه‌ها از سمت دور ماه که کمتر شناخته‌شده است، انجام دهد.

یک موشک حامل «لانگ مارچ ۵»(Long March 5) به همراه کاوشگر چانگ ای ۶ به وزن ۸.۲ تن، صبح شنبه به صورت عمودی به برج سرویس پرتاب خود در مرکز پرتاب فضایی «ونچانگ»(Wenchang) در استان هاینان منتقل شد. بیانیه خبری حاکی از این است که پرتاب در زمان مقرر در اوایل ماه مه انجام خواهد شد.

چانگ ای ۶ در ماه ژانویه به مرکز پرتاب فضایی ونچانگ منتقل شد؛ در حالی که موشک لانگ مارچ ۵ در ماه مارس به آنجا انتقال یافت. آنها مرکز پرتاب فضایی ونچانگ مونتاژ و آزمایش شدند. در بیانیه خبری آمده است که مهندسان در چند روز آینده، آزمایش‌های عملکردی نهایی را انجام خواهند داد و سوخت را به موشک پمپاژ خواهند کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، چانگ ای ۶ پس از ورود به مسیر خود به سمت ماه، مجموعه‌ای را از مانورهای پرواز انجام خواهد داد و در نهایت در «حوضه قطب جنوب آیتکن»(South Pole-Aitken Basin) واقع در سمت دور ماه فرود خواهد آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی (فیلم)
  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • بادبان خورشیدی ناسا در فضا باز شد
  • فضانوردان چینی به ایستگاه فضایی رسیدند