Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر مرکز آموزش و پژوهش بانک توسعه تعاون از ترسیم مسیر آموزشی مشاغل کارکنان این بانک خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ کریم میرزاخانی مدیر مرکز آموزش و پژوهش بانک توسعه تعاون با اشاره به طراحی نظام نیازسنجی آموزشی در بانک توسعه تعاون گفت: طراحی مسیر آموزشی پست‌ها و مشاغل بانک از برنامه‌های مستتر در نظام نیازسنجی آموزشی محسوب می‌شود که ورودی بسیاری از نظام‌ها و برنامه‌های بانک ازجمله برنامه‌های توسعه هدفمند دانش، بینش و مهارت کارشناسی، معین نمودن مسیر آموزشی سی سال خدمت کارکنان، بهبود ابعاد آموزشی ارتقا و انتصابات شغلی را با رویکرد حرفه‌ای و سیستماتیک فراهم خواهد ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر مرکز آموزش و پژوهش بانک توسعه تعاون با اشاره به فلسفه بازدهی بلندمدت آموزش و سرمایه‌گذاری سازمان‌ها و بانک‌های پیشرو در آموزش و یادگیری کارکنان، گفت: سیاست‌گذاری و طراحی چنین فلسفه آموزشی بلندمدت و رویکرد سرمایه‌گذاری در سرمایه انسانی، نیازمند طراحی و استقرار نظام نیازسنجی و مسیر آموزشی مشاغل منطبق با استراتژی‌ها و مأموریت‌های بانک می‌باشد.
میرزاخانی طراحی نظام نیازسنجی و مسیر آموزشی مدیران و کارکنان بانک را رویکردی استراتژیک، تخصصی و هدفمند تبیین نمود و گفت: تحقق چنین امری در بانک سبب خواهد شد سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و تخصیص منابع در امر آموزش و توسعه مدیران و کارکنان واقع‌بینانه و هدفمندتر شده و کیفیت و اثربخشی برنامه‌های آموزشی تضمین گردد.
مدیر مرکز آموزش و پژوهش با اعلام خبر طراحی نظام نیازسنجی آموزشی و ترسیم مسیر آموزشی مشاغل بانک، این نوید را به مدیران و کارکنان بانک داد که با عملیاتی شدن این پروژه، همه مدیران و کارکنان بانک این امکان را خواهند داشت که در مدیریت مسیر آموزشی خود در رده‌های مختلف اجرایی، کارشناسی و مدیریتی ایفای نقش نموده و مشارکت داشته باشند. وی اظهار امیدواری کرد طراحی و استقرار ابعاد و عناصر مختلف نظام آموزشی بانک که طراحی نظام نیازسنجی و ترسیم مسیر آموزشی مشاغل بخشی از نظام می‌باشد، دستاوردهای آموزشی مطلوبی ازجمله فراهم ساختن فرصت‌های برابر آموزشی، اهتمام به عدالت آموزشی، برای بانک، مدیران و کارکنان به ارمغان آورد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیران و کارکنان بانک توسعه تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۴۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سید محمد حسینی با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند

دکتر حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای در سال های اخیر با حمایت دولت مردمی گام های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند همچنان که دانشگاههای علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می آورند.

دکتر حسینی همچنین با اشاره به مطالبه  اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهادها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور دکتر حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

 

 

دیگر خبرها

  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • نظام پیشنهادات کارکنان در مسیر توسعه فرآیندهای ایران خودرو
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • تجدید میثاق مدیرعامل و کارکنان بانک توسعه تعاون با آرمان‌های امام راحل
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای