Web Analytics Made Easy - Statcounter

فارس نوشت: مدیران شهری بارها تأکید کرده‌اند که وضعیت حمل و نقل عمومی در تهران حاد شده است و باید هر چه سریع‌تر برای آن فکری کرد. دولت سهم قانونی خود را در توسعه و پرداخت یارانه بلیط مترو و اتوبوس پرداخت نمی‌کند. از سوی دیگر با توجه به شرایط کرونا، درآمد شهرداری به شدت کاهش پیدا کرده است. 

افزایش دوباره کرایه ها منتفی شد

مدیران شهری برای جبران بخشی از خسارت خود تصمیم گرفتند که دوباره کرایه حمل و نقل عمومی را افزایش دهند، اما این موضوع از سوی اعضای شورای شهر رد شد و معتقد بودند که عددی که بخواهیم از شهروندان بگیریم خیلی زیاد نیست و مشکلی از حمل و نقل عمومی را برطرف نمی‌کند و بهتر است که دولت به وظایف خود عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالهاست که دولتی‌ها به وظایف خود به درستی عمل نکرده‌اند و کلان‌شهر تهران با دو معضل آلودگی هوا و ترافیک دست و پنجه نرم می‌کند و اخیراً هم که موضوع کرونا اضافه شده و عدم رعایت فاصله اجتماعی در سیستم حمل و نقل عمومی باعث شیوع کرونا می‌شود. 

مجید فراهانی عضو شورای شهر تهران به اهمیت توسعه حمل و نقل عمومی اشاره می‌کند و می‌گوید مسئله حل و نقل عمومی مهم است و یکی از مطالبات جدی شهروندان است. امروزه رفع مشکل ترافیک و آلودگی هوا 80 درصد مطالبات مردم را تشکیل می‌دهند. شهروندان باید در نزدیکی محل کار خود به یکی از مدل‌های حمل و نقل عمومی دسترسی داشته باشد تا از خودروی شخصی استفاده نکنند. 

تجمع مردم در فضای حمل و نقل عمومی باعث شیوع بیشتر کرونا می‌شود

وی با تأکید بر اینکه در شرایط کرونایی قرار داریم گفت: تجمع مردم در فضای حمل و نقل عمومی باعث شیوع بیشتر کرونا می‌شود و همچنین حمل و نقل مدرن و آسان می‌تواند از ابتلای بیشتر جلوگیری کند.

در گذشته مسئولیت توسعه حمل و نقل عمومی با دولتی‌ها بود، اما چند سالی است این وظیفه به شهرداری‌ها واگذار شده است و قرار شد براساس قانون، دولت براساس وظایف خود نیمی از هزینه‌ها را پرداخت کند و در یارانه بلیط مترو هم کمک کند. البته در سال‌های اخیر دولت به تکالیف خود چه در بحث توسعه و چه در بحث یارانه بلیط به درستی عمل نکرده است و همین امر باعث بروز مشکلات فراوانی شده است. 

دستگاه‌های حفاری که بیکار افتاده اند

از سال 96 که مدیریت پنجم شهری فعالیت خود را آغاز کرده است، به گفته محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران، یک کیلومتر مترو هم در پایتخت ساخته نشده است و دستگاه‌های حفاری مدرنی که برای کندن تونل‌های مترو و ساخت سازه تونل در دوره گذشته تأمین و به کشور وارد شده بود، الان سه سال است که بیکار افتاده، در حالی که اصولاً ساخت تونل مترو بسیار کم‌هزینه است و مشکل مالی یا اجرایی ندارد. 

وی به بحث کرونا و سیستم حمل و نقل عمومی اشاره کرد و گفت: مهمترین مسئله در پیشگیری از مدیریت کرونا، جلوگیری از ازدحام در سیستم حمل و نقل عمومی است و اگر به همین شکل کمبودها باقی بماند، باید برای هر اتوبوس یا واگن که ممکن است یک فرد مبتلا در آن باشد، ضریب 10 را در شیوع کرونا درنظر گرفت. 

در سه سال اول مدیریت شهری اتفاقی در توسعه حمل و نقل عمومی رخ نداد. با وجود اینکه روابط دولت و شهرداری در سه سال گذشته خوب بوده است، اما دولت کمکی به مترو نکرده است. البته از تیرماه سال جاری به دلیل برخی مسائل از جمله ملک جماران (ملکی که متعلق به نهاد ریاست‌جمهوری بود و شهرداری تخلفات آن را تخریب کرد) از حضور شهردار در جلسات هیأت دولت ممانعت شد و تا این لحظه هم شهردار به جلسات دعوت نمی‌شود. 

یکی از دغدغه‌های اصلی در کلان‌شهر تهران، حمل و نقل عمومی است و باید برنامه‌ریزی مناسب برای آن صورت گیرد و همچنین تأمین لازم صورت گیرد. البته شهرداری تهران هم امسال به درستی تجهیز منابع نکرده است، چرا که به دلیل کرونا دچار مشکلات مالی شده است. 

حمل و نقل عمومی یکی از مهمترین دغدغه‌های مدیریت شهری است

افشین حبیب‌زاده عضو شورای شهر تهران می‌گوید: حمل و نقل عمومی یکی از مهمترین دغدغه‌های مدیریت شهری است و باید برای این منظور برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گیرد تا بتوانیم بهره‌وری لازم را ایجاد کنیم. 

دولت هزاران میلیارد به شهرداری تهران بدهکار است و تاکنون بخش عمده‌ای از بدهی‌های خود را پرداخت نکرده است.

محمد علیخانی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران می‌گوید: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، به گونه‌ای ‌نیست که دولت بدهی چند هزار میلیاردی خود به شهرداری را پرداخت کند. 

دولت حتی درآمدهای حاصل از جرائم راهنمایی و رانندگی را به درستی پرداخت نکرد

وی ادامه داد: دولت حتی درآمدهای حاصل از جرائم راهنمایی و رانندگی را که باید 60 درصد آن به شهرداری پرداخت کند به درستی انجام نمی‌دهد.

وی با اشاره به اینکه درآمدهای حاصل از پارک حاشیه‌ای هم باید به خزانه واریز شود و از جمله درآمدهای شهرداری محسوب می‌شود، گفت: ‌متأسفانه شهرداری باید دوره بیفتد که پول خودش را دریافت کند. یارانه بلیط مترو و اتوبوس در سال‌های گذشته به درستی پرداخت نشده است و شهرداری دچار مشکل است. 

با توجه به اینکه بارها اعلام شده وضعیت سیستم حمل و نقل عمومی خوب نیست، مدیران شهری هم می‌گویند که دولتی‌ها به ما پول نمی‌دهند و حتی برای این منظور جلسات متعددی با مسئول دولتی برگزار کردم و خروجی مناسبی نداشته است. البته دولت امسال اجازه انتشار یک‌هزار و 500 میلیارد اوراق مشارکت سال 98 را به شهرداری داد که البته به دلیل عدم تأمین وثیقه شهرداری هنوز این پول از بانک آزاد نشده است. 

مدیران بروند لحاف و تشک پشت در ریاست جمهوری بیندازند

محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران امروز به مدیران حمل و نقل پیشنهاد کرد به به پیشنهاد حسن رسولی مبنی بر اینکه بروند برای تحقق وعده‌ها جلوی وزارتخانه‌ها بخوابند عمل کنند. 

وی ادامه داد: تاکنون هیچ‌یک از مطالبات شهرداری از دولت محقق نشده است. 

هاشمی تأکید کرد: شهرداری لحاف و تشک بیندازد جلوی ریاست‌جمهوری تا پولش را بگیرد. 

دولتی‌ها عملاً به شهرداری پولی نمی‌دهند و در حال حاضر وضعیت در سیستم حمل و نقل عمومی بحرانی است. 

ناهید خداکرمی عضو شورای شهر تهران امروز گفت: این روزها کشور شرایط خاصی را طی می‌کند، البته در تمام دنیا به دلیل کرونا وضعیت خاص شده است. 

وی به وضعیت ایران اشاره کرد و گفت: وضعیت  تحریم‌ها، تعطیلی یکسری از کسب و کارها باعث بروز مشکل شده است و شرایط در دولت خوب نیست. 

خدا کرمی با تأکید بر این موضوع که شرایط در حوزه حمل و نقل عمومی سخت‌تر شده است گفت:‌ تهران پایتخت است و جمعیت بالایی دارد. قطعاً دولت باید به وظایف خود عمل کند.

وضعیت ناوگان مترو و اتوبوس خوب نیست و باید نوسازی شوند

وی به تورم افسارگسیخته اشاره کرد و گفت:‌ وضعیت ناوگان مترو و اتوبوس خوب نیست و باید نوسازی شود. هزینه نگهداری بالاست و دولت به تکالیف خود عمل نمی‌کند.

عضو شورای شهر تهران اضافه کرد: اقشار کم‌درآمد از سیستم حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنند و بهتر است که دولت در این زمینه به وظیفه خود عمل کند. 

وی با تأکید بر این موضوع که امروز با افزایش نرخ دوباره حمل و نقل عمومی در شورا مخالفت کردیم، گفت: شرایط ما هم خوب نیست، دولت باید در بخش حمل و نقل سرمایه‌گذرای کند، قطعا بازدهی آن بیشتر خواهد بود. 

دولت سهم شهرداری از بودجه کرونا را پرداخت کند

خداکرمی به بدهی‌هایی که دولت به شهرداری دارد اشاره کرد و گفت: بهتر است این بدهی‌ها پرداخت شود و همچنین از بودجه‌ای که برای کرونا پیش‌بینی شده، سهم شهرداری پرداخت شود. ما هم شرایط خوبی نداریم. 

عدم حضور شهردار در جلسات دولت یک اسیب است

وی به عدم حضور شهردار در جلسات هیأت دولت اشاره کرد و  گفت: این موضوع هم یک آسیب است که شهردار در جلسات حضور ندارد. دولت اگر واقعاً برایش پایتخت مهم باشد باید هزینه را پرداخت کند، چرا که بسیاری از سازمان‌های دولتی در تهران قرار دارند و دولتی‌ها باید هزینه حضور خود را پرداخت کنند. 

وی به پیشنهادی که امروز محسن هاشمی برای انداختن لحاف و تشک پشت در دولتی‌های برای دریافت پول داده بود اشاره کرد و گفت: به نظرم باید این کار را انجام بدهند چرا که مدیران شهری از هر راهی برای دریافت پول به دولتی‌ها مراجعه کردند و فکر می‌کنم یکی از راه‌ها انداختن لحاف و تشک است، شاید نتیجه‌بخش باشد. 

براساس این گزارش، وضعیت حمل و نقل عمومی بحرانی شده است و مدیران شهری حتی هشدار داده‌اند که شاید بخشی از سیستم متوقف شود. دولتی‌ها به وظایف قانونی خود عمل نکرده‌اند. مدیران شهری بارها اعلام کرده‌اند رایزنی صورت گرفته است ولی پاسخ مناسب دریافت نکرده‌اند. امروز رئیس شورا پیشنهاد دادکه بهتر است برای گرفتن پول، مدیران لحاف و تشک پشت در ریاست جمهوری بیندازند تا بتوانند بخشی از مطالبات خود را دریافت کنند. 

منبع: الف

کلیدواژه: سیستم حمل و نقل عمومی عضو شورای شهر تهران حمل و نقل عمومی شهردار در جلسات اشاره کرد و گفت مترو و اتوبوس ریاست جمهوری مدیران شهری یارانه بلیط محسن هاشمی لحاف و تشک وظایف خود دولتی ها خوب نیست خود عمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۴۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 

 منبع: تایم
تاریخ انتشار: 30 آوریل 2024
گفتگوی اریک کورتسا با دونالد ترامپ
مترجم: لیلا احمدی
  ➖➖➖➖➖➖➖➖➖
  عصر ایران/ ترجمه: مجله آمریکایی تایم روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در گفت‌و‌گویی اختصاصی با دونالد ترامپ به بررسی برنامه‌های او درصورت انتخاب مجدد پرداخته و جلد خود را به همین‌خاطر به تصویر او اختصاص داده است. بخش دوم این گفت‌و‌گو پیش روی شما است.
  ➖➖➖➖➖➖➖➖➖
  حواسش جای دیگری است. آی‌پدِ روی میز را با انگشت پیش می‌کشد تا پلی‌لیستِ رستوران را تنظیم کند. به‌ترتیب "شینید اوکانر"، "جیمز براون" و "شبح اوپرا" پخش می‌شوند. قطعۀ محبوبش باعنوان"پرچم ستاره‌دار" هم شنیده می‌شود که متعلق به "گروه کری" است. این گروه در زمرۀ متهمانی است که به‌خاطر حمله به ساختمان کنگرۀ ایالات متحده در ششم ژانویه بازداشت شده‌اند. صدای ضبط‌شدۀ او هم روی کار است که سوگند وفاداری یاد می‌کند. این قطعه یکی از اصلی‌ترین نمادهای تجمعات ترامپ است که وحدت ملی را به سلاحی برای جان‌نثاری‌ِ حزبی مبدل می‌کند.
 
نمایش از جایی آغاز می‌شود که دورۀ نخست ریاست او به پایان می‌رسد. حواث 6 ژانویه که درخلال آن گروهی از طرفداران ترامپ در تلاش برای براندازی و انتقال قدرت به مرکز دموکراسی آمریکا حمله‌ور شدند، لکۀ ننگی بر میراث سیاسی ترامپ است. او در پی آن است که شورش را اقدامی میهن‌پرستانه جلوه دهد. وقتی می‌پرسم که آیا به عفو این افراد فکر کرده؟ می‌گوید: «بله، قطعاً». ازآن‌جایی‌که ترامپ با ده‌ها اتهام جنایی ازجمله مداخله در انتخابات، توطئه برای فریب دولت، اختفای عمدیِ اسرار امنیت ملی و جعل سوابق تجاری برای پنهان‌کردن پرداخت‌های خنثی‌شده روبه‌رو است، می‌کوشد تا از اتهامات قانونی، نشان افتخار بسازد.
 
در دورۀ دوم، نفوذ ترامپ بر دموکراسی آمریکا بسیار فراتر از قدرت عفو خواهد بود. شرکای سیاسی درحال زمینه‌سازی برای بازسازی ریاست‌جمهوری در راستای دکترینی به نام «تئوری اجرایی واحد» هستند که طبق آن بسیاری از محدودیت‌های تحمیل‌شده بر کاخ سفید از سوی قانون گذاران و دادگاه‌ها باید به نفع فرماندۀ کل قوا از بین برود.
 
قدرت در هیچ حوزه‌ای مهم‌تر از وزارت دادگستری نیست و از آغاز فاصلۀ محترمانه‌ای بین رؤسای‌جمهور و مقامات اجراییِ تأیید‌شده از سوی سنا وجود داشته تا از سوء‍استفاده برای اهداف شخصی جلوگیری و از توان عظیم این نهادها در محدودکردن آزادی آمریکایی‌ها اجتناب شود؛ اما ترامپ که در اولین دورۀ ریاست‌جمهوری‌اش از تحقیقات متعدد از سوی منصوبان قضایی‌اش آسیب دیده بود، اینک در تحمیل ارادۀ خود بر وزارت دادگستری، بازرسان و دادستان‌ها بیش از پیش مصمم است.
 
ترامپ در خلال گفتگوی ما در مارالاگو می‌گوید: «ممکن است وکلای آمریکایی را که از دستور او برای محاکمۀ شخصی امتناع می‌کنند، اخراج کند.» او به هوادارانش گفته: «در دورۀ دوم به‌دنبال تلافی علیه دشمنانش خواهد بود.» آیا این تلافی‌جویی شامل "فانی ویلیس" (دادستان منطقۀ آتلانتا) هم می‌شود که او را به دخالت در انتخابات متهم کرد یا "آلوین براگ" (دادستان منهتن در پروندۀ استورمی دنیلز) را هم دربرمی گیرد که ترامپ قبلاً گفته بود باید تحت پیگرد قانونی قرار گیرد؟ ترامپ تردید دارد و هیچ قولی نمی‌دهد. می‌گوید: «نه، نمی‌خواهم چنین کنم، اما کاری که آن‌ها انجام داده‌اند، وحشتناک است.»
 
ترامپ همچنین قول داده «دادستان ویژه»‌ای برای پیگرد بایدن منصوب کند. می‌گوید: «نمی‌خواهم به بایدن صدمه بزنم. برای دفتر ریاست احترام زیادی قائلم. بااین‌حال، چند ثانیه بعد می‌گوید: «ممکن است سرنوشت بایدن با حکم آیندۀ دادگاه عالی مرتبط باشد. باید دید که آیا رؤسای‌جمهور می‌توانند به خاطر اعمالی که در زمان تصدی سمت ریاست مرتکب شده‌اند، با پیگرد کیفری مواجه شوند؟ ترامپ می‌گوید: «اگر مقامات بگویند رئیس‌جمهور مصونیت ندارد، بایدن باید به‌خاطر همۀ جرایمش تحت‌تعقیب قرار ‌گیرد.» [با این توضیح که بایدن به هیچ جرمی متهم نشده و تلاش جمهوری‌خواهانِ مجلس نمایندگان برای استیضاح او نتوانسته شواهدی دال بر جرایمش باشد»]


 
بازرسان و مقامات سابق وزارت دادگستری از هر دو حزب معتقدند چنین اقداماتی به‌طوربالقوه برای مجری قانون آمریکا فاجعه بار است و اعتبارش را خدشه‌دار می‌کند. "مایکل‌مک‌کانل" (قاضی استیناف سابق ایالات متحده که از سوی رئیس‌جمهور جورج دبلیو بوش منصوب شده) می‌گوید: «اگر دستور دادرسی نامناسب صادر کنم، از وکلای محترم ایالات متحده انتظار دارم مخالفت کنند. اگر رئیس‌جمهور دادستان ایالات متحده را برکنار کند، طوفان بزرگی به راه خواهد افتاد.» مک‌کانل، که اکنون استاد حقوق دانشگاه استنفورد است، می‌گوید: «این اخراج می‌تواند تأثیری مشابه کشتار شنبه‌شب داشته باشد، زمانی‌که رئیس‌جمهور ریچارد نیکسون به مقامات ارشد وزارت دادگستری دستور داد بازرس ویژۀ تحقیق واترگیت* را برکنار کنند.»
 
* رسوایی واترگیت، مجموعه رخدادهایی درخلال سال‌های ۱۹۷۲–۱۹۷۵ در هتلی به همین نام در واشینگتن است که منجر به بالاگرفتن احتمال استیضاح و درنتیجه کناره‌گیری نیکسون رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده شد.

 رؤسای‌جمهور طبق قانون‌اساسی این حق را دارند که وکلای ایالات متحده را برکنار کنند، اما برکناری یکی از وکلا (به‌طورخاص) به دلیل رد دستور رئیس‌جمهور بی‌سابقه است.
 
طرح‌های رادیکال ترامپ برای افزایش اقتدار ریاست‌جمهوری در سراسر کشور احساس می‌شود. تمرکز اصلی او بر مرز جنوبی است. ترامپ قصد دارد دستوراتی امضا کند که بسیاری از سیاست‌های مشابه را از دورۀ نخست ریاست‌جمهوری خود، دوباره روی کار بیاورد؛ دستوراتی مثل طرح «ماندن در مکزیک» (که مستلزم فرستادن پناهجویان غیرمکزیکی به جنوب مرز تا تاریخ دادگاهشان است)  و «عنوان 42» (که به مقامات مرزی اجازه می‌دهد مهاجران را بدون اجازۀ درخواست پناهندگی اخراج کنند).
 
مشاوران می‌گویند ترامپ قصد دارد از گذرگاه‌های مرزی و قاچاق فنتانیل (شبه‌مرفین بسیار قوی) و کودکان به‌عنوان توجیهی برای اِعمال مجددِ اقدامات اضطراری استفاده کند. او از بودجۀ فدرال و با تخصیص پول از بودجۀ نظامی بدون تأیید کنگره، احداث دیوار مرزی را از سر خواهد گرفت. مشاوران می‌گویند سنگ‌بنای این برنامه، عملیات اخراج گسترده‌ای خواهد بود که میلیون‌ها نفر را هدف قرار می‌دهد. ترامپ در دورۀ نخست ریاست‌جمهوری خود وعده‌های مشابهی داده بود، اما می‌گوید قصد دارد در دورۀ دوم تهاجمی‌تر عمل کند. "تام هومن" (مشاور ارشد ترامپ و سرپرست سابق ادارۀ مهاجرت و گمرک) می‌گوید: «مهاجران باید اخراج شوند. آن‌ها باید از مرز خارج شوند."
 
ترامپ برای عملیاتی در این مقیاس، بیشتر به گارد ملی برای گرد‌آوری و خروج مهاجران غیرقانونی از سراسر کشور متکی است. او می‌گوید: «اگر آنها نمی‌توانستند، از [بخش‌های دیگر] ارتش استفاده می‌کردم. وقتی می‌پرسم آیا این بدان معناست که او قانون «پوس‌کامیتاتوس» را نقض می‌کند – قانون مصوب 1878 که به‌کارگیریِ نیروی نظامی علیه غیرنظامیان را ممنوع می‌کند – به‌نظر می‌رسد ترامپ اعتنایی به معنا و بار تاریخی این قانون ندارد. می‌گوید: «خب، اینها غیرنظامی نیستند. افرادی هستند که غیرقانونی در کشور حضور دارند.» او همچنین از پلیس محلی کمک خواهد گرفت و می‌گوید حاضر به تأمین بودجه برای حوزه‌هایی که از اتخاذ سیاست‌های او سرباز می‌زنند، نیست. ترامپ می‌گوید: «این احتمال وجود دارد که برخی نخواهند مشارکت کنند و سهمی از بودجه نخواهند داشت.»
 
ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور، 3 قاضی به دیوان عالی معرفی کرده که به لغو «رو دربرابر وید»* رأی داده‌اند و مدعیِ پایان‌دادن به حق سقط جنین طبق قانون اساسی است.
 
*رو دربرابر وید، (Roe versus Wade) حکم تاریخیِ دیوان عالی ایالات متحدۀ آمریکا در سال ۱۹۷۳ درخصوص قانونی‌شدن سقط جنین بود که بنابرآن دیوان عالی حکم داد قانون اساسی ایالات متحده آمریکا از آزادی زن برای سقط جنین بدون محدودیت‌های مفرط دولتی پشتیبانی می‌کند.
 
درعین‌حال با تأکید بر این‌که ممنوعیت فدرال را امضا نمی‌کند، به‌دنبال خنثی‌کردن سوژۀ مبارزات انتخاباتیِ دموکرات‌ها بوده است. او متعهد به وتوی هرگونه محدودیت فدرال درصورت روی‌کارآمدن نیست. اکنون بیش از 20 ایالت، ممنوعیت کامل یا جزئیِ سقط جنین دارند و ترامپ می‌گوید سیاست‌های این‌چنینی باید به ایالت‌ها واگذار شود تا آنچه را که می‌خواهند، ازجمله نظارت بر بارداری زنان را انجام دهند. وقتی از او می‌پرسم: «آیا مشکلی ندارد که برخی ایالت‌ها زنان را به‌خاطر سقط جنین (فراتر از حدی که قانون اجازه می‌دهد)، محاکمه می‌کنند؟ می‌گوید: «این‌که من با این قضیه مشکل دارم یا نه، مهم نیست و کاملاً بی‌ربط است. ایالت‌ها این قبیل تصمیمات را خواهند گرفت.» این‌ در حالی‌ است که پرزیدنت بایدن گفته با اقدامات دولتیِ ضد سقط جنین در دادگاه و مقررات مبارزه خواهد کرد.
 
متحدان ترامپ قصد ندارند در صورت بازگشت او به قدرت، در مورد سقط جنین منفعل باشند. «بنیاد هریتیج» -از اثرگذارترین سازمان‌های تحقیقاتی محافظه‌کار در آمریکا- خواستار اجرای قانون قرن نوزدهمی شده که ارسال قرص‌های سقط جنین را غیرقانونی می‌کند. کمیتۀ مطالعات جمهوری‌خواهان (RSC) که بیش از 80 درصد از کنفرانس جمهوری‌خواهِ مجلس نمایندگان را شامل می‌شود، در پیشنهاد بودجۀ سال 2025، «قانون حیات در زمان لقاح» را گنجانده است که بنابرآن حق حیات به "لحظۀ لقاح" نیز تعمیم می‌یابد. از ترامپ می‌پرسم: «اگر این لایحه روی میزش بیاید، آن را وتو می‌کند؟» ترامپ می‌گوید: « مجبور نیستم برای وتو کاری انجام دهم، زیرا ایالت‌ها این کار را انجام می‌دهند».
        
رؤسای جمهور معمولاً محدودیت‌های زیادی برای تصویب قوانین اساسی دارند. تیم ترامپ به‌دنبال روی‌کارآوردن دو لایحه برای شروع دورۀ دوم است: "بستۀ امنیتی مرزی و مهاجرت" و "تمدید کاهش مالیات در سال 2017". بسیاری از مقررات مربوط به لایحه دوم اوایل سال 2025 منقضی می‌شوند. 

ترامپ در حال برنامه‌ریزی برای تشدید برنامۀ حمایت‌گرایانۀ (حمایت از تولیدات داخلی) خود است و می‌گوید درنظر دارد تعرفۀ بیش از 10درصدی بر واردات و شاید حتی 100درصدی بر برخی کالاهای چینی اعمال کند.

 ترامپ می‌گوید: این تعرفه‌ها اقتصاد ایالات متحده را از تحت‌الشعاع قرارگرفتنِ تولیدات خارجی می‌رهاند و به رنسانس صنعتی در ایالات متحده دامن می‌زند. استدلال مشاورانش این است که میانگین نرخ تورم سالانه در دورۀ نخست ریاست جمهوریِ او زیر 2٪ بوده و درنتیجه تعرفه‌های ترامپ قیمت‌ها را افزایش نمی‌دهد.
 
                                                                                                                                        ادامه دارد 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 

دیگر خبرها

  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • ماجرای خواب هولناک هاشمی، ۶ ماه قبل از فوتش
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • خواب عجیب آیت الله هاشمی، ۶ ماه قبل از فوتش
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم!
  • (ویدئو) بغض محسن هاشمی درباره خواب عجیبی که آیت‌الله هاشمی ۶ ماه قبل از فوت دید
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • داعش در افغانستان به طور جدی سرکوب شده است