Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرآنلاین از اروند،هادی احمدی روئینی گفت: پس از هفت دوره برگزاری جایزه طراحی داخلی ایران، تصمیم گرفته شد با توجه به اهمیت مرمت و احیای بناهای تاریخی و معاصر کشور و حفظ و نگهداری میراث فرهنگی، حوزه مرمت و احیای بناهای تاریخی و معاصر از این دوره به بعد به صورت بخشی جدا و کاملا مستقل در این رویداد تعریف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در توضیح اهداف برگزاری نخستین جایزه مرمت و احیای بناهای تاریخی، تصریح کرد: فرهنگ سازی در سطح ملی برای حفاظت، پیشگیری از تخریب و اقدام به شناسایی، ثبت، مرمت و احیای بناها، بافت ها و محوطه های تاریخی و معاصر کشور، ایجاد حساسیت بین دست اندرکاران اعم از سازمان ها و وزارتخانه های مربوطه، کارفرمایان، برای افزایش توجه به این حوزه از جمله اهداف اولین جایزه مرمت و احیا است.
روئینی با اشاره به اینکه شرکت در تمامی بخش های جایزه به صورت هم زمان، انفرادی و یا گروهی برای عموم معماران، دفاتر معماری، مهندسین مشاور، طراحان، فعالان این حوزه و… آزاد و شامل پرداخت هزینه ثبت نام در سایت است؛ خاطرنشان کرد: علاقه مندان می توانند آثار خود را در پنج بخش مرمت و احیای بناهای تاریخی، مرمت و احیای بناهای معاصر، مرمت و احیای بافت ها و محوطه های تاریخی، معماری میان افزا در بافت ها و محوطه های تاریخی و بخش مقاله های نقد در موضوعات مرمت و احیای بناها، بافت ها و محوطه های تاریخی و معاصر ایران تا ساعت ۲۴ روز ۱۴ آبان ۱۳۹۹ به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
مدیرکل دفتر حفظ و احیای بناها، بافت ها و محوطه های تاریخی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و دستور مراجع و سازمان‌های ذی‌ربط برگزاری مراسم اختتامیه رویدادها تا اطلاع ثانوی مقدور نخواهد بود.

گفتنی است علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۱- ۸۸۳۴۲۹۶۰ یا info@aoa.ir در ارتباط باشند.

48

کد خبر 1445635

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد مرمت و احیای بناهای تاریخی بافت ها و محوطه های تاریخی تاریخی و معاصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۵۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی های اخیر ۱۸۴ میلیارد ریال به بناهای تاریخی سیستان و بلوچستان خسارت زد

محمدهادی طهرانی‌مقدم  اظهار کرد: در بارندگی‌های شدیدی که هفته‌های اخیر در سیستان و بلوچستان رخ داد بخش زیادی از بناها و آثار تاریخی استان خسارت‌هایی از ۱۵ تا ۹۰درصد دیدند.

وی افزود: در همین راستا و پس از ارزیابی و بررسی‌های کارشناسان میراث‌فرهنگی سیستان وبلوچستان، مسجد تاریخی عبدالقادر واقع در نیکشهر با ریزش حصار، دیوارها و نفوذ آب مواجه شد که طبق ارزیابی کارشناسان حدود ۹۰درصد دچار خسارت شده که بیشترین خسارت را در میان آثار دیده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: قلعه فیروزآباد راسک و آتشکده کله گنگ نیز به دلیل ریزش دیوارها ۵۰ درصد تخریب شدند.

وی بیان کرد: همچنین بافت قلعه نو زهک، قلعه کنت سراوان و مقابر سورو و شیشه ریز سیب و سوران به دلیل ریزش دیوارها و نفوذ آب و رطوبت و از بین رفتن کاهگل ها تا ۴۵ درصد دچار تخریب شدند.

طهرانی‌مقدم گفت: برج‌ها و دیوارها و فضاهای داخلی قلعه‌هایی مانند انوشیروان چابهار، دانش‌سرای مقدماتی زاهدان، قلعه تیس چابهار و قلعه بمپور هم به دلایلی همچون شستشوی کاهگل ها، نفوذ آب و ریزش دچار تخریب شده و خسارت هایی تا ۴۰ درصد به هر کدام از این بناها وارد شده است.

وی بیان کرد: در مجموع بارندگی های اخیر به ۶۰ اثر و بنای تاریخی در سطح استان سیستان وبلوچستان خسارت هایی بین ۱۵ تا ۹۰ درصد وارد کرده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: تا این لحظه میزان برآورد خسارت وارده شده به این بناها بر اثر بارندگی و سیلاب‌ها بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال تخمین زده شده است و بر اساس پیش بینی های هواشناسی ممکن است بارندگی هایی که در روزهای آینده خواهیم داشت میزان خسارت را افزایش دهد.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر
  • تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی ایجاد کرده است
  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان
  • برخی از بناهای تاریخی در گذشته چگونه به نظر می رسیدند (عکس)
  • خسارت ندیدن بناهای بافت تاریخی زواره
  • استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است
  • بارندگی های اخیر ۱۸۴ میلیارد ریال به بناهای تاریخی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • آب انبار تاریخی مریم آباد احیا می شود
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • مرمت طرح‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری در میبد