Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - سیروس مرادی، مدیرتوسعه تجارت سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه در نیمه نخست سال 99 میزان صادرات از طریق بنادر کاسپین و انزلی که در محدوده این منطقه واقع شده اند از نظر وزنی 46 درصد رشد داشته، اظهار داشت: براین اساس از ابتدای فروردین تا پایان شهریور ماه سال جاری میزان صادرات صورت گرفته از طریق بنادر منطقه از رقم 95 هزار تن فراتر رفته و این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته حجم صادرات این منطقه 65 هزار تن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی، سیروس مرادی، مدیرتوسعه تجارت سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه در نیمه نخست سال 99 میزان صادرات از طریق بنادر کاسپین و انزلی که در محدوده این منطقه واقع شده اند از نظر وزنی 46 درصد رشد داشته، اظهار داشت: براین اساس از ابتدای فروردین تا پایان شهریور ماه سال جاری میزان صادرات صورت گرفته از طریق بنادر منطقه از رقم 95 هزار تن فراتر رفته و این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته حجم صادرات این منطقه 65 هزار تن بوده است.
وی عمده کالاهای صادراتی را به کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا،چین،غرب آسیا و جنوب خلیج فارس عنوان کرد و افزود: سنگ و گچ ساختمانی؛کاشی؛مواد شیمیایی همچون پلی استایلر،کلسیم کلراید،هیدور اکسید سدیم؛رب گوجه فرنگی،خرما، قیر نفت جامد،پودر قیر،الیافت پلی استر،و خشکبار مهمترین اقلام سبد صادراتی کالاهای صادر شده از منطقه آزاد انزلی را تشکیل داده است.
مدیرتوسعه تجارت سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه براساس برنامه های حمایتی،تشویقی و سیاست های اعمال شده از سوی دکتر روزبهان،مدیرعامل سازمان ظرف ماه های اخیر علی رغم همه گیری بیماری کرونا و مشکلات به وجود آمده در فرایند تولید و مراودات تجاری کشور، مسیر تولید و صادرات از این منطقه با قدرت ادامه دارد اضافه کرد: در همین راستا ارزش ارزی صادرات صورت گرفته ظرف شش ماهه ابتدایی سال 99 از منطقه آزاد انزلی به رقم 50 میلیون دلار بالغ شده است.
وی با قدردانی از همراهی گمرک و سازمان بنادر استان در مسیر اجرای برنامه های صادرات محور سازمان منطقه آزاد انزلی، مهمترین دلایل تحقق شاخص های برنامه های اقتصاد مقاومتی و جهش تولید را از این قرار اعلام نمود: اجرای طرح های حمایتی و تشویقی از تولید و صادرکنندگان، فعال سازی واحدهای راکد و نیمه راکد،افزایش حجم فعالیت های مجمتمع بندری کاسپین در کنار بندر انزلی،فعال نگاه داشتن مسیرهای ترانزیت بین المللی عبوری از طریق منطقه با کشورهای چین و حاشیه دریای خزر، اعمال توافقنامه کشورمان با اعضای اتحادیه اقتصادی اوراسیا که در کنار مزایا و معافیت های قانونی این منطقه فرصت ها و انگیزه های لازم برای افزایش،اجرای طرح های توسعه واحدهای تولیدی-صادراتی را طی این مدت فرآهم نموده است.
گفتنی است منطقه آزاد انزلی به عنوان کوچکترین منطقه آزاد کشور دارای 150واحد تولیدی-صنتعی است که ظرف سال های اخیر چندین واحد آن جزو واحدهای صادراتی نمونه کشور انتخاب شده اند و براساس برنامه های این سازمان در مسیر افزایش و تنوع بخشی به سبد صادراتی به کشورهای اوراسیا و روسیه سومین شهرک صنعتی منطقه نیز وارد فاز عملیاتی خود شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان منطقه آزاد انزلی طریق بنادر میزان صادرات هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۵۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا طی فروردین‌ماه در بنادر

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان بنادر و دریانوردی، میزان تخلیه کالا‌های اساسی شامل جو، ذرت، سویا، برنج، شکر و روغن در بنادر کشور طی فروردین ماه امسال معادل ۲ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۲۶۴ تن بود که در این بین جو رشد ۱۲۶ درصدی، ذرت رشد ۵۹ درصدی، سویا رشد ۱۴۹ درصدی، شکر رشد ۱۰۰ درصدی و روغن رشد ۳۰۴ درصدی داشت.

وضعیت تخلیه جو و ذرت

میزان تخلیه جو طی فروردین‌ماه سال جاری معادل ۱۴۷ هزار و ۷۵۸ تن بود که حاکی از رشد ۱۲۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است و میزان تخلیه ذرت طی یک ماهه نخست ۱۴۰۳ معادل یک میلیون و ۲۹۷ هزار و ۳۳۸ تن بود که نشان‌دهنده رشد ۵۹ درصدی است.

وضعیت تخلیه سویا و برنج

علاوه بر این میزان تخلیه سویا طی ۳۰ روزه نخست سال جاری معادل ۵۷۷ هزار و ۹۵۸ تن بود که رشد ۱۴۹ درصدی را نشان می‌دهد و میزان تخلیه برنج نیز طی مدت مذکور معادل سه‌هزار و ۵۲۳ تن بود.

وضعیت تخلیه شکر و روغن

این در حالی است که میزان تخلیه شکر طی یک ماهه نخست سال جاری معادل ۴۰ هزار و ۹۴۴ تن بود که حاکی از رشد ۱۰۰ درصدی این کالا نسبت به مدت مشابه سال گذشته است و میزان تخلیه روغن در این ماه معادل ۱۲۲ هزار و ۷۴۳ تن بود که در خصوص این کالا نیز شاهد رشد ۳۰۴ درصدی هستیم.

تعداد کامیون و واگن اختصاص یافته

گفتنی است تعداد کامیون و واگن اختصاص یافته برای خروج کالا‌های اساسی طی یک ماهه نخست سال جاری شامل ۸۲ هزار و ۷۰۱ دستگاه کامیون و سه‌هزار و ۴۴۶ واگن بود که از این تعداد هفت‌هزار و ۴۴۳ دستگاه به صورت حمل یکسره بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد
  • پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی تعرفه شهریه آموزشگاه‌های آزاد هنری یزد
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا طی فروردین‌ماه در بنادر
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا در بنادر/ رشد ۱۰۰ درصدی تخلیه شکر
  • رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۴۶ درصدی جابجایی مسافر ازطریق پایانه‌های مرزی میلک ومیرجاوه