Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

صبح روز گذشته در شورای شهر تهران رئیس کمیسیون سلامت این شورا گفته است که «شهرداری به‌عنوان مدیر پایتخت می‌تواند در جهت مقابله با کرونا فعال‌تر عمل کند. باید همه باهم تلاش کنیم تا بیش از این جان مردم از دست نرود.» ناهید خداکرمی همچنین گفته است «شهرداری در دوران اپیدمی کرونا باید فعالانه‌تر در راستای حفظ سلامتی شهروندان اقدامات لازم را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» این صحبت‌های رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در شرایطی بیان‌شده است که او پیش‌ازاین نه‌تنها بارها بر انجام هرچه بیشتر و سریع‌تر اقدامات لازم از سوی مدیریت شهری تأکید کرده بلکه پیشنهاد‌های مشخصی نیز در این زمینه داشته است.

تین نیوز در همین ارتباط و مشخصاً آنچه از سوی مدیریت شهری در رابطه با مقابله با کووید 19 در تهران باید صورت گیرد گفتگویی با این عضو پزشک شورای شهر تهران ترتیب داده که در ادامه ازنظر می‌گذرانید.

پارلمان شهری چه الزاماتی در برابر مدیریت شهری پایتخت برای مقابله با کرونا قرار داده است و به گمان شما شهرداری تهران تا به اینجای کار تا چه اندازه عملکرد قابل قبولی از خود بر جای گذاشته است؟

از همان هفته‌های ابتدایی که ورود کووید 19 به کشور و گسترش آن به دیگر نقاط اعلام شد، برای مقابله با این بیماری شورای شهر تهران دست‌به‌کار شد و تابه‌حال چندین و چند طرح و مصوبه الزام‌آور از سوی شورای شهر برای اجرا به شهرداری تهران رفته است. همچنین بنده و همکارانم در شورای شهر تهران علاوه بر تصویب بودجه چندین میلیارد تومانی، مصوب کردیم که در بودجه سال بخش اعتبارات مقابله با حوادث پیش‌بینی‌نشده، بیماری‌های مسری هم گنجانده شود و بر این اساس شهرداری تهران امکان یافت تا سقف چهار درصد از سرجمع اعتبارات خود را برای اقدامات لازم در جهت پیشگیرانه از ابتلای شهروندان به کرونا هزینه کند. درمجموع می‌توانم بگویم که در حال حاضر برای انجام اقدامات لازم هیچ خلع قانونی نداریم اما در سوی دیگر و در رابطه با خروجی عملکرد شهرداری تهران در مقابله با کرونا معتقدم مدیریت شهری می‌توانست فعالانه‌تر عمل کند.

به‌صورت مشخص انتظار فعالانه‌تر عمل کردن برای مقابله با کرونا از سوی شهرداری تهران به چه معنی است؟ مدیریت شهری در حال حاضر چه باید بکند تا عملکرد تأثیرگذارتری در مقابله با بیماری کووید 19 در پایتخت داشته باشد؟

زمان آن فرارسیده که شهرداری تهران در کنترل همه‌گیری کووید 19 فعالانه‌تر عمل کند. بر اساس ماده 55 قانون شهرداری‌ها، شهرداری تهران می‌بایست تمامی امکانات خود را برای کمک و توسعه آگاهی شهروندان به کار گیرد. معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در کنار زیرمجموعه‌های خود و یا سازمان زیباسازی شهر تهران این امکان را دارد که درزمینهٔ آگاه‌سازی و آموزش هرچه بیشتر شهروندان عمل کنند و باید بیش‌ازپیش اقداماتی ازاین‌دست را در دستور کار قرار دهند. در این رابطه همچنین فرهنگسراها و سراهای محلات می‌توانند با اقدامات منطقه‌ای محله‌ای نقش قابل‌توجهی ایفا کنند. به‌طور مثال شهرداری تهران در سرای محلات برای حفظ قرنطینه افراد مشکوک به کرونا می‌تواند ایستگاه‌های توزیع ماسک و مواد شوینده با قیمت‌های مناسب برپا کند و یا با کمک شورایاران خیرین و همچنین بسیج محلات عرضه این محصولات را برای افراد نیازمند رایگان توزیع کند.

در کنار این دست از اقدامات، شهردار تهران از ظرفیت حضور خود در ستاد مقابله با کرونا بیش از این‌ها باید بهره بگیرد. یکی از الزامات کنترل همه‌گیری این بیماری در پایتخت این است که همه اقدامات دستگاه‌های گوناگون دریک راستا باشند و نه‌تنها تصمیمات جامع و یکپارچه باید گرفته شود بلکه در اجرا هم این موضوع باید دیده شود. شهردار تهران به‌عنوان مسئول اداره شهر در این موضوع می‌تواند نقش کلیدی ایفا کند و باید در این ستاد از همه نهادها و سازمان‌های مستقر در پایتخت بخواهد برای انجام اقدام لازم همگی به‌سرعت پای‌کار بیایند. همچنین آقای حناچی در این ستاد تدوین پروتکل‌های صنفی زندگی با کرونا را همراه با اتحادیه‌های صنفی باید پیشنهاد بدهد تا هر صنفی بتواند پس از تعطیلی و هم‌زمان با بازگشایی مجدد، دستورالعمل‌های خود را اجرا کند؛ این موضوع کمک می‌کند تا به‌جای مداخلات جداگانه به یک رفتار سازمانی برسیم.

البته شهرداری تهران می‌تواند در صورت لزوم و کمبود منابع مالی از سایر سازمان‌ها و نهادهای عمومی و دولتی استمداد کمک کند، نهادهایی چون سازمان تبلیغات اسلامی، بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت و امثال این‌ها می‌توانند بخشی از بودجه و فعالیت‌های خود را جهت جلوگیری از گسترش بیماری کرونا در پایتخت اختصاص دهند. در شرایطی که بسیاری از هم‌وطنانمان هرروز جانشان را از دست می‌دهند لازم است تا دستگاه‌های دیگر در کنار شهرداری تهران و شانه‌به‌شانه آن برای کنترل بیماری کووید 19 در تهران فعال شوند.

در رابطه با تصمیمات و اقداماتی که فراتر از مدیریت شهری و در سطحی کلانتر گرفته‌شده و به اجرا گذاشته می‌شود چه تأثیری بر مدیریت همه‌گیری بیماری کووید 19 به‌خصوص در تهران دارد؟

خواهش بنده از ستاد ملی مقابله با کرونا این است که پنجره‌ای به‌سوی مردم باز کند و صدای کارشناسان و دلسوزان را بشنود و از تصمیم‌های پشت درهای بسته اجتناب کند. مدم امروز به حمایت همه‌جانبه نیاز دارد و مدل کار در موضوع همه‌گیری بیماری کووید 19 باید حمایتی باشد. تهران چهارراه ابتلاء و انتقال این بیماری در کشور است و بسیاری از شهروندانمان هرروز یا فوت می‌شوند و یا با ابتلاء به این بیماری متحمل رنج‌های فراوان می‌شوند و در چنین شرایطی شاهد این هستیم که برخی سازمان‌ها فقط نظاره‌گر هستند. درصورتی‌که این رفتارها و مواجهه‌ها تمام شود می‌توانیم امید داشته باشیم تا به شرایط بهتری برای مدیریت همه‌گیری کووید 19 در پایتخت و در تمام کشور برسیم. همه شهروندان باید زندگی در شرایط اپیدمی کرونا را بیاموزند و مهم‌ترین نقش در این میان از آن ستاد ملی مقابله با کرونا است. در این جهت این ستاد برای اتخاذ تصمیمات به‌موقع و درست لازم است تا صدای متفاوت و منتقد را هم بشنود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهرداری تهران ناهید خداکرمی کرونا کووید 19 شهرداری تهران شورای شهر تهران مقابله با کرونا بیماری کووید 19 اقدامات لازم مدیریت شهری فعالانه تر کووید 19 همه گیری تر عمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۸۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا طاهری با اشاره به برگزاری جلسه بررسی مشکلات و معظلات رودخانه کن با حضور معاون این اداره کل، نمایندگان کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر، اداره کل محیط زیست استان تهران، شرکت آب منطقه ای تهران، شهرداری های مناطق ٥، ٩، ١٨، ٢١، ٢٢ گفت: رودخانه کن بزرگترین رودخانه ورودی شهر تهران است و از منظر محیط زیستی و گردشگردی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که با گسترش محیط شهری، افزایش نفوس و کاهش نزولات جوی و بهره برداری های غیر اصولی صورت گرفته معضلات فراوارنی را به‌وجود آورد است.

وی به بخشی از معضلات این رودخانه اشاره و تصریح کرد: تخلیه نخاله و پسماند، ورود فاضلاب های بهداشتی و صنعتی، نبود ایمنی مناسب در حریم و بستر رودخانه و … از جمله موضوعات مطرح و بررسی شده در این جلسه بود.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران مطرح کرد: پس از تبادل نظر و تشریح مشکلات و اقدامات صورت گرفته در بخش های مختلف، مقرر شد ماتریس وظایفی برای همه دستگاه های متولی تنظیم شود و همچنین همکاری هایی فی مابین در خصوص رفع معضلات مربوط به رودخانه کن تقویت شود.

کد خبر 6093949

دیگر خبرها

  • اجرای طرح نظارت از تاکسی‌های سطح شهرکرد
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آتش‌سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار/ یک نفر فوت کرد
  • آمادگی مشترک پلیس راه، هلال احمر، اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و اورژانس شهرستان تکاب برای مقابله با حوادث غیر مترقبه
  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟