Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، مجید صفایی در نشست با اعضای شورای اسلامی شهر، با بیان اینکه مرکز استان ظرفیت بالایی در جذب گردشگر داخلی و خارجی دارد، اظهار کرد: برای توسعه بیشتر صنعت گردشگری در یاسوج باید زیرساخت‌های لازم ساماندهی شود.

صفایی با اشاره به اینکه برای رونق گردشگری در پایتخت طبیعت ایران نیازمند همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر یاسوج هستیم،تصریح کرد: بزودی طرح مطالعاتی مسیر گردشگری حاشیه رودخانه بشار  از روستای دهنو تا روستای مختار در مرکز کهگیلویه و بویراحمد اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ساماندهی مناطق گردشگری تنگه مهریان،آبشار یاسوج و حاشیه رودخانه بشار نیازمند توجه همه دستگاهای اجرایی استان است.

رئیس شورای اسلامی شهر یاسوج نیز در این نشست با تقدیر از عملکرد اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد در چند ماه اخیر،گفت: روحیه تعاملی که در اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان وجود دارد راهگشای خیلی از مشکلات اجرای پروژه‌های عمرانی و گردشگری در شهر یاسوج است.

محمد رحیم دهرابپور با بیان اینکه توسعه گردشگری یاسوج نیازمند برنامه‌ریزی مناسب است،تصریح کرد:رونق گردشگری شهر یاسوج همراه با ایجاد اشتغالزایی برای مردم نیازمند اجرای طرح جامع گردشگری است.

نایب رئیس شواری شهر یاسوج نیز در این نشست با بیان اینکه یاسوج از شهرهای مهاجرپذیر ایران است،گفت: برای توسعه گردشگری این شهر باید ابتدا نیازها شناسایی و بعد برنامه ریزی مناسب برای اجرای آنها صورت گیرد.

علی اکبری‌تبار با انتقاد از برخی ساخت سازهای غیرمجاز در شهر یاسوج، افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد بیشترین مصالح ساختمانی وارد شهر یاسوج شده  ولی کم‌ترین پروانه ساخت در شهرداری صادر شده است.

دبیر شورای اسلامی شهر یاسوج در این نشست با بیان اینکه یاسوج به عنوان پاتیخت طبیعت ایران به کشور معرفی شده است،گفت: فضا سازی شهر یکی از راههای جذب گردشگر در مرکز کهگیلویه و بویراحمد است.

فرشاد نگین‌تاجی از آمادگی شورای اسلامی شهر یاسوج برای همکاری با اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان برای توسعه صنعت گردشگری خبر داد و گفت: توسعه گردشگری  نقش مهمی در رونق اقتصادی شهر یاسوج دارد.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری میراث فرهنگی صنایع دستی طرح جامع شورای اسلامی شهر یاسوج کهگیلویه و بویراحمد میراث فرهنگی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۹۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی

تین نیوز

 مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۶۶۰ هزار مسافر و گردشگر بین بنادر مسافری و گردشگری شرق این استان تردد کردند.

 به گزارش تین نیوز، حمیدرضا محمدحسینی تختی امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۶۰ هزار و ۵۴۳ مسافر و گردشگر در بنادر شرق استان جابه جا شدند که بیش ترین آن ها از مسیر دریایی بندر شهید حقانی بوده است.

محمدحسینی تختی تعداد این مسافران و گردشگران از مسیر بندر شهید حقانی به جزایر مقصد جزایر قشم، هرمز و بالعکس را به 397 هزار و 847 نفر اعلام کرد که این میزان نسبت به سال گذشته چهار درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به افزایش ۹ درصدی تردد در مسیر بندر هرمز به بنادر شهید ذاکری (قشم) و شهید حقانی نیز گفت:  در این بازه زمانی 260 هزار و 481 هزار مسافر و گردشگر از طریق این بندر جا به جا شدند.

محمدحسینی تختی، امضای تفاهم نامه همکاری بین وزارت راه و شهرسازی، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و وزارت کشور، توسعه بندر شهید حقانی را گامی مهم در ارتقا بزرگترین پایانه مسافری دریایی کشور دانست.

مدیر بنادر شرق هرمزگان گفت: هرساله تعداد زیادی از گردشگران و شهروندان برای انجام سفرهای دریایی خود به مقاصد جزیره قشم، هرمز و ابوموسی انتخاب می کنند و  امضای این تفاهم نامه نیز با هدف گذاری تبدیل این بندر به قطب مسافری و تفریحی در جنوب کشور صورت گرفت.

به گفته وی؛ طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و گردشگری کمک ارزنده ای به اقتصاد گردشگری استان خواهد بود.

 لازم به ذکر است؛ بنادر شهید حقانی،هرمز و خورهای تفریحی خلاصی در شهرستان جاسک، آذینی در شهرستان سیریک و خور تیاب در شهرستان تیاب به عنوان مهم ترین بنادر مسافری شرق استان هرمزگان به شمار می رود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • هشدار هواشناسی برای مناطق کوهستانی مازندران
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت
  • هشدار هواشناسی در مازندران
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • پیش‌بینی هزینه ۴۰۰ میلیارد ریالی جهت توسعه مناطق حاشیه شهر
  • ◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی
  • لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت