Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه برای ایجاد کنسرسیوم‌های بزرگ تولید قطعات صنایع بزرگ اقتصادی در استان کرمان نیاز به حمایت و همگرایی صنایع بزرگ با صنایع کوچک و متوسط داریم، گفت: باید لینک ارتباطی بین واحد‌های بزرگ صنعتی و معدنی و واحد‌های قطعه سازی ایجاد شود. خبرگزاری میزان - یدالله موحد، رییس کل دادگستری استان کرمان در نشست ستاد استانی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضایی کرمان با حضور مدیران عامل صنایع بزرگ استان کرمان با اشاره به اینکه مدیران و دست اندرکاران حوزه صنعتی و اقتصادی استان کرمان رزمندگان خط مقدم جهاد اقتصادی با توطئه‌های استکبار جهانی بر علیه ملت ایران هستند، گفت: متعاقب بازدید‌های انجام شده اعضای ستاد اجرایی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی استان کرمان در ابعاد حقوقی و قضایی از واحد‌های بزرگ اقتصادی از جمله کارخانه روغن نباتی گلنار، قطعه گستر و کارخانه آلومینیوم هزار مقرر شد جلسات لازم برای حل مشکلات این واحد‌های صنعتی با مدیران واحدهی بزرگ اقتصادی برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییس کل دادگستری استان کرمان اظهار کرد: هدف از بازدید‌های انجام شده از واحد‌های اقتصادی و صنعتی استان کرمان این بود که موانع و خلاء‌های روبروی این واحد‌ها را مشاهده کرده و راهکار‌های عملی برای رفع آن‌ها را مشخص کنیم تا در راستای تحقق شعار رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر جهش تولید گام‌های بلندتری برداشته شود.

وی با اشاره به اینکه واحد‌های صنعتی استان کرمان در حوزه‌های بانکی، مالیاتی و تامین اجتماعی با مشکلات متعددی روبرو هستند، گفت: در بسیاری از نقاط دستگاه‌های اجرایی حمایت‌های مورد انتظار را از واحد‌های صنعتی و اقتصادی نداشته اند.

موحد با بیان اینکه برای ایجاد کنسرسیوم‌های بزرگ تولید قطعات صنایع بزرگ اقتصادی در استان کرمان نیاز به حمایت و همگرایی صنایع بزرگ با صنایع کوچک و متوسط داریم، یادآور شد: یکی از مشکلات مطرح شده این است که محصولات و قطعات تولیدی در استان کرمان برای صنایع بزرگ مورد استفاده قرار نمی‌گیرد و همین قطعات از خارج از کشور وارد می‌شود و بنگاه‌ها نمی‌توانند از این ظرفیت‌ها استفاده کنند و باید لینک ارتباطی بین واحد‌های بزرگ صنعتی و معدنی و واحد‌های قطعه سازی ایجاد شود.   بیشتر بخوانید: حل مشکلات کارگران شرکت ماشین لنت تهران با ورود دادستانی وی به طرح برخی صحبت‌ها درباره وجود مافیا در حوزه خرید قطعات موردنیاز صنایع بزرگ اقتصادی اشاره و بیان کرد: مجموعه‌های نظارتی باید بررسی‌های لازم را داشته باشند که اگر این مطلب صحت دارد و افراد یا گروه‌هایی نمی‌گذارند این خرید‌ها در داخل کشور صورت گیرد، برخورد‌های لازم با آن‌ها صورت گیرد؛ زیرا برای ما در مجموعه‌های قضایی و نظارتی دشوار است که بدانیم مافیا‌هایی وجود دارد که اجازه نمی‌دهند خرید از داخل استان کرمان و کشور صورت گیرد.

رییس کل دادگستری استان کرمان ضمن اشاره به این مطلب که پس از سال‌ها و با اتخاذ سیاست‌های مختلف و با وجود منابع و تلاش‌های انجام شده در سطح استانی و ملی هنوز در تامین کوچکترین زیرساخت‌های صنعتی دچار مشکل هستیم و این موضوع جای تعجب دارد، گفت: به اراده جمعی برای توسعه تولید قطعات مورد نیاز استان کرمان نیاز داریم و اگر این اراده جمعی رخ دهد حرکت بزرگی در جهت صنعتی شدن استان کرمان رخ می‌دهد.

موحد تاکید کرد: در دستگاه‌های اجرایی در زمینه دریافت مجوز‌ها با مشکلات متعدد روبرو هستیم و عدم پاسخگویی دستگاه‌های اجرایی باید از سوی مقامات عالی استان کرمان مورد رسیدگی قرار گیرد و دستگاه‌های نظارتی و اطلاعاتی نیز باید به این موضوع ورود کنند تا مجموعه‌های بزرگ اقتصادی بدانند که دستگاه قضایی در مسیر توسعه صنعتی و معدنی استان کرمان نیز پشتیبانی لازم را از آن‌ها انجام خواهد داد.

وی یادآور شد: مراجع مربوطه دولتی و خصوصی و نیز سرمایه گذاران باید موانع موجود در مسیر توسعه سرمایه گذاری را به دادستان گزارش دهند تا نقایص موجود را مورد رصد قرار داده و با کاستی‌های احتمالی برخورد کنند.

رییس کل دادگستری استان کرمان تدوین ظرفیت‌های قانونی نظارتی در حوزه حمایت از صنایع و بنگاه‌های تولیدی تاکید کرد و ادامه داد: دستگاه‌های نظارتی با تدوین ظرفیت‌های قانونی می‌توانند خط قرمز‌ها را به صورت مشخص در اختیار واحد‌های تولیدی قرار داده و در همین محدوده از آن‌ها انتظار داشته باشند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان نیز در این نشست از رویکرد قوه قضاییه در حمایت از تولید و توسعه تقدیر کرد و ادامه داد: دید بسیار مثبتی در قوه قضاییه برای تحقق شعار جهش تولید شکل گرفته که بسیار قابل تقدیر است.

سید مهدی طبیب زاده با تاکید بر این که نگاه مثبت و جدیت دادگستری و دادستانی استان کرمان در حمایت از تولید قابل تقدیر است، ادامه داد: در بخش خصوصی به دنبال راهی نیستیم که مانند برخی صنایع با بهره گیری از رانت‌های موجود حرکت کنیم.

وی با تاکید بر اینکه تولید کنندکان باید به سه عنصر زمان، کیفیت و قیمت رقابتی توجه داشته باشند، گفت: در حوزه تامین قطعات صنایع بزرگ استان کرمان از صنایع استانی و داخلی اصلا دنبال آن نیستیم که رانت ایجاد شود و تمام قطعات مورد نیاز صنایع استان کرمان در خود استان تامین شود؛ بلکه در صدد تولیدات با کیفیت هستیم و در این مسیر نیاز به صبر، تحمل و تامین مالی صنایع بزرگ داریم.

وی با اشاره به اینکه در کشور در شرایط خاصی قرار دارد و با قوانین عادی نمی‌توان کشور را اداره کرد، اظهار کرد: تمامی دستگاه‌های نظارتی از کار سالم حمایت می‌کنند و لازم است این اطمینان به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان داده شود که حرکت‌های آنه ا در محدوده قانون همواره مورد حمایت دستگاه‌های قضایی و نظارتی قرار دارد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه استان کرمان رتبه ۲۹ کشوری در حوزه فضای کسب و کار را دارد، گفت: مواردی از جمله بی سوادی، ترس و مسائل فرهنگی مو جب ضربه به فضای کسب و کار استان کرمان شده و این موارد باید با ارائه آموزش‌های تخصصی، توسعه همکاری‌های صنایع، جلب همراهی و همکاری دستگاه‌های اجرایی و نیز با کمک ائمه جمعه در حوزه فرهنگسازی رفع شوند.

طبیب زاده بر اجرای نظام مبادلات پیمانکاری فرعی در استان کرمان تاکید کرد و افزود: این نظام یکی از راه‌های مدرن و موثر سازمان برای تولید محصولات صنعتی از راه همکاری واحد‌های تولیدی مکمل است که در استان کرمان با جدیت دنبال می‌شود.

بر پایه این گزارش در این نشست مقرر شد مجموعه صنعتی قطعه گستر کرمان در راستای ساخت پمپ‌های صنعتی، درام (غلطک‌های زیر نوار نقاله) و اجرای پروژه CSM مشابه ساخت شرکت اتوتک آلمان در پالایشگاه خاتون آباد برای مجموعه صنایع ملی مس ایران و نیز ساخت تایر‌های سنگ شکن HPGR برای مجموعه گهر زمین، گل گهر و سایر مجموعه‌های فولادی اقدام کند.

همچنین مقرر شد نسبت به انتقال واحد بومی سازی شرکت گهرزمین از تهران به محل کارخانه قطعه گستر کرمان به منظور توسعه بومی سازی قطعات اقدامات لازم انجام شود.

همچنین مصوب شد در رابطه با ساخت، مونتاژ و دمونتاژ تایر‌های HPGR در محل کارخانه قطعه گستر نیز اقدامات لازم انجام شود.

همچنین بر اساس تصمیم ستاد استانی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضایی کرمان مقرر شد تایر‌های HPGR که نمونه داخلی آن در استان کرمان تولید می‌شود از لیست خرید خارجی تمامی شرکت‌های فولادی خارج شود.

بر پایه مصوبات این نشست با ثبت این قرارداد‌ها برای ۴۰۰ نفر اشتغال ثابت اولیه برای مدت سه سال ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام/ برچسب ها: دادگستری کرمان اقتصاد مقاومتی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری کرمان اقتصاد مقاومتی رییس کل دادگستری استان کرمان دستگاه های اجرایی اقتصاد مقاومتی استان کرمان استان کرمان استان کرمان بزرگ اقتصادی قطعات مورد صنایع بزرگ قطعه گستر مقرر شد واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۹۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، با پیگیری‌های خبر خوزستان، در پی گزارش از مشکلات آبرسانی به واحد‌های تولیدی از خبر خوزستان طرح آبرسانی به این واحد‌های تولیدی آغاز شد.

رئیس آب و فاضلاب سالمد دزفول گفت: این واحد‌های تولیدی در طول ۱۰ سال گذشته آب مورد نیاز خود را از طریق تانکر تامین و همین امر موجب راکد ماندن و غیر فعال شدن بعضی از طرح‌های اشتغالزایی و‌تولیدی شده بود.


محمد باقر منش افزود: با اجرای این طرح که به طول ۶ کیلومتر انجام می‌شود،   مشکل آبرسانی به واحد‌های تولیدی سردشت دزفول برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد:  در مجاورت این طرح   دو روستا عباس آباد و غریب آباد نیازمند تامین آب شرب هستند که با تامین لوله مورد نیاز به این روستا‌ها آبرسانی خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • تامین زمین مورد نیاز برای طرح نهضت ملی مسکن
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • ۱۰ واحد صنعتی اردستان در فهرست صنایع آلاینده قرار گرفت
  • آغاز رصد و پالایش صنایع پرخطر کرمان
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم