Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش همشهری آنلاین، از مدتی قبل شکایت‌های مختلفی در اختیار اداره ۱۴ پلیس آگاهی تهران قرار گرفت که نشان می‌داد چند نفر اقدام به فروش ساعت‌های قلابی به‌عنوان ساعت طلای رولکس می‌کنند.

بررسی شکایت‌ها نشان می‌داد که متهمان پس از شناسایی سوژه‌هایشان به بهانه پرسیدن آدرس ترمینال به آنها نزدیک شده و مدعی می‌شوند که قصد فروش ساعت رولکس طلایشان را به‌علت نیاز مالی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها با این شگرد طعمه‌هایشان را فریب داده و در نهایت ساعت قلابی را به قیمتی بین ۳۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان به طعمه‌هایشان فروخته و متواری می‌شدند.

محدوده فعالیت این باند نه‌تنها در تهران، که در سراسر کشور بود و  در این شرایط دستور دستگیری اعضای این باند توسط بازپرس دادسرای ناحیه ۶ تهران صادر شد و تیمی از کارآگاهان به‌طور ویژه بررسی موضوع را برعهده گرفتند. مأموران در ادامه متوجه شدند که متهمان در هیچ‌یک از پرونده‌ها از هویت واقعی‌شان استفاده نکرده‌اند. با این حال با پیگیری تخصصی هویت واقعی یکی از اعضای باند به نام سعید ۴۷ساله شناسایی شد. مأموران متوجه شدند که وی سابقه کلاهبرداری به همین شیوه و شگرد در سال‌های قبل نیز داشته و حتی دستگیر و راهی زندان هم شده است اما پس از آزادی با تشکیل باندی جدید، فعالیت‌هایش را از سر گرفته است.

سرهنگ داوود فرد، جانشین رئیس پلیس آگاهی تهران با بیان این خبر گفت: در ادامه تحقیقات پلیسی، کارآگاهان موفق شدند مخفیگاه سرکرده باند را در جنوب تهران شناسایی و او را به همراه یکی از اعضای باند بنام فرشید ۳۰ساله دستگیر کنند. در بازرسی از مخفیگاه این افراد ۲قبضه سلاح گرم و سرد نیز کشف و متهمان پس از انتقال به اداره چهاردهم پلیس آگاهی به جرایم خود اعتراف کردند.

در این میان سرکرده باند گفت: من و همدست دیگرم حدود ۲سال قبل و پس از آزادی از زندان با تشکیل باند ۶نفره، کلاهبرداری‌ها را شروع کردیم. ما با پرسه‌زنی در سطح شهر تهران و شهرستان‌های دیگر افراد سالخورده را که از وضعیت مالی خوبی برخوردار بودند شناسایی می‌کردیم و به کمین می‌نشستیم. در یک فرصت مناسب به بهانه پرسیدن آدرس ترمینال به آنان نزدیک شده و می‌گفتیم که به‌دلیل نیاز مالی شدید ساعت طلای رولکس گران‌قیمت‌مان را زیر قیمت بازار می‌فروشیم و نقشه‌مان را عملی می‌کردیم و بعدش هم فرار می‌کردیم.

به گفته سرهنگ فرد، تحقیقات برای دستگیری دیگر اعضای باند در حالی ادامه دارد که تاکنون ۱۵ نفر از مالباختگان این باند در سراسر کشور شناسایی شده‌اند.

او با بیان اینکه دستگیری سایر اعضای این باند ٦ نفره در دستور کار قرار دارد، از شهروندان خواست: «درصورتی که با این شیوه از آنان کلاهبرداری شده است، می‌توانند برای شناسایی تبهکاران و تشکیل پرونده به اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ مراجعه کنند.»

کد خبر 558976 برچسب‌ها حوادث ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حوادث ایران پلیس آگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۹۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت آگاهی و اطلاع شهروندان از شگرد‌های جدید کلاهبرداری در فضای مجازی

سید مهدی قویدل با اشاره به احصای شیوه‌ها و شگرد‌های کلاهبرداری از طریق بررسی پرونده‌های پرتکرار قضایی در استان و ارائه راهکار‌های پیشگیرانه طی پارسال گفت: در اجرای گام اول با عنوان شناسایی و احصای آخرین وضعیت شگرد‌های کلاهبرداری بر اساس پرونده‌های متشکله قضایی در استان طی مکاتباتی با ۲ نفر از قضات رسیدگی کننده دادسرای عمومی و انقلاب کرمان و پلیس فتا و آگاهی آخرین وضعیت جرم کلاهبرداری و آخرین شگرد‌های کلاهبرداری در فضای مجازی و حقیقی اقدام شد.

وی افزود: در ادامه برای اجرای گام دوم با عنوان برگزاری جلسات هماهنگی با دستگاه‌های متولی در استان برای شناسایی و رفع موانع و چالش‌های احتمالی بومی استان از طریق بررسی شگرد‌های احصا شده ۳ جلسه تخصصی برگزار شد که این جلسات ۳۷ مصوبه در پی داشت و در جلسه اول با احصای شیوه‌های جدید کلاهبرداری، تقسیم کاری بین دستگاه‌های همکار انجام شد و در جلسات بعد نیز این مصوبات پیگیری و اجرایی شدند.

این مقام قضایی در ادامه به اجرای گام سوم اشاره کرد و ادامه داد: گام سوم با عنوان پیگیری اجرای راهکار‌های تعیین شده برای پیشگیری از کلاهبرداری اینترنتی و شبکه‌ای از سوی دستگاه‌های مجری با برگزاری جلسه مصوبات و راهکار‌های عملی احصا شده پیگیری و درادامه در اجرای گام چهارم نیز با عنوان مطالبه‌گری از دستگاه‌های استانی  برای ارائه گزارش اقدامات و نتایج حاصله طی مکاتبات متعدد از همه دستگاه‌ها اجرای مصوبات پیگیری شد.

قویدل اضافه کرد: اجرای گام پنجم نیز با عنوان افزایش آگاهی‌های عمومی در زمینه پیشگیری از کلاهبرداری اینترنتی و شبکه‌ای اقدامات ذیل انجام شد که در راستای آن برای ۱۲ هزار و ۴۳۷ نفرازشهروندان پیامک اطلاع رسانی ارسال و با انتشار ۱۲۰ عنوان عکس نوشته در فضای رسانه‌ای داخلی و ارائه آموزش حضوری به دانش آموزان مدارس در زمینه جرائم مربوط به فضای مجازی و رسانه‌ای و آخرین شگرد‌های کلاهبرداری و ارتقای سواد رسانه‌ای دانش آموزان با حضور کارشناسان پلیس فتا و قضات مجرب در این حوزه گام موثری برداشته شد.

وی با بیان آمار مقایسه‌ای تعداد پرونده‌های کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع در استان، بیان کرد: حوزه قضایی شهرستان کرمان در سال ۱۴۰۱ با ۷۷ درصد و در سال ۱۴۰۲ با ۲۳۶ درصد پرونده در این خصوص، تغییر ۲۰۶ درصدی و روند افزایشی آن را نشان می‌دهد همانگونه که در حوزه قضایی بخش فهرج با ۹۲ درصد کاهش روبه رو بودیم که ضرورت دارد شهروندان از آخرین شگرد‌ها و شیوه‌های کلاهبراری در فضای مجازی آگاه و از سوی دستگاه‌های ذیربط اطلاع رسانی شود تا به راحتی به هر نوع پیامک در فضای مجازی پاسخ داده نشود و قربانی اهداف این نوع افراد فرصت طلب قرار نگیرند.

این مقام قضایی در ادامه نیز برخورد با متخلفان شرکت‌های بازاریابی در سطح استان و همچنین ساماندهی شرکت‌های دارای مجوز و طرح مشکلات این شرکت‌ها در کمیته متناظر استانی در اداره کل صمت استان کرمان را از دیگر اقدامات پیشگیری از شیوه‌ها و شگرد‌های کلاهبرداری از طریق بررسی پرونده‌های پرتکرار قضایی در استان عنوان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • پایان یک دهه قتل و تجاوز توسط 11 مرد خشن | این افراد خشن چه کسانی هستند؟
  • انهدام باند ۳ نفره سارقان با اعتراف به ۱۹ فقره سرقت
  • اعضای شبکه «چتر بیت» دستگیر شدند؛ شبکه «چتر بیت» چه کسانی هستند و چه کاری انجام می‌دادند؟!
  • دستگیری عامل کلاهبرداری ۲۰۰ میلیاردی در گرگان
  • انهدام باند سرقت مسلحانه در اصفهان
  • جزییات دستگیری اعضای باند جعل مدرک تحصیلی در ٣ شهرستان کرمان
  • ضرورت آگاهی و اطلاع شهروندان از شگرد‌های جدید کلاهبرداری در فضای مجازی
  • دستگيري عامل کلاهبرداري 200 ميلياردي در گرگان
  • انهدام ۲۱ باند زورگیر و قاپ زن در تهران
  • اعضای باند جعل مدارک تحصیلی دستگیر شدند