Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@17:12:18 GMT

کاری که با سوزن چاه کندن است!

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۰۹۷۴۳

کاری که با سوزن چاه کندن است!

ایسنا/قزوین یک بانوی کارآفرین با اشاره به اینکه برق مشاغل خانگی صنعتی محسوب می‌شود، گفت: کار ما با سوزن چاه کندن است، از دوخت یک پالتو و یا مانتو دستمزد کمی می‌گیریم و با کسر هزینه‌ها نهایتاً از یک پالتوی ۳۰ هزار تومانی سه تا چهار هزار تومان سود می‌کنیم.

اعظم ساوجی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: فعالیت خود را از سال ۹۳ از زیرصفر شروع کردم در ابتدا در منزل پارچه برش می‌دادم و بابت برش‌ها هزینه دریافت می‌کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از مدتی مکانی را اجاره کردم و ۲ چرخ‌خیاطی گرفتم و به کمک دوستانم سفارش دوخت لباس مدرسه گرفتیم. به‌مرور نیروی بیشتری جذب کردیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۹ نفر به‌صورت مستقیم در این کارگاه فعالیت دارند و به‌صورت مستمر پارچه برش خورده تحویل می‌گیریم و می‌دوزیم.

این بانوی کارآفرین بیان کرد: در خصوص قوانین مشاغل خانگی باید بگویم که جواز کسب‌وکار ما با عنوان مشاغل خانگی است ولی هزینه برق ما صنعتی محسوب می‌شود. اکنون ماهانه ۱۵۰ هزار تومان هزینه برق پرداخت می‌کنیم. از یک پالتو و یا مانتو دستمزد کمی می‌گیریم و با کسر هزینه دستمزد چرخ‌کاران، نخ، اتوکار، برق و حتی استهلاک چرخ مبلغ ناچیز و اندکی باقی می‌ماند. نهایتاً از یک پالتوی ۳۰ هزار تومانی سه تا چهار هزار تومان سود می‌کنیم. درباره مالیات هم باید بگویم مجوز مشاغل خانگی را اخیراً گرفتیم و اظهارنامه مالیاتی هم پر کردیم و منتظر هستیم ببینیم مالیات چقدر احتساب می‌کنند.

ساوجی بابیان اینکه کار ما با سوزن چاه کندن است، خاطرنشان کرد: با مضاعف شدن هزینه برق چیزی برای ما نمی‌ماند برای همین به استانداری، فرمانداری، اداره کار نامه زدیم و درنهایت اداره برق گفت که جواز شما توافقی بین شما و اداره کار است و ربطی به ما ندارد چون از برق خانگی برای فروش استفاده می‌کنید برق شما صنعتی محسوب می‌شود و این در حالی است که ما مجوز مشاغل خانگی داریم.

وی عنوان کرد: برای تسهیلات نیز مقررات سفت‌وسخت می‌گذارند؛ از من می‌خواهند سه کارمند برای ضمانت معرفی کنم؛ چرا چنین انتظاری دارند، من نهایتاً یک کارمند بتوانم معرفی کنم.

این بانوی کارآفرین اشاره کرد: در بازار مزد هیچ تمرکز و هدایتی وجود ندارد به همین جهت پیشنهاد می‌کنم این بازار توسط یک مرکز کنترل شود تا از افسارگسیختگی این بازار جلوگیری کند.

وی گفت: ازلحاظ بیمه‌ای باید راه‌حلی ارائه شود تا دوزندگان نیز مانند قالی‌بافان از بیمه برخوردار شوند، دوزندگان مانند قالی‌بافان از صبح تا شب کار می‌کنند و بدنشان فرسوده می‌شود و درآمد آنان هم اندک است.

ساوجی با اشاره به اینکه ازنظر من این بازار کشش ورود متقاضیان جدید را دارد و هنوز اشباع ‌نشده است، عنوان کرد: به افرادی که تازه می‌خواهند وارد این بازار شوند توصیه می‌کنم مدتی در یک کارگاه کار کنند و مطمئن شوند که می‌توانند در این بازار فعالیت داشته باشند، پس‌ازآن سفارش دریافت کنند تا درست تحویل دادن را بیاموزند و بعد مستقل شوند.

این بانوی کارآفرین مذکر شد: بنده بعد از گذشت چند سال هنوز جرئت نمی‌کنم در این بازار، مانتو یا پالتو تولید کنم و تنها به سفارش از ادارات و دریافت کار برش خورده اکتفا می‌کنم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مشاغل خانگی کارآفرینی برق بانوی کارآفرین مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۹۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعات  طرح جامع جنگل کاری نالشکینه بوکان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  به منظور پیشرفت اصولی و هدفمند جنگل کاری در پارک کوهستانی نالشکینه، مطالعات اولیه تهیه طرح جنگل کاری این مکان با دعوت از مهندسین مشاور دفتر فنی جنگل کاری استان و با بهره از توان فنی کارشناسان شهرداری و بخش خصوصی کلید خورده است.

در این زمینه  اقدامات اولیه با انجام آزمایشات خاک و مطالعات مورفولوژیکی، اقلیمی، اجتماعی و پهنه بندی و برنامه ریزی فاز های اجرایی جنگل کاری نالشکینه بصورت کتابچه طرح جنگل کاری خطوط اصلی و فرعی آغاز و برنامه اجرایی را نیز در افق کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت طرح تعیین خواهد نمود.

فضای سبز شهرداری پیش تر نیز در کمیسیون محیط زیست شهرستان مخالفت خود را با هر گونه اقدام اتفاقی و بدون برنامه جهت نهال کاری در نالشکینه اعلام و برلزوم انجام مطالعات فنی، اقتصادی، اجتماعی و اجرایی قبل از هرگونه اقدام در این راستا تاکید نموده بود.

دیگر خبرها

  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • پای بیت کوین به معاملات مسکن تهران باز شد
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • نمونه‌برداری غیرتهاجمی‌تر از خون با الهام گرفتن از زالو
  • نمونه‌برداری غیرتهاجمی‌تر از خون با الهام از زالو
  • کریم هوادار مثل کریم بنزما! (عکس)
  • (ویدئو) قدرت باورنکردنی یک فیل در کندن یک درخت از ریشه
  • مطالعات  طرح جامع جنگل کاری نالشکینه بوکان
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • ببینید | لحظه کتک‌کاری امید عالیشاه با دابو در دقیقه ۸۲