Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@04:20:16 GMT

نرخ رسمی 27 ارز افزایشی شد

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۱۰۱۸۷

نرخ رسمی 27 ارز افزایشی شد

خبرگزاری آریا - - بانک مرکزی ایران، نرخ رسمی 47 ارز را برای امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که بر اساس آن، نرخ 27 ارز افزایش، نرخ 9 ارز کاهش و نرخ 11 ارز نیز ثابت ماند.
به گزارش خبرگزاری آریا ، براساس اعلام بانک مرکزی، هر دلار آمریکا برای امروز ( 30 مهرماه 99) بدون تغییر نسبت به روز گذشته، 42 هزار ریال قیمت خورد؛ هر پوند انگلیس 54 هزار و 502 ریال و هر یورو 49 هزار و 751 ریال ارزش‌گذاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین هر فرانک سوئیس 46 هزار و 350 ریال، کرون سوئد 4 هزار و 816 ریال، کرون نروژ 4 هزار و 546 ریال، کرون دانمارک 6 هزار و 684 ریال، روپیه هند 573 ریال، درهم امارات متحده عربی 11 هزار و 437 ریال، دینار کویت 137 هزار و 423 ریال، یکصد روپیه پاکستان 25 هزار و 953 ریال، یکصد ین ژاپن 39 هزار و 881 ریال، دلارهنگ‌ کنگ 5 هزار و 420 ریال، ریال عمان 109 هزار و 231 ریال و دلار کانادا 32 هزار و 69 ریال قیمت خورد.
نرخ دلار نیوزیلند 27 هزار و753 ریال، راند آفریقای جنوبی 2 هزار و 557 ریال، لیر ترکیه 5 هزار و 342 ریال، روبل روسیه 544 ریال، ریال قطر 11 هزار و 539 ریال، یکصد دینار عراق 3 هزار و 522 ریال، لیر سوریه 83 ریال، دلار استرالیا 29 هزار و 728ریال، ریال سعودی 11 هزار و 200 ریال، دینار بحرین 111 هزار و 700 ریال، دلار سنگاپور 30 هزار و 983 ریال، یکصد تاکای بنگلادش 49 هزار و 603 ریال، ده روپیه سریلانکا 2 هزار و 276 ریال، کیات میانمار 33 ریال و یکصد روپیه نپال 35 هزار و 591ریال تعیین شد.
همچنین نرخ یکصد درام ارمنستان 8 هزار و 719 ریال، دینار لیبی 30 هزار و 768ریال، یوان چین 6 هزار 311ریال، یکصد بات تایلند 134 هزار 439 ریال، رینگیت مالزی 10 هزار و 133 ریال، یک هزار وون کره جنوبی 37 هزار و 79ریال، دینار اردن 59 هزار و 238 ریال، یکصد تنگه قزاقستان 9هزار و 815 ریال، لاری گرجستان 13 هزار و 24 ریال، یک هزار روپیه اندونزی 2 هزار و 871 ریال، افغانی افغانستان 547 ریال، روبل جدید بلاروس 16 هزار 469 ریال، منات آذربایجان 24 هزار و 721 ریال، یکصد پزوی فیلیپین 86 هزار و 446 ریال، سومونی تاجیکستان 4 هزار و 70 ریال، بولیوار جدید ونزوئلا 4 هزار و 20 ریال و منات جدید ترکمنستان 11 هزار966ریال ارزش‌گذاری شد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۰۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سعدمحمدی: خریداری ۱۵ دستگاه تراک یکصد تنی برای معدن جانجا

به گزارش خبرنگار معدن خبرگزاری صدا و سیما؛ اردشیر سعدمحمدی گفت: با باز شدن معدن، در سه سال نخست تقریباً حدود ۲۰ میلیون مترمکعب عملیات معدنی صورت گرفته، ۱۲ تراک ۴۵ تنی امروز بر روی معدن فعال است و ۱۵ تراک یکصد تنی خریداری شده که ۶ تای آن درحال حاضر به معدن رسیده و هفته آینده ۹ دستگاه دیگر به معدن خواهد رسید.

وی افزود: باتوجه به حضور متخصصان معدنی در منطقه، نزدیک به ۴۰ هزار نقطه به صورت مغناطیس سنجی برای تکمیل عملیات اکتشافی برای شناسایی مدل بلوکی سه بعُدی ذخیره به انجام رسیده است.

سعدمحمدی درخصوص باطله برداری در معدن جانجا گفت: نسبت باطله برداری معدن جانجا ۴ و نیم به یک است معنایش این است که ظرف ۵ سال آینده عملیات معدنی به ازای هر سال ۷۵ میلیون تن کار خواهد بود، این بیانگر این است که جانجا یکی از معادن بزرگ ما در آینده خواهد شد.

سعدمحمدی افزود: ما در آنجا میزان عملیات معدنی مان به ازای هر سال ۱۶ میلیون تن ماده معدنی باید استخراج شود و در ۵ سال آینده حدود ۶۰ میلیون تن باطله برداری صورت گیرد، و این ۱۶ میلیون تن خوراک کارخانه‌ای است که امروز امضای قرارداد آن برای شروع به کارش ظرف سه سال ما کارخانه کنسانتره خواهیم داشت که برای نخستین بار کارخانه‌ای به این وسعت با عیار ۲۶ صدم درصد در کشور دارد طراحی و اجرا می‌شود، چون معادن بزرگ مس ما مثل سرچشمه، مثل میدوک، خاتون آباد، سونگون ورزقان در آذربایجان عیارشان نزدیک ۶ دهم درصد است و با این حجم عملیات با عیار ۲۶ صدم درصد برای کشور یک اتفاق آموزشی هم برای دانشجویان خواهد بود و امیدواریم سالی ۱۳۰ هزار تن خروجی این کارخانه با عیار مس ۲۶ درصد، تولید این مجموعه خواهد شد.

وی با اشاره به کیفیت خوب مس ایران گفت: مس ایران در بازار جهانی بسیار از کیفیت بالایی برخوردار است و ما در دنیا تقریباً به پنج ۹ معروف هستیم یعنی امکان تولید ۹۹ ممیز ۹۹۹ را داریم. صادرات در این بخش هم به صورت کنسانتره، هم به صورت ورق‌های کاتد امکانپذیر است با توجه به کیفیت مس ایران، این کیفیت مس هم از آن لحاظ ارزشمند است به خاطر خلوص و نوع تیپولوژی که وجود دارد در اثر کشش، پارگی اش بسیار پایین است به همین دلیل برای صنایع مفتول، صنایع کابل سازی، صنایع نانو در دنیا مورد مصرف بسیار دارد.

سعدمحمدی افزود: با توجه به این که میزان انرژی دنیا درحال حاضر ۳۹ درصدش از بخش نفت تأمین می‌شود، ۲۱ درصد از بخش برق، ۱۳ درصد گاز، ۱۶ درصد زغال سنگ و بقیه موارد، در سال ۲۰۵۰ یعنی کمتر از ۳۰ سال آینده میزان تأمین انرژی نفت از ۳۹ به ۴ کاهش پیدا می‌کند ولی برق از ۲۱ به ۵۱ درصد اضافه می‌شود. بنابر این یکی از استراتژیک‌ترین عناصر این مسیر تدوین شده مس است به خاطر خاصیت هدایت الکتریکی بالایی که دارد ضمن این که می‌دانید خودرو‌های برقی درحال حاضر در دنیا رو به رشد است باز از مس مصرف می‌کند، خودرو‌های معمولی حدود ۴ کیلوگرم مس مصرف می‌شود ولی خودرو‌های برقی ۸۹ کیلو یک تقاضا هم اینجا وجود دارد.

وی گفت: تقاضای مس در دنیای آینده رو به فزونی است، سالی ۳ و نیم درصد رشد را ما در دنیا شاهد خواهیم بود امروز هم قیمت مس از مرز ۱۰ هزار دلار به ازای هر تن عبور کرده و پیش بینی می‌شود در سال‌های آینده قیمت حتی بالاتر هم برود. میزان سرمایه گذاری در معدن جانجا ۴۰۰ میلیون یورو است و یک کارخانه تولید خاک‌های اکسیدی هم ما آنجا داریم و این روش تغلیظ را برای خاک‌های سولفیدی به کار می‌بریم، خاک‌های اکسیدی ما از روش لیچینگ سیستم اس ایکس‌ای دبلیو الکترووینینگ کار خواهد شد به نام لیچینگ که ما حدود ۲۴ میلیون تن خاک اکسیدی داریم، یک کارخانه دیگر هم در منطقه که مستقیم از این سیستم قادر است ۳ هزار تن کاتد تولید کنند که بزودی عملیات اجرایی ایش در آن معدن شروع خواهد شد و در ۵ سال آینده اشتغال مستقیم اش بیش از ۲ هزار نفر خواهد بود.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) افزود: درحال حاضر ۳۰۰ نفر درمعدن جانجا مشغول بکارند که تقریباً بیش از ۹۵ درصدشان بومی هستند، یکسری متخصصان داریم که آنجا کار می‌کنند، میزان تولید مس جهانی در سال حدود ۲۴ میلیون تن است و از این میزان ۲۰ میلیون تن حاصل از معدن است، حدود ۳ و نیم میلیون تن حاصل از قراضه هاست که دوباره ذوب می‌شود.

سعدمحمدی گفت: ما در تولید کاتد، چهاردهم دنیا هستیم ولی با توجه به برنامه ریزی که صورت گرفته، تولید مس ایران افزایش چشمگیر در سال‌های آتی خواهد داشت و رتبه‌های ما تک رقمی خواهد شد.

معدن مس جانجا در منطقه نهبندان زاهدان قرار گرفته، این معدن حدود ۹۰ هکتار حوزه پتانسیل مس را در خودش جای داده است، در حال حاضر ۸ هکتار عملیات اکتشافی در آن صورت گرفته است، بیش از ۷۸ هزار متر کار حفاری عمقی صورت گرفته برای شناسایی پتانسیل معدنی اش و در یک سال و نیم گذشته حدود ۱۵ هزار متر حفاری عمقی برای تکمیل اکتشافات به انجام رسیده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • آخرین قیمت طلا، سکه و دلار تا پیش از امروز ۱۲ اردیبهشت
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • قیمت دینار عراق امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سعدمحمدی: خریداری ۱۵ دستگاه تراک یکصد تنی برای معدن جانجا
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۱ اردیبهشت؛ قیمت سکه و طلا افزایشی شد
  • نرخ ارز امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ +جزئیات
  • مصوبات شوراها بر جذب سرمایه‌گذار معطوف شود
  • دمای کشور در ۵۰ سال اخیر روندی افزایشی داشته است
  • در یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شیراز چه گذشت؟
  • نرخ ارز امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ +جزئیات