Web Analytics Made Easy - Statcounter

شمار مبتلایان ویروس کرونا در جهان به بیش از ۴۱ میلیون و ۴۳ هزار نفر رسیده و بیش از یک میلیون و ۱۲۹ هزار نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده اند.

خبرگزاری میزان - بیماری کرونا، بزرگ‌ترین بحران بهداشتی جهان تا روز چهارشنبه، ۳۰ مهر، مرگ یک میلیون و ۱۲۹ هزار و ۶۰۰ نفر را در سراسر جهان رقم زده و سبب ابتلای ۴۱ میلیون و ۴۳ هزار و ۶۴۸ نفر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شمار بهبودیافتگان از این بیماری نیز به رقم ۳۰ میلیون و ۶۲۹ هزار و ۵۸۰ نفر رسید.

نگاهی به کرونازده‌ترین مناطق جهان:

آمریکا
شمار قربانیان: ۲۲۶ هزار و ۱۴۹ نفر
تعداد مبتلایان: ۸ میلیون و ۵۲۰ هزار و ۳۰۷ نفر

هند
شمار قربانیان: ۱۱۵ هزار ۹۵۰ نفر
تعداد مبتلایان: ۷ میلیون و ۶۵۱ هزار و ۱۰۷ نفر

برزیل
شمار قربانیان: ۱۵۴ هزار و ۸۸۸ نفر
تعداد مبتلایان: ۵ میلیون و ۲۷۴ هزار و ۸۱۷ نفر

روسیه
شمار قربانیان: ۲۴ هزار و ۶۳۵ نفر
تعداد مبتلایان: یک میلیون و ۴۳۱ هزار و ۶۳۵ نفر

اسپانیا
شمار قربانیان: ۳۴ هزار و ۲۱۰ نفر
تعداد مبتلایان: یک میلیون و ۲۹ هزار و ۶۶۸ نفر

آرژانتین
شمار قربانیان: ۲۷ هزار و ۱۰۰ نفر
تعداد مبتلایان: یک میلیون و ۱۸ هزار و ۹۹۹ نفر

کلمبیا
شمار قربانیان: ۲۹ هزار و ۲۷۹ نفر
تعداد مبتلایان: ۹۷۴ هزار و ۱۳۹ نفر

پرو
شمار قربانیان: ۳۳ هزار و ۸۸۵ نفر
تعداد مبتلایان: ۹۳۰ هزار و ۷۴۵ نفر

مکزیک
شمار قربانیان: ۸۶ هزار و ۸۹۳ نفر
تعداد مبتلایان: ۸۶۰ هزار و ۷۱۴ نفر

فرانسه
شمار قربانیان: ۳۳ هزار و ۸۸۵ نفر
تعداد تلفات: ۹۳۰ هزار و ۷۴۵ نفر

آفریقای جنوبی
شمار قربانیان: ۱۸ هزار و ۶۵۶ نفر
تعداد مبتلایان: ۷۰۶ هزار و ۳۰۴ نفر

انگلیس
شمار قربانیان: ۴۳ هزار و ۹۶۷ نفر
تعداد مبتلایان: ۷۶۲ هزار و ۵۴۲ نفر

شیلی
شمار قربانیان: ۱۳ هزار و ۷۰۲ نفر
تعداد مبتلایان: ۴۹۴ هزار و ۴۷۸ نفر

ایتالیا
شمار قربانیان: ۳۶ هزار و ۷۰۵ نفر
تعداد مبتلایان: ۴۳۴ هزار و ۴۴۹ نفر

آلمان
شمار قربانیان: ۹ هزار و ۹۵۵ نفر
تعداد مبتلایان: ۳۸۰ هزار و ۸۹۸ نفر

عربستان
شمار قربانیان: ۵ هزار و ۲۱۷ نفر
تعداد مبتلایان: ۳۴۲ هزار و ۹۶۸ نفر

ترکیه
شمار قربانیان: ۹ هزار و ۴۴۵ نفر
تعداد مبتلایان: ۳۵۱ هزار و ۴۱۳ نفر

رژیم صهیونیستی
شمار قربانیان: ۲ هزار و ۲۷۸ نفر
تعداد مبتلایان: ۳۰۶ هزار و ۵۰۳ نفر

بیشتر بخوانید: آمار جهانی کرونا در ۲۹ مهر آمار جهانی کرونا در ۲۸ مهر

قاره اروپا
تعداد مبتلایان: ۷ میلیون و ۳۲۸ هزار و ۸۴۸ نفر
تعداد قربانیان: ۲۴۲ هزار و ۱۰۲ نفر

قاره آفریقا
تعداد مبتلایان: یک میلیون و ۶۷۴ هزار و ۸۳۶ نفر
تعداد قربانیان: ۴۰ هزار و ۲۸۹ نفر

قاره آسیا
تعداد مبتلایان: ۱۲ میلیون و ۶۹۲ هزار و ۴۵۲ نفر
تعداد قربانیان: ۲۲۷ هزار و ۵۳ نفر

آمریکای شمالی
تعداد مبتلایان: ۱۰ میلیون و ۲۱۵ هزار و ۹۷۳ نفر
تعداد قربانیان: ۳۳۷ هزار و ۹۷ نفر

آمریکای جنوبی
تعداد مبتلایان: ۹ میلیون و ۹۶ هزار و ۲۶۴ نفر
تعداد قربانیان: ۲۸۲ هزار و ۸۹ نفر


انتهای پیام/

برچسب ها: حوادث بین الملل کرونا در جهان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا در جهان نفرتعداد قربانیان نفرتعداد مبتلایان یک میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۰۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح احتمال سرقت اعضای بدن قربانیان توسط رژیم اسرائیل با کشف گور‌های دسته‌جمعی

خبرگزاری فلسطینی وفا نوشت: نیرو‌های اورژانس و گروه‌های امدادی که در بررسی اجساد شهدای فلسطینی از گور‌های دسته جمعی کشف شده در مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس در جنوب نوار غزه مشارکت دارند، پنجشنبه شب فاش کردند که شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد برخی از قربانیان مورد سرقت اعضای بدن قرار گرفته اند.

این خبرگزاری فلسطینی گزارش داد که پس از عقب نشینی نیرو‌های دشمن صهیونیستی از شهر خان یونس، دست کم ۳۹۲ جسد از سه گور دسته جمعی کشف شده در مجتمع پزشکی ناصر کشف شد در میان این اجساد، ۱۶۵ جسد به دلیل تغییرات ظاهر علائمی که می‌تواند مورد شناسایی قرار گیرند و همچنین به دلیل مثله شدن، قابل شناسایی نیستند.

این رسانه فلسطینی اضافه کرد که فیلم‌ها و عکس‌های مستند از برخی از اجساد قربانیان گور‌های دسته‌جمعی، علائمی از شکنجه بر روی بدن آنها و بسته شدن دست آنها با دست بند‌های پلاستیکی را نشان می‌دهد.

نیرو‌های اورژانس و گروه‌های امدادی به خبرگزاری وفا گفتند که اجسادی را با دستان بسته، شکم پاره و بخیه شده پیدا کردند که با روش‌های معمول بخیه زدن زخم‌ها در بیمارستان‌های نوار غزه مغایرت دارد و این موضوع، شبهه‌هایی را در مورد سرقت برخی از اعضای بدن آنها ایجاد کرده است.

آنها گفتند که جسد یکی از شهروندان که لباس کار پوشیده بود نیز در بین اجساد مشاهده شد که این موضوع تردید‌هایی را در مورد زنده به گور شدن وی ایجاد می‌کند.

نیرو‌های اورژانس و گروه‌های امدادی که در بررسی اجساد شهدای فلسطینی از گور‌های دسته جمعی کشف شده در مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس مشارکت دارند، افزودند: جسد دختری که دست و پاهایش قطع شده بود و لباس اتاق عمل به تن داشت نیز در بین اجساد کشف شده وجود دارد که این شک و تردید در زنده به گور شدن وی را ایجاد می‌کند.

خبرگزاری وفا ادامه داد: مشاهدات خدمه بیمارستان ناصر حاکی است که در بین شهدا، تعدادی با دست بند پلاستیکی و لباس بلند سفیدی که دشمن به عنوان لباس بازداشتی‌ها در مجتمع درمانی ناصر از آن استفاده می‌کرد وجود دارد که در سر آنها آثار اصابت گلوله نیز مشاهده می‌شود و این موضوع شبهه‌هایی را در مورد اجرای اعدام میدانی و از بین بردن عمدی آنها ایجاد می‌کند.

بر اساس این گزارش، آنها همچنین اجساد زیادی را مشاهده کردند که کفن‌هایشان تغییر کرده و در کفن‌های سیاه و آبی جدید و در کیسه‌های پلاستیکی که با رنگ‌های کیسه‌های نایلونی مورد استفاده در غزه متفاوت است، قرار داده شده اند.

نیرو‌های اورژانس و گروه‌های امدادی شرکت کننده در بررسی اجساد گور‌های دسته جمعی در غزه با اشاره به اینکه اجساد در عمق سه متری زمین و بصورت جمعی دفن شده اند، گفتند: آنچه شبهه ایجاد کرده است اینکه هدف دشمن اشغالگر از انجام این کار، بالا بردن افزایش دمای اجساد با هدف تسریع روند تجزیه پیکر‌ها و از بین بردن شواهد، بوده است.

آنها بیان کردند که تمام شواهد قبلی نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی در محوطه مجتمع پزشکی ناصر به عنوان بخشی از جنگ نسل کشی علیه مردم نوار غزه دست به جنایت علیه بشریت زده و از هفتم اکتبر اعدام‌های میدانی انجام داده است.

در هفتم آوریل نظامیان ارتش رژیم اسرائیل پس از چهار ماه حمله و یورش به خان یونس از جمله به مجتمع پزشکی ناصر، از این منطقه عقب نشینی کردند.

پس از عقب نشینی نیرو‌های دشمن صهیونیستی از مجتمع پزشکی شفا در شهر غزه و بیمارستان شهید کمال عدوان در شمال نوار غزه، علاوه بر گور‌های دسته جمعی در مجتمع پزشکی ناصر پیشتر نیز ده‌ها گور دسته جمعی کشف شده بود.

شبکه الجزیره قطر هفته گذشته گزارش داد مقامات فلسطینی یک گور دسته‌جمعی با ۱۸۰ جسد را داخل بیمارستان ناصر در خان یونس کشف کرده‌اند. شبکه سی‌ان‌ان آمریکا نیز به نقل از کارکنان دفاع مدنی غزه گزارش داد که بیش از ۳۰۰ جسد در این محل کشف شده است.

دیده بان حقوق بشر اروپا - مدیترانه نیز در گزارشی اعلام کرد که بیش از ۱۴۰ گور دسته جمعی ایجاد شده توسط نظامیان اسرائیلی در نوار غزه شناسایی شده است.

به گزارش رسانه‌های فلسطینی، این نهاد حقوق بشری در این گزارش، افزود: نظامیان اسرائیلی، فلسطینی‌هایی که به صورت میدانی اعدام کرده‌اند را در این گور‌ها دفن کرده‌اند.

نهاد‌های حقوق بشری، سازمان ملل، اتحادیه اروپا، آمریکا و فرانسه خواستار تحقیقات مستقل درباره گور‌های دسته جمعی در غزه شده اند.

به رغم وجود صدور قطعنامه فوری آتش‌بس از سوی شورای امنیت و همچنین احضار مقامات رژیم صهیونیستی در دیوان بین المللی دادگستری به اتهام ارتکاب جنایت «نسل کشی»، جنایات ارتش رژیم اسرائیل علیه مردم نوار غزه ادامه دارد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • جای خالی نام تراکتور در لیست قربانیان روزبه
  • افزایش شمار قربانیان سیل در کنیا
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • اصفهانی‌ها یک روز جهانی را به نام خود ثبت کردند؛ روز جهانی گز
  • طرح احتمال سرقت اعضای بدن قربانیان توسط رژیم اسرائیل با کشف گور‌های دسته‌جمعی
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • فرهنگ پهلوانی از گود زورخانه تا گرد جهان
  • جنگ غزه / شمار قربانیان به ۳۴ هزار و ۳۰۵ نفر رسید