Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس بااشاره به اینکه پیش‌بینی‌های صندوق بین‌المللی پول برپایه آمارعلمی نیست،گفت:ارزیابی‌ این نهادهای بین‌المللی درباره رشد اقتصادی ایران در سال آینده بنا برسوگیری‌های سیاسی است.
به گزارش خبرگزاری آریا ، جلیل رحیمی جهان آبادی با اشاره به ارزیابی جدید صندوق بین المللی پول از وضعیت اقتصادی کشورهای منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی و اعلام بهبود وضعیت اقتصادی کشورهای منطقه از جمله ایران در سال آینده، گفت: ملاک و معیار سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی برای ارزیابی وضعیت اقتصادی کشورها دقیق و علمی نیست، این سازمان‌ها طبق پارامترهای کلی و آماری که به دست می‌آورند، ارزیابی می‌کنند و مشخص نیست این آمار و ارقام صحیح باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه پیش‌بینی سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی از جمله صندوق بین‌المللی پول درباره وضعیت رشد اقتصادی بر پایه شرایط سیاسی است، افزود: آمریکایی‌ها از هر روشی برای فشار به ایران استفاده کردند اما با توجه به وضعیت سیاست داخلی آمریکا این نوع ارزیابی‌ها انجام می‌گیرد.
وی ادامه داد: پیروزی دونالد ترامپ یا جوبایدن در تعامل ایالات متحده با جمهوری اسلامی ایران و رفع مشکلات تاثیری ندارد اما به نظر می‌رسد برخی از نهادهای بین‌المللی مانند صندوق بین‌المللی پول این نکته را مورد توجه دارند و بر همین مبنا درباره رشد اقتصادی ایران نظر می‌دهد.
نماینده مردم تربت‌جام، تایباد و باخرز و صالح آباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تصور آمریکایی‌ها این بود که با افزایش فشار حداکثری، ایران به زانو در می‌آید و دچار فروپاشی اجتماعی و اقتصادی و شورش داخلی می‌شود اما این اتفاق رخ نداد لذا در شرایط فعلی با مقاومت ملت ایران و وضعیت داخلی انتخابات آمریکا می‌پندارند که نتیجه انتخابات آمریکا بر وضعیت اقتصادی ایران و کشورهای منطقه تاثیرگذار است.
رحیمی جهان‌آبادی معتقد است: آمریکایی‌ها باید در برابر ایران کوتاه بیایند و سیاست خود را تعدیل کنند تا باب گفتگو با جمهوری اسلامی ایران باز شود. البته سال آینده دولتی جدید در ایران سر کار می‌آید و بر اساس تجربه گذشته پتانسیل‌های جدید به صحنه مدیریت کشور اضافه می‌شود و اصولا شاخص‌های اقتصادی رشد پیدا می‌کند لذا احتمال می‌رود صندوق بین‌المللی پول این موضوع را در نظر دارد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صندوق بین المللی پول نهادهای بین المللی وضعیت اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۰۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد

رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بیشترین ارتباط بین المللی را دانشگاه‌های بزرگ در کشور دارند، گفت: هرساله یک ارزیابی در وزارت علوم از وضعیت همکاری بین‌المللی دانشگاه، پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی انجام می‌شود که در این ارزیابی‌ها، رتبه دانشگاه تهران اول شده است.

مسعود صدری نسب، رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با ایسنا گفت: بیشترین ارتباط بین المللی و پروژه های مشترک بین المللی را دانشگاه های بزرگ در کشور دارند. هرساله یک ارزیابی در وزارت علوم درباره وضعیت همکاری بین المللی دانشگاه، پژوهشگاه ها و مراکز تحقیقاتی انجام و دانشگاه ها رتبه بندی می شوند.

وی افزود: دانشگاه تهران در این ارزیابی رتبه اول را کسب کرده است. این دانشگاه به دلیل قدمت، دانشجو و  اعضای هیات علمی زیادی که دارد در اکثریت سال ها رتبه نخست را کسب می کند.

رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی ما با همه کشورهای دنیا به جز رژیم اسرائیل پروژه های مشترک دارند و تحریم مانعی برای انجام این همکاری بین المللی به وجود نیاورده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • پیش‌بینی آغاز تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده 
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • چرایی پیش‌بینی‌ناپذیری از ایران فردا | برخوردها از سال ۸۸ جامعه را پیچیده‌تر کرده | تنش‌های بزرگ در دل رخدادهای کوچک است!