Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-26@10:09:09 GMT

سازنده کلاشینکف در حال ساخت پهپاد سرنشین دار

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۱۱۲۷۴

موتور پرنده کلاشنیکف جدیدترین محصول کمپانی دفاعی روسی کلاشنیکف است؛ کمپانی‌ای که همگی آن را به واسطه معروف‌ترین تفنگ دنیا،‌ یعنی AK-47 می‌شناسیم. روزگاری این کمپانی روسی تنها در زمینه ساخت تفنگ‌های انفرادی فعالیت داشت،‌ اما امروزه ساخت تجهیزات ضد شورش، تیربارهای نگهبان دارای هوش مصنوعی با توان یادگیری، موتورهای پرنده، گلوله‌های توپخانه دارای هدایت، ربات‌های جنگی نیمه خودکار و… در لیست تولیدات آن دیده‌ می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


موتور پرنده کلاشنیکف که یکی از جدیدترین محصولات این کمپانی به شمار می‌رود، دارای 16 پروانه 3 تیغه است که هر یک از آن‌ها موتوری جداگانه داشته و در قالب 8 جفت پروانه، دو به دو در مقابل یکدیگر قرار دارند و نیروی برا (لیفت) لازم برای برخاستن از زمین و پرواز را فراهم می‌کنند.
این 18 موتور همگی الکتریکی هستند و نیروی لازم برای چرخش را از 2 باتری که پشت صندلی خلبان قرار دارند،‌ دریافت می‌کنند.  استفاده از موتورهای الکتریکی سبب کاهش وزن وسیله می‌شود، اما از سوی دیگر باعث می‌شود این موتور پرنده پیوستگی پروازی بسیار کمی، احتمالا در حد 30 دقیقه، داشته باشد و توان حمل بار آن نیز پایین باشد.

اسکلت موتور پرنده کلاشنیکف از جنس فلز است. یک پوشش سبک وزن برای این وسیله نیز ساخته شده که با آن می‌توان اسکلت، موتورها، و باتری را از دید پنهان‌ کرد؛ این پوشش قابل جداسازی است.

این وسیله تنها قادر به حمل یک سرنشین است و هدایت آن توسط دو دسته کنترلی انجام می‌شود. از این موتور می‌توان برای مقاصدی همچون دیده‌بانی، گشت و… استفاده کرد. گرچه همچنان مشخص نیست این موتور پرنده برای مقاصد نظامی ساخته شده و یا سازندگان قصد عرضه آن به بازار غیر نظامی را نیز دارند.
البته این موتور پرنده اولین در نوع خود نیست. پیش‌تر نیز علاقه‌مندان غیرنظامی دست به ساخت موتورهای پرنده مجهز به موتورهای الکتریکی زده بودند. ارتش آمریکا در دهه 1950 میلادی چندین وسیله پرنده مشابه مجهز به موتورهای سوختی و حتی موتور جت ساخته بود که البته هیچ‌کدام وارد خدمت نشدند.

ناگفته نماند امروزه نیز ارتش آمریکا در پی به‌خدمت‌گیری چنین موتورهای پرنده‌ای با قابلیت پرواز خودکار همچون یک پهپاد است و کمپانی انگلیسی مالوی آئروناتیکس (Malloy Aeronautics) و کمپانی مهندسی آمریکایی سوروایس (Survice)‌ عهده‌دار طراحی و توسعه آن هستند. نمونه ساخته شده فعلی این پهپاد می‌تواند بیش از 360 کیلوگرم بار جابه‌جا کرده و با این مقدار بار نیز 100 کیلومتر بر ساعت سرعت داشته باشد.

منبع: الف

کلیدواژه: موتور پرنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۱۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد‌های مسکن روستایی ویلایی با ظرفیت‌های مردمی ساخته می‌شوند

مجید جودی معاون مسکن روستایی بنیاد مسکن در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه در حال حاضر روند ساخت پروژه‌های مسکن روستایی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رو به رشد است گفت: هم اکنون شاهد آن هستیم که تمامی پروژه‌های مسکن روستایی توسط روستاییان و با استفاده از ظرفیت های مردمی ساخته می شود.

او یادآور شد: ساخت مسکن روستایی نمونه بارز استفاده از ظرفیت‌های مردمی و اعتماد به این بخش است که باید تمامی بخش ها به آن توجه کنند.

جودی توضیح داد: دولت باید به استفاده از ظرفیت‌های مردمی در این زمینه توجه کنند و در سایر پروژه‌های نهضت ملی مسکن از ظرفیت‌های مردمی و بخش خصوصی استفاده کند.

وی اظهار کرد: در صورتی که تسهیلات مسکن روستایی به موقع از سوی بانک‌ها پرداخت شود روند به کارگیری ظرفیت های مردمی هم بیشتر خواهد شد. 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • واحد‌های مسکن روستایی ویلایی با ظرفیت‌های مردمی ساخته می‌شوند
  • سلاح‌ های جدید کلاشینکف، آسمان را تسخیر می‌کنند (+عکس)
  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی
  • باید ساختمان‌های باشکوه در ایران ساخته شود
  • ساخت موتور شش سیلندر
  • فیلم| رونمایی از نخستین موتور بنزینیِ ۶ سیلندر؛ ساخت ایران
  • چینی‌ها ساخت ورزشگاه برای ایران را دبه کردند؟
  • (تصاویر) رونمایی از موتور شش سیلندر ساخت ایران
  • رونمایی از اولین موتور ۶ سیلندر ساخت ایران
  • انقلاب چین در صنعت ترانزیت: ارتقای بازدهی موتور دیزلی به بالای ۵۳ درصد