Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل حزب اسلامی کار گفت: نمایندگان مجلس یازدهم قبل از انتخابات به مردم وعده‌هایی داده‌اند که امروز از پاسخگویی به آنها عاجزند، بنابراین با این گونه صحنه‌سازی و صحنه‌پردازی‌ها می‌خواهند توجه افکار عمومی را از ناکارآمدی‌های خود دور کنند.

«حسین کمالی»، دبیرکل حزب اسلامی کار، در پاسخ به اینکه در حال حاضر شاهد اهانت بسیاری از نمایندگان و افراد تندوری اصول‌گرا به دولتی هستیم که با حمایت اصلاح‌طلبان روی کار آمد، اگر این قبیل توهین‌ها از طرف اصلاح طلبان به دولت اصول‌گرا صورت می‌گرفت، چه برخوردی با آنها صورت می گرفت؟ به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: به نظر می‌رسد، نمایندگان مجلس جدید که اکثر قریب به اتفاق آنها با برنامه‌ریزی شورای نگهبان از میان اصول‌گرایان و طیف‌های مختلف آن برگزیده شده‌اند، قدرت و توانایی لازم را برای پاسخگویی به نیازهای جامعه و حل مشکلات مردم به گونه‌ای که قبل از برگزاری انتخابات وعده آن را می‌دادند، ندارند و امروز به ناچار به پرخاشگری و اهانت به دیگران روی آورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این چهره اصلاح‌طلب افزود: اینکه نماینده مجلس نتواند تجزیه و تحلیل کند که وضعیت بوجود آمده در کشور به دلیل وجود کدام یک از سیاست‌های خارجی و یا اقتصادی و یا فرهنگی و اجتماعی است و چرا امروز دولت در همه زمینه ها با مشکلات عدیده‌ای که عمدتاً توسط دیگران برای آن فراهم آمده است، دست و پنجه نرم می کند، تنها از نمایندگان مجلسی بر می آید که اینگونه انتخاب شده باشند. به هر صورت نمایندگان مجلس یازدهم قبل از انتخابات به مردم وعده‌هایی داده‌اند که امروز از پاسخگویی به آنها عاجزند، بنابراین با این گونه صحنه‌سازی و صحنه‌پردازی‌ها می‌خواهند، توجه افکار عمومی را از ناکارآمدی‌های خود دور کنند.

کمالی با اشاره به روحیه متصلب اصول‌گرایان تصریح کرد: جریان محافظه کار در حفظ آنچه که آن را دستاورد خود از انقلاب مردم تلقی می‌کند، از هیچ فرصتی غفلت نکرده و هیچ انتقادی را تحمل نخواهد کرد.

دبیرکل حزب اسلامی کار در مورد اینکه فضای به وجود آمده تا چه اندازه به زیان کشور است؟ خاطرنشان کرد: مجلس بدون نظر مقام معظم رهبری امکان و قدرت استیضاح و برکناری رئیس جمهور را ندارد و آنچه را که در روش ایشان طی همه سال های گذشته شاهد بوده‌ایم، همراهی با دولت ها بوده است؛ بنابراین بعید به نظر می‌رسد که با اقدامی از سوی مجلس برای برکناری دولت موافقت کنند.

کمالی در توضیح اینکه اثرات این اتفاقات بر انتخابات آینده، یادآور شد: باید دید که اراده دست اندرکاران به ویژه شورای نگهبان به برگزاری انتخابات مشابه سایر کشورها است یا می‌خواهند، به شیوه سال 98 عمل کنند که در این صورت رقابت و انتخابات بی معنا است. 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات دولت مشکلات مردم نمایندگان مجلس مجلس نمایندگان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۱۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند

 

به گزارش تابناک، جلسه نوبت عصر روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس حدود ۴۰ دقیقه بعد از آغاز به کار، به دلیل غیبت تعدادی از نمایندگان و نرسیدن به حد نصاب جلسه با اعلام محمدباقر قالیباف رئیس مجلس پایان یافت.

بنابر گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، گفت: تعداد نمایندگان حاضر در مجلس برای رای گیری به حدنصاب نرسیده است و نمی‌توانیم بررسی بودجه را دنبال کنیم لذا پایان جلسه را اعلام می‌کنم.

 
 
وی گفت که جلسه بعدی مجلس فردا (سه‌شنبه) برای ادامه بررسی بخش دوم بودجه تشکیل می‌شود. این در حالیست که از روز گذشته اعلام شده بود که جلسات صحن مجلس تا پایان رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در ۲ نوبت برگزار خواهد شد.

قالیباف همچنین از اعضای هیأت رئیسه مجلس خواستار قرائت اسامی غایبان و متاخران جلسه شد که علی کریمی فیروزجایی عضو هیأت رئیسه مجلس اسامی آنها را به شرح زیر قرائت کرد:

- عبدالجلال ایری

- امیرحسین بانکی پور

- علی جدی

- حسین حسین‌زاده

- جعفر راستی

- رجب رحمانی

- جلیل رحیمی جهان آبادی

- جلال رشیدی کوچی

- ابراهیم رضایی

- محمدرضا رضایی کوچی

- مجتبی رضاخواه

- یعقوب رضازاده

- منصورعلی زارعی

- علیرضا زندیان

- قاسم ساعدی

- محمد سبزی

- حسن شجاعی

- مهدی شریفیان

- منصور شکرالهی

- مهدی طغیانی

- فرهاد طهماسبی

- روح‌الله عباسپور

- محمود عباس زاده

- بهزاد علیزاده

- ابوالفضل عمویی

- محسن فتحی

- حسین گودرزی

- محمدرضا مبلغی

- حسن محمدیاری

- غلامرضا مرحبا

- اردشیر مطهری

- محمدطلا مظلومی

- فاطمه مقصودی

- سید محمد موحد

- سید کاظم موسوی

به گزارش ایسنا، بر اساس ماده ۷۱ آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، انعقاد رسمی جلسات و اعتبار اخذ رأی منوط به حضور حداقل دو سوم مجموع نمایندگان در صحن است؛ بنابراین از مجموع ۲۸۶ نماینده فعلی (با حساب ۴ نماینده‌ای که در طول این ۴ سال به هر دلیلی از مجلس جدا شدند)، برای رسمیت یافتن جلسه نوبت عصر روز دوشنبه صحن مجلس باید ۱۹۱ نفر در جلسه حاضر می‌شدند.

دیگر خبرها

  • رهبر انقلاب: در مسئله آموزش و پرورش مشکلات مادی، معیشتی، کاری و فضای آموزشی داریم
  • اولین واکنش رهبر انقلاب به اعتراضات دانشجویان در آمریکا و اروپا
  • رهبر انقلاب: تشکر از معلم برای توجه دادن افکار عمومی به اهمیت معلم است
  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟
  • بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • رئیس قوه قضائیه : به افکار عمومی بی‌توجه نیستیم، اما تابع فضاسازی ها تصمیم قضایی نمی‌گیریم
  • دستورات و تاکیدات اژه‌ای در راستای اقناع افکار عمومی
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد