Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک دین پرست در گفتگو با خبرنگار مهر از تصمیم مهم وجدی عصردیروز ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای واحدهای درتملک بانک‌ها، معادن غیرفعال و تعیین تکلیف برای بازگشت حدود ۲ هزارطرح صنعتی به چرخه تولید تا پایان امسال خبر داد و گفت: یکی ازاین تصمیم‌ها تعیین تکلیف هزار و ۷۱۸ واحد تولیدی بوده که تحت تملک شبکه بانکی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با تصمیم جدید نود وهشتمین جلسه ستاد تسهیل ورفع موانع تولید کشور، وزارت اقتصاد ودارایی وبانک مرکزی موظف شدند، تا در کوتاه‌ترین زمان حداقل تا پایان امسال وضعیت تملک این واحدها را بررسی، تعیین تکلیف و شرایط احیا وبرگشت به چرخه تولید را فراهم کنند.

وی اضافه کرد، بیشتر این واحدهایی تولیدی که به علت بدهی و موانع تأمین اجتماعی اکنون غیرفعال شده‌اند، ظرفیت‌هایی بالایی برای تولید دارند که مقرر شد در جلسه‌های پیش رو به صورت جدی ودقیق تر مشکلات انها تا بازگشت به چرخه تولید بررسی شود.

قانون ۴۶ ساله تأمین اجتماعی عامل تملک ۴۰ درصد واحدهای تولیدی توسط بانک‌ها

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور با تاکید براینکه همه تلاش دولت برای تعیین تکلیف و به چرخه تولید درآمدن همه هزار و ۷۱۸ واحد تولیدی در تملک بانک‌ها است، اضافه کرد، متأسفانه برخی موانع ازجمله اجرای قانون ۳۷ تأمین اجتماعی که مربوط به ۴۶ سال قبل هست، محدودیت‌های جدی برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است.

دین پرست اضافه کرد، به عنوان نمونه درخراسان رضوی ۴۳ درصد از ۱۲۰ واحد تولیدی این استان که بانک‌ها تحت تملک خودشان درآوردند، به دلیل اجرا شدن قانون ۳۷ تأمین اجتماعی بوده که متأسفانه نه امکان واگذاری به افراد دیگر ونه متقاضیانی که قصد خرید برای ادامه تولید دارند، وجود دارد.

وی اظهارکرد، دراین خصوص نیز دستور داده شده تا یک هفته آینده بازنگری دراین قانون قدیمی متناسب با شرایط فعلی کشور انجام شد وراهکارهایی برای برون رفت ازاین مشکل برای تولیدکنندگان ارائه شود.

دین پرست تصریح کرد، برابر آمارهای اعلام شده متأسفانه حدود ۴۰ درصد واحدهایی که به تملک بانک‌ها درآمده ناشی از قانون ۴۶ ساله ماده ۳۷ قانون تأمین اجتماعی بوده است.

توافق بانک‌ها برای توقف تملک واحدهای تولیدی

وی با اشاره به اینکه درجلسه تاد تسهیل ورفع مواند تولید کشور نمایندگان بانک‌ها نیز حضور داشتند، توافق شد که هیچ واحد تولیدی توسط بانک‌های دولتی وخصوصی به علت بدهی یا دیرکرد اقساط تملک نشود.

دین پرست تصریح کرد، چندی قبل، رئیس قوه قضائیه نیز تاکید جدی داشت که واحدتولیدی که منجربه تملک توسط بانک‌ها شود، مطلقاً ممنوع و درصورت انجام این کار بازرسی کشور نسبت به این موضوع ورود جدی خواهد داشت.

۲ هزار واحد صنعتی درآستانه بازگشت به تولید

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور با بیان اینکه در جلسه ستاد تسهیل ورفع موانع تولید کشور بازگشت حدود هزار و۵۰۰ واحد صنعتی مستقردرشهرکها ونواحی صنعتی راکد بررسی شد، گفت، متأسفانه اکنون حدود ۱۰ هزار واحد صنعتی بزرگ وکوچک برابرآمارهای اعلام شده غیرفعال است و با تصمیم گرفته شده مقرر شد تا حداقل ۲ هزار واحد را به چرخه تولید برگردانیم.

تعیین تکلیف ۴۵۰۰ واحد غیرفعال کشور

دین پرست همچنین به تعیین تکلیف حدود ۴۵۰۰ واحد معدنی غیرفعال توسط ستاد تسهیل ورفع موانع تولید کشور خبر داد وگفت، با دستوری که رئیس جمهوری داده حتماً باید معادن غیرفعال، احیا وفعال شود.

وی اضافه کرد، متأسفانه به برخی افراد درقالب شخصیت‌های حقیقی وحقوقی مجوزهای قانونی بهره برداری معادن داده شده که به نام آنها نیز زده شده اما تاکنون به مرحله تولید وفعالیت نرسیده که قطعاً تا پایان امسال این تعداد نیز به چرخه فعالیت اضافه خواهند شد.

وی ابرازامیدواری کرد، که پیش بینی می‌شود که با اجرایی شدن این ۳ تصمیم مهم بیش از ۱۱۱ هزارشغل به طور مستقیم درکشور ایجاد شود.

کد خبر 5053264

منبع: مهر

کلیدواژه: بابک دین پرست وزارت کشور قانون رفع موانع تولید ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد آمار کرونا شیوع کرونا گرگان شهدای مدافع حرم شهادت امام رضا ع مجلس شورای اسلامی کرمانشاه مشهد نیروی انتظامی هفته ناجا تأمین اجتماعی چرخه تولید ستاد تسهیل واحد تولیدی تعیین تکلیف موانع تولید تسهیل ورفع تولید کشور دین پرست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۲۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ

مدیرکل بازرسی گفت: آنچه که در فرمایشات مقام معظم رهبری، ریاست قوه قضاییه و همچنین از سوی ریاست سازمان بازرسی کل کشور بر آن تأکید شده، راهبرد حمایت از تولید و صنعت گران است و حضور ما در راستای جامه عمل پوشاندن به همین تأکیدها و حمایت حداکثری از تولید و اشتغال است.

محمد تقی حاجی مشهدی از تولید کنندگان خواست در صورت عدم رفع مشکلات و موانع موضوع را به اطلاع اداره کل بازرسی اعلام تا در اسرع وقت پیگیری شود .

وی گفت: ما امروز از دو واحد صنعتی و کشاورزی در چهارباغ  بازدید کردیم مشکلاتی را مطرح که بعضی از این موارد مطرح شده استانی است که با هماهنگی دستگاه های اجرایی به جد پیگیری و تا حصول نتیجه اقدام خواهیم کرد و بعضی از موارد مثل تامین ارز که کشوری است و با سازمان مکاتبه تا از طریق بانک مرکزی حل و فصل خواهیم کرد.

وی از تداوم این بازدید ها تا انتهای سال خبر داد و گفت : ما امروز صحبت های صاحبان صنعت  را شنیدیم توسعه کارخانه ، افزایش ولتاژ ، و تامین ارز مورد نیاز که در مورد برق قرار شد اداره کل برق البرز تا ظرف هفته آتی مشکل ولتاژ و برق مورد نیاز کار خانه را تامین و در مورد ارز اداره کل بازرسی و صمت البرز اهتمام جدی برای تامین آن داشته باشند و توسعه شرکت هم از الویت هایی است که در دستور کار قرار گرفت. 

مدیرکل بازرسی استان در ادامه گفت: کمک به توسعه صنعت و تولید بعد از مبارزه با فساد اصلی‌ترین اولویت اداره کل بازرسی استان است.

او افزود: با بازدید از واحد‌های تولیدی مشکلات و موانع پیش رو به درستی احصا و از تمام ظرفیت‌های قانونی برای کمک به تولید بهره گرفته می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت