Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین مقدم با اشاره به وضعیت هوای آلاینده این روزهای تهران اظهار کرد: ۲۰ سال قبل برنامه جامع کاهش آلودگی هوا در ۹ محور تدوین شد که در محور پنجم به بحث معاینه فنی دقیق و مستمر توجه ویژه‌ای شد که براساس این محور معاینه فنی مکانیزه مورد توجه قرار گرفت.

وی با بیان این‌که راهکار حل معضل آلودگی هوا چندین سال است که مشخص شده و هر وقت که هوا آلوده می‌شود مجددا همه به لزوم اجرای راهکارهای کاهش آلودگی هوا تاکید می‌کنند، گفت: در این محورها علاوه بر توجه به معاینه فنی به ارتقاء تکنولوژی خودرو، توسعه حمل و نقل، ارتقاء سوخت و فرهنگ سازی نیز توجه شده است که باید در مورد میزان موفقیت این راهکارها پرس‌وجو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران در خصوص وضعیت مراجعه به مراکز معاینه فنی شهر تهران اظهار کرد: روزانه حدود ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ خودرو به مراکز معاینه فنی مراجعه می‌کنند که خوشبختانه شرایط نرمال است و صف مراجعه کنندگان نداریم.

مقدم با بیان این‌که میزان مراجعه مردم به مراکز معاینه فنی در هفت ماهه نخست امسال نسبت به مشابه سال قبل حدود چهار درصد افزایش داشته است، اظهار کرد: تا ۲۶ مهرماه سال جاری ۹۷۰ هزار و ۶۶۲ خودرو به مراکز معاینه فنی مراجعه کرده‌اند که از این تعداد حدود ۱۱۷ هزار و ۶۰۰ خودرو از تست گازهای خروجی مردود شدند اما ۹۵ درصدشان پس از رفع ایراد توانستند معاینه فنی اخذ کنند و به عبارتی دیگر سهم مراکز معاینه فنی شهر تهران در کاهش آلودگی هوا اصلاح ۱۱۷ هزار خودرو بوده است.

وی در پاسخ به این سوال که به عنوان کارشناس چه راهکاری را می‌توان برای کاهش آلودگی هوا ارائه کرد، تصریح کرد: قاعدتا اجرای همان ۹ محور کاهش آلودگی هوای تهران می‌تواند نقش موثری در رفع آلودگی هوای پایتخت داشته باشد، اما پیشنهاد ما این است که در روزهای ناسالم و شرایط اضطرار تصمیمات به روزتری اتخاذ شود و تردد خودروها به جای آنکه براساس پلاک خودرو باشد، براساس میزان آلایندگی خودرو باشد.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران ادامه داد: پیشنهاد مشخص ما این است که در شرایط اضطرار، معاینه فنی برتر به عنوان یکی از شاخص‌های تردد خودرو در سطح شهر مورد توجه قرار گیرد، چرا که در سنوات گذشته صرفا براساس پلاک زوج و فرد خودروها می‌توانستند در روزهای اضطرار در شهر تردد کنند، اما از این به بعد می‌توان یک راهکار اجرایی بهتری داشت یعنی کمیته اضطرار داشتن معاینه فنی برتر را شاخص تردد اعلام کند.

وی با بیان این‌که این پیشنهاد در شهرداری تهران مطرح شده و به زودی به کمیته اضطرار آلودگی هوا تقدیم می‌شود، تصریح کرد: سازمان محیط زیست نیز از این پیشنهاد استقبال کرده هرچند که امیدواریم هوای تهران روزهای بدتری را تجربه نکند، اما خودرویی که معاینه فنی دارد حداقل آلایندگی را تولید می‌کند.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران اضافه کرد: خودروی دارای معاینه فنی برتر الزاما به این معنا نیست که آلایندگی ندارد، بلکه آلایندگی آن کمتر است و به سطح استاندارد زمان تولیدش نزدیک است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: آلودگی هوا معاینه فنی آلودگی هوا ستاد معاینه فنی آلودگی هوا معاینه فنی زوج و فرد ستاد معاینه فنی مراکز معاینه فنی کاهش آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۲۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد

شهردار تهران گفت: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودروها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

به گزارش مهر، استفاده از وسایل نقلیه برقی می‌تواند راهکاری بسیار مؤثر در مسیر رفع و کاهش چالش‌های حیاتی و دارای مزایای زیست محیطی، کاهش وابستگی به سوخت‌های تجدیدناپذیر فسیلی و بهبود کیفیت هوا باشند. از این رو تغییر سبک حمل و نقل از سنتی بنزینی به برقی اهمیت ویژه‌ای‌دارد. در این راستا شهرداری تهران برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی را دنبال می‌کند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران پیرامون آخرین وضعیت تاکسی‌های برقی اظهار کرد: تاکسی‌های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می‌شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

وی افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خودمالکی قراردادها در حال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

زاکانی ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودروها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

گفتنی است یکی از نکات حائز اهمیت برای رانندگان تاکسی، قیمت خودروهای برقی است که نیازمند ارائه تسهیلات ویژه است. به گفته شهرداری تهران قیمت این خودروها قابل رقابت با خودروهای بنزینی خواهد بود.

علاوه بر این شهرداری تهران برای راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ این خودروها پیش از این ۴۰۰۰ نقطه را در سطح شهر تهران در ۲۲ منطقه شناسایی کرده است و بنا دارد تا پایان سال ۱۴۰۳ تعداد ایستگاه‌های اعلامی را احداث و مجهز کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • آلودگی آب رودخانه روستای سنقرآباد به لطف گاوداری + فیلم
  • آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت
  • ثبت آلودگی هوا در برخی شهرهای خوزستان
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی/مبالغ دریافتی کجا هزینه می‌شود؟
  • درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی
  • آمریکا به قطر: اگر رهبران حماس شروط آتش‌بس را نپذیرفتند، آن‌ها را بیرون کنید
  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • چرا در تهران قدیم خودروها وسط خیابان پارک می‌کردند؟