Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روزنامه دیلی میل، این مطالعه که توسط محققان یک موسسه فناوری در هند انجام شد، نشان می دهد که داشتن یک ماسک جراحی بر صورت در مقایسه با نداشتن ماسک، حجم ابرهای منتشر شده بر اثر سرفه کردن را هفت برابر و ماسک ان۹۵ این حجم را ۲۳ برابر کاهش می دهد.  

راجنیش بهاردوج نویسنده مقاله و محقق این موسسه فناوری هند درمورد این مطالعه گفت: ما متوجه شدیم هر آنچه که فاصله طی شده توسط ابرهای ناشی از سرفه کردن را کاهش دهد، ناحیه ای را که قطرات ناشی از سرفه در آنجا منتشر می شوند به اندازه قابل توجهی کاهش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع به نوبه خود احتمال انتقال عفونت را به اندازه زیادی کاهش می دهد.  

وی تاکید کرد استفاده از ماسک صورت و دستمال کاغذی و سرفه در آرنج فرد از روش هایی هستند که می توانند فاصله ابرهای ذرات ویروس کرونا را که بر اثر سرفه کردن ایجاد می شوند،  کاهش دهند.

محور مطالعاتی که پیش از این انجام شده بودند بر ویژگی های هوا و قطرات ناشی از سرفه در نزدیکی دهان تمرکز داشت؛ در این مطالعات عواملی مانند حجم ابر ذرات ویروس کرونای ناشی از سرفه کردن، دمای هوا، قطرات منتشر شده و رطوبت در نظر گرفته شدند.  

اما محققان هندی در تحقیقات خود تصمیم گرفتند، نحوه تغییر این خصوصیات را هنگام حرکت ابرهای منتشره از سرفه کردن، تعیین کنند.

آنها با استفاده از تجزیه و تحلیل مبتنی بر  تئوری جت، متوجه شدند که ۵ تا ۸ ثانیه اول پس از سرفه کردن برای  متوقف کردن این قطرات عفونی هوا - و در نتیجه کاهش احتمال انتقال ویروس کرونا به افراد دیگر - مهم است و پس از این مرحله ابر متلاشی می شود.  

محققان در این مطالعه علاوه بر کاهش قابل توجه حجم ابر دفع شده با استفاده از ماسک صورت، در کمال تعجب متوجه شدند که شدت سرفه یک فرد بدون ماسک بر حجم ابری که بر اثر سرفه کردن منتشر می کند، تاثیری ندارد.  

با این حال محققان در آخر با تاکید دوباره بر اهمیت استفاده از ماسک بر صورت، اظهار داشتند که سرفه شدیدتر باعث می شود که حرکت سریع تر و بیشتر قطرات ناشی از سرفه در هوا می شود.

مشروح این مطالعه در مجله Physics of Fluids منتشر شده است.  

برچسب‌ها سلامت ویروس کرونا ماسک پروندهٔ خبری پرونده | پیشنهادهایی برای پیشگیری از کرونا هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت ویروس کرونا ماسک سلامت ویروس کرونا ماسک اخبار کنکور ناشی از سرفه ویروس کرونا سرفه کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۳۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت هوای اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس

 بر اساس داده‌های سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان محیط‌زیست (منطقه اصفهان) شاخص هوای این کلان‌شهر امروز در ایستگاه خیابان ۲۵ آبان با ۱۶۹، خیابان احمدآباد ۱۸۰، بزرگراه خرازی ۱۵۶، خیابان زینبیه ۱۷۵، خیابان فرشادی ۱۶۷، بولوار کاوه ۱۶۸، کردآباد ۱۵۵ و ایستگاه ولدان ۱۶۰ AQI در وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم شهروندان است.


شاخص هوای اصفهان همچنین در ایستگاه میدان انقلاب با عدد ۱۲۵، پارک زمزم ۱۴۵ و رهنان ۱۳۶ AQI وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس را نشان می‌دهد و هوای سپاهان شهر با عدد ۳۵ پاک است.

کیفیت هوا در ایستگاه خیابان پروین اعتصامی با عدد ۹۰، خیابان فیض ۹۹ و خیابان میرزا طاهر ۸۰ AQI در وضعیت قابل قبول قرار دارد.

امروز شاخص هوا در خمینی‌شهر با میانگین ۵۹، سجزی با میانگین ۹۲، شاهین‌شهر ۶۴، کاشان ۵۱ و قهجاورستان ۷۹ در وضعیت قابل قبول، مبارکه با میانگین ۴۴ پاک و نجف آباد ۱۰۴ و زرین‌شهر ۱۰۳ AQI ناسالم برای گروه‌های حساس ثبت شد. ایستگاه سنجش آلودگی هوای منطقه صنعتی دولت آباد قطع است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

این شاخص به طور معمول برای پنج آلاینده هوا شامل مونوکسیدکربن (CO)، اُزن (O ۳)، دی اکسید نیتروژن (NO ۲)، دی اکسید گوگرد (SO ۲) و ذرات معلق زیر ۲.۵ میکرون (PM ۲.۵) اندازه گیری و به طور روزانه در ایستگاه‌های پایش هوا، ثبت می‌شود.

شاخص کیفی هوا (Air Quality Index) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا نظیر مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن دار، اوزون و ذرات معلق (ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که دارای حدود مجاز متفاوت با واحد‌های مختلف است به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • کیفیت هوای اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس
  • رسانه عبری: جنگ غزه واردات خودرو را در اسرائیل فلج کرد
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!
  • دانیال 120 دقیقه با سرفه بازی کرد!
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟