Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا مصطفی مهرانفر چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران انشعابات غیرمجاز را مهم‌ترین عامل هدررفت آب در این آبادان دانست و اظهار داشت: نبود تعادل فشار در شبکه توزیع به علت غیربرنامه‌ای بودن انشعابات، احتمال نشت آلاینده‌ها و ایجاد آلودگی در شبکه هنگام افت فشار و اتصال مجدد از مشکلات انشعاب‌های غیرمجاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی استفاده بیش از حداستاندارد و نیاز از آب به علت عدم اندازه‌گیری، پرداخت نکردن آب‌بها، تشدید نشت از این انشعابات و نصب غیر اصولی آن را از جمله مشکلات انشعابات غیرمجاز دانست.

مدیر شبکه آبفا آبادان افزود: افرادی که دارای انشعاب غیرمجاز آب هستند با مراجعه به امور مشترکین ادارات آبفا در شهرهای آبادان، چوئبده و اروندکنار ، تقاضای اشتراک قانونی کنند تا علاوه بر بخشودگی جرایم انشعابات غیرمجاز، هزینه حق انشعاب را نیز بصورت اقساط پرداخت نمایند.

مهرانفر بیان کرد: در صورت مراجعه نکردن این مشترکین، علاوه بر جمع‌آوری انشعاب غیرمجاز و اخذ جریمه، اشخاص متخلف به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

۵۰ درصد شبکه فاضلاب آبادان فرسوده است

وی با بیان اینکه آبادان دارای ۷۵۰ کیلومتر شبکه فاضلاب است گفت: ۴۳۰ کیلومتر از این شبکه فاضلاب نیاز به بازسازی و اصلاح دارد.

مدیر شبکه آبفا آبادان افزود: عمده مشکل فاضلاب آبادان مربوط به مناطقی مانند علوانیه، شطیط، فیه و کوی ملت است که توسعه شهری ندارند و با مشکل تملک نیز مواجه هستند، ضمن اینکه ۲۰۰ کیلومتر از فاضلاب مناطق مربوط به شرکت پالایش نفت به دلیل ساخت و سازها در این منازل از بین رفته است و نیاز به جابجایی دارد .

مهرانفر اظهار کرد: شبکه فاضلاب شهری آبادان دارای مشکلات زیادی است که در چند ماه گذشته با امکانات محدود تلاش‌های زیادی برای رفع گرفتگی و اصلاح آن انجام شد.

وی عمر مفید شبه فاضلاب آب را بین ۲۵ تا ۳۰ سال عنوان کرد و گفت: برای احداث، نوسازی و بهسازی شبکه فاضلاب در ۴۳۰ کیلومتر نیاز به اعتبار ۱۹ هزار میلیارد ریالی است. 

مدیر شبکه آبفا آبادان افزود: یکی دیگر از مشکلات شبکه فاضلاب آبادان تداخل آبهای سطحی با شبکه فاضلاب در ۱۷ نقطه است که برای جداسازی آن و انتخاب پیمانکار مناقصه در حال اجراست.

مهرانفرد گفت: متاسفانه ۴۰۰ کیلومتر از خیابان‌های آبادان بخصوص در مناطقی مانند امیرآباد، مصلی، امیرکبیر فاقد جوی دفع آبهای سطحی است که دفع آب‌های سطحی توسط فاضلا انجام می‌شود که این امر باعث فرسودگی شبکه فاضلاب آبادان شده است.

وی بیان کرد: از مرداد ماه سال جاری تا کنون ۱۸۶ کیلومتر از شبکه فاضلاب آبادان به صورت دستی و بیش از ۲ هزار و ۹۰۰  توسط ماشین آلات لایروبی شد و در این مدت بیش از یکهزار و ۳۵۰ درب منهول به سرقت رفتند جایگزین شد.

مهرانفر اظهار داشت: ۹ ایستگاه اصلی که بیش از پنج سال لایروبی نشده‌اند مورد لایروبی قرار می‌گیرند و برخی از این ایستگاه‌ها نیز تجهیز و نوسازی شده‌اند ضمن اینکه تا پایان آبان ماه سال جاری ۱۰۰ کیلومتر دیگر از شبکه فاضلاب لایروبی خواهد شد.

وی با اشاره به سفر رییس مجلس شورای اسلامی به آبادان تصریح کرد: در این سفر مصوب شد پنج هزار میلیارد ریال اعتبار به صورت ۲ ساله به آبادان تخصیص داده شد که از این میزان ۲ هزار میلیارد آن توسط نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی از طریق ماده ۲۵۶ پیگیری شد ولی تاکنون این مبلغ اختصاص داده نشده است.

مدیر شبکه آبفا آبادان افزود: همچنین ۱۷۰ میلیارد ریال در بحث نوسازی شبکه فاضلاب آبادان از طریق اعتبارات طرح آبرسانی ملی اختصاص یافته که این اعتبار نیز به ما داده نشده است و هم اکنون از چهار ایستگاه پمپاژ شبکه فاضلاب آبادان ۲ ایستگاه به دلیل فرسودگی از کار افتاده است.

سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد شبکه آبرسانی شهرستان آبادان

در ادامه با اشاره به اختصاص روزانه ۱۴۵ هزار مترمکعب آب آشامیدنی از طریق طرح آبرسانی غدیر به شهرستان آبادان گفت: ۸۵ درصد آب شهرستان آبادان از طریق آبرسانی غدیر و ۱۵ درصد نیز از رودخانه بهمنشیر تامین می‌شود.

مهرانفر با اشاره به رشد ۲۰ درصدی آب در زمان آغاز اپیدمی کرونا بیان کرد: پیش از این روزانه ۷۵ هزار مترمکعب آب مورد نیاز شهرستان از طریق طرح آبرسانی غدیر تامین می‌شد و اکنون این میزان ۲ برابر شده است.

وی اظهار داشت: مخزن جدید تصویه خانه شهر چوئبده با ظرفیت روازنه هفت هزار متر مکعب آبرسانی تا یک ماه آینده وارد مدار خواهد شد ضمن اینکه پروژه آب شیرین کن اروندکنار به ۷۵ درصد رشد فیزیکی رسیده که فاز نخست آن با ظرفیت سه هزار و ۵۰۰ مترمکعب در روزهای آینده وارد مدار خواهد شد.

مدیر شبکه آب آبادان گفت: از ۶ ماه آینده آب مورد نیاز شهرستان آبادان از سد دز تامین خواهد شد که با اجرایی شدن آن به لحاظ کیفی بسیار مطلوب‌تر خواهد شد و دیگر نیازی به تصفیه ندارد.

وی افزود: ۵۶ درصد از شبکه آب آبادان فرسوده است که از سال ۹۶ تا پایان تیرماه سال جاری بیش از یکهزار و ۷۰۰ کیلومتر شبکه توزیع جدید در شهرستان اجرایی شده است.

مهرانفر اظهار داشت: برای احداث ۲۷۰ کیلومتر شبکه جدید و خط در شهرستان آبادان نیاز به سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

کل شبکه فاضلاب آبادان پیش از آغاز جنگ تحمیلی ۱۴۵کیلومتر شبکه شرکتی و ۱۴۵ کیلومتر شبکه شهری بود که از سال ۷۰ تا ۹۲ با اجرای پروژه های فاضلاب ۴۳۳ کیلومتر به شبکه فاضلاب آبادان اضافه شد.

برچسب‌ها آب و فاضلاب خوزستان آبادان وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب خوزستان آبادان وزارت نیرو آب و فاضلاب خوزستان آبادان وزارت نیرو اخبار کنکور شبکه فاضلاب آبادان شهرستان آبادان کیلومتر شبکه میلیارد ریال مدیر شبکه آب خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۳۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۷۵ کیلومتر لوله انتقال سوخت قاچاق در بندر کلاهی میناب

رئیس کل دادگستری هرمزگان از کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل و جمع‌آوری و ضبط ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق در شهرستان میناب خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مجتبی قهرمانی اعلام کرد: در راستای اجرای طرح ضربتی مقابله با قاچاق سوخت، عملیاتی جهت شناسایی مخازن حاوی میلیون‌ها لیتر سوخت قاچاق در بندر کلاهی شهرستان میناب اجرا شد.

وی افزود: در نتیجه اجرای این عملیات موفق، با حضور دادستان مرکز استان هرمزگان، دادستان شهرستان میناب، فرمانده انتظامی هرمزگان و فرمانده مرزبانی استان هرمزگان در بندر کلاهی با اقدام مشترک فراجا و دریابانی ضمن شناسایی 265 عدد مخزن نگهداری سوخت قاچاق و بیش از 3 میلیون لیتر گازوئیل و فرآورده‌های نفتی کشف و ضبط شد. همچنین 17 فروند شناور متعلق به قاچاقچیان سوخت نیز توسط مأموران توقیف شده است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در ادامه با اشاره به کشف بیش از 75 کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق در این منطقه اضافه کرد: به دستور مقام قضایی این لوله‌ها که سوخت قاچاق را از مخازن به سواحل و اعماق دریا منتقل می‌کردند، به محض شناسایی جمع‌آوری و ضبط شدند.

قهرمانی در پایان ضمن قدردانی از فرماندهان فراجا و مرزبانی استان به دلیل اجرای موفق و مدبرانه این عملیات، تأکید کرد: با اقدامات ویژه دستگاه قضایی و تلاش شبانه‌روزی نیروهای فراجا و دریابانی استان هرمزگان، فضای استان برای فعالیت مجرمان ناامن شده که این دستاورد مهم در سایه تعامل خوب و تشریک مساعی تحقق یافته است.

انتهای پیام/864

دیگر خبرها

  • سارقان مسلح احشام در دام پلیس آبادان
  • شناسایی و قطع ۱۳۳ مورد انشعاب غیرمجاز برق در تبریز
  • شناسايي ودستگيري دو شکارچی غير مجاز در شهرستان رودان 
  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی
  • شناسایی و قطع ۱۳۳ انشعاب غیرمجاز برق در تبریز
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد
  • شناسایی بیش از ۴ هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • شناسایی بیش از چهار هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • کشف ۷۵ کیلومتر لوله انتقال سوخت قاچاق در بندر کلاهی میناب
  • ۳۳۱۶ هزار فقره انشعاب جدید فاضلاب در استان مرکزی واگذار شد