Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس مرکز بهداشت قم گفت: با توجه به اعمال محدودیت های صورت گرفته میزان تست های کرونایی از ۶۶ درصد به ۴۴ درصد کاهش یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سیامک محبی صبح چهارشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی پاسخ به عملیات استان که در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، با بیان کاهش بیماران بستری و پایین آمدن رتبه قم در زمینه مرگ ومیر اظهارداشت: قم از نظر بروز کرونا در جایگاه دهم کشور قرار گرفته و از نظر تعداد مرگ و میرها هم دیگر در رتبه نخست کشور نیست و آمار تست های کرونایی با توجه به فعالیت مراکز 6 گانه جامع سلامت ومحدودیت های اعمال شده تستهای مثبت 44 درصد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی؛ ساعت کاری در 6 مرکز بهداشت قم که نمونه‌گیری اولیه کرونا در آن انجام می‌شود تا ساعت 21 شب تمدیدشده که در بیماری یابی فعال اثربخش است و این امردر.طی روزهای گذشته قم با کاهش تست‌های مثبت کرونا منجر شده است.

رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ادارات قم به بیش از 90 درصد رسید15 هزار مادر باردار تحت پوشش واکسن آنفلوانزا در قم هستند/مردم بهترین ناظران رعایت پروتکل‌های بهداشتی صنوف‌استاندار قم: محدودیت‌های کرونایی حرم مطهر بنا به تشخیص دانشگاه علوم پزشکی استاستاندار قم: محدودیت‌های کرونایی حرم مطهر بنا به تشخیص دانشگاه علوم پزشکی است

کاهش سن ابتلا به کرونا

رئیس مرکز بهداشت قم اظهارداشت : در هفته گذشته آمارها از کاهش سن بیماری در قم  خبر می دهد در موج سوم کرونا میانگین سنی افراد مبتلا کاهش‌یافته اما هم چنان بیشترین فروانی ابتلا و مرگ در گروه سالمندان با 71 درصد مرگ‌ومیر است..

میزان مرگ‌ومیر و ابتلا براثر کرونا در بین مردان بیشتر از زنان است و طی هفته های گذشته رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی سایر مشاغل به ویژه حوزه صنعت افزایش یافته است .به گفته وی،

محبی عنوان کرد: زندان‌های قم می‌تواند به پاشنه آشیلی در بروز و همه‌گیری کرونا تبدیل شود.در طرح تشدید نظارت‌های دهه آخر ماه صفر درمجموع 150 واحد صنفی غیرفعال و 35  واحد هم پلمب شدند.

انتهای پیام/454/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مرگ ومیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۴۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

دیگر خبرها

  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۱ ارديبهشت
  • کاهش ۸ درصدی نرخ بیکاری در استان مرکزی طی سال گذشته
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • کاهش ۲۵ درصدی وقوع جرم سرقت در اردبیل
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۹ ارديبهشت
  • رشد ۴۲ درصدی بارش‌ها در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته