Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-26@20:51:25 GMT

حریم ۱۸ اثر تاریخی ثبت شد

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۱۴۹۰۱

حریم ۱۸ اثر تاریخی ثبت شد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، احمد حمزه‌زاده افزود: بر این اساس، دبیرستان ماندگار فردوسی، دبیرستان شهید بهشتی، جداره ساختمان رمضانی، جداره مغازه‌های سنگی، جداره ساختمان عهد نو، هتل رامسر، هتل جهان‌نما، هتل کوثر، گراندهتل تبریز، مقبره عزیز کندی، بقعه خواجه‌علی سیاهپوش، مسجد جامع هشترود، خانه علوی (صرافلار) تبریز، کاروانسرای پیام مرند، خانه ستارخان، خانه عهدی، خانه ختایی و خانه علی مسیو در تبریز تعیین حریم شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: با این مصوبه و ثبت حریم آثار تاریخی یادشده ضوابط حفاظتی در این آثار بر اساس قوانین و مقررات میراث فرهنگی باید رعایت شود. کاروانسرای جمال‌آباد شهرستان میانه نیز پس از بررسی میدانی و اعلام نظر پژوهشکده باستان‌شناسی کشور، مجدداً در جلسه شورای حریم مطرح خواهد شد.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌ شرقی اضافه کرد: حریم محدوده‌ای است که بر اساس ضوابط قانونی برای حفظ اثر تاریخی یا طبیعی تعیین و باعث حفظ موجودیت اثر و یکپارچگی آن می‌شود و بناهای تاریخی از جنبه‌های مختلف حریم‌هایی دارند که برای مراقبت و نگهداری بهتر از بناها لازم است به آنها توجه شود.

حمزه‌زاده یادآور شد: هر بنایی با بافت شهری و طبیعی خود کاملاً انس گرفته و با آن همسو و هماهنگ است، اما طی سال‌های گذشته، رشد و گسترش شهرها باعث جدا شدن بناها از بافت شهری خود شد و به همین دلیل، حریم‌هایی برای بناهای ارزشمند تاریخی تعریف شد تا این بناها کماکان بتوانند به حیات خود ادامه دهند.

کد خبر 559141 برچسب‌ها تاریخ - بافت تاریخی فرهنگ - میراث فرهنگی استان آذربایجان شرقی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تاریخ بافت تاریخی فرهنگ میراث فرهنگی استان آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۴۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان یزد در بازدید از طرح‌های عمرانی شهرداری شهر شاهدیه در حوزه میراث فرهنگی گفت: شهر شاهدیه با توجه به ویژگی‌های منحصر بفردی که از نظر میراث فرهنگی، ابنیه تاریخی تپه‌های بسیار زیبا باغات انار ویژه‌ای دارد که، یک مجموعه کاملی از جاذبه‌های میراث فرهنگی و گردشگری است.


رستگاری با اشاره به نیاز شاهدیه در معرفی بیشتر به هموطنان برای توسعه پایدار گردشگری گفت: در این راستا در چند سال گذشته مجموعه شهردای و شورای اسلامی شهر شاهدیه همت کرده و برای بازسازی معابر به شکل سنتی، احیای بافت تاریخی و باغات گام‌های بسیار موثری را برداشته اند.


وی در ادامه افزود: در سال جاری نیز چهار طرح ارزشمند در محدوده مرکزی بافت تاریخی شاهدیه توسط شهرداری با اعتبار بیش از صد وبیست میلیار ریال در حال اجرا است.


رستگاری گفت: کارگاه خشت زنی کف و بدنه سازی و احیای باغات از جمله این اقدامات است که قطعا برای توسعه پایدار گردشگری شهر شاهدیه موثر است.

دیگر خبرها

  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • دستگیری باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه تاریخی هزاره اول پیش از میلاد
  • تخلفی که در «سنگلج» رخ داده است
  • سعدآباد پر حاشیه
  • سعدآباد پرحاشیه
  • سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • نمای عمارت منصوب به فخرالدوله به حالت اولیه برگشت