Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاءبا بیان اینکه قرارگاه آمادگی دارد جای خالی جهاد سازندگی را با قدرت پُر کند، گفت: اگر دولت بتواند برای ۱۱۲ پروژه قرارگاه، ۳۰ هزار میلیارد تومان تامین کند پروژه هایی به ارزش ۳۵۰ هزار میلیارد تومان تکمیل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)، سعید محمد در دیدار با اعضای فراکسیون محرومیت‌زدایی مجلس شورای اسلامی بیان کرد:  بخش عمده‌ای از مردم محروم کشور امروز نیازمند کمک‌های نهادهای دولتی و اجتماعی هستند، قرارگاه سازندگی خاتم به نوبه خود برنامه‌ریزی‌ جامعی در حوزه محرومیت‌زدایی در اطراف پروژه‌های عمرانی خود در سراسر کشور داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) افزود: تا کنون با اغلب کمیسیون‌های مجلس انقلابی جلسه برگزار و گزارش کار فعالیت‌های قرارگاه را ارائه کردیم و راهکارهایی برای استفاده حداکثری از ظرفیت‌های داخلی برای حل مشکل مردم ارائه کردیم؛ به نظر من ظرفیت‌های سرشار و فراوانی در کشور و جود دارد که مغفول مانده و در صورت بهره‌برداری درست از آنها قطعاً بخش زیادی از مشکلات قابل حل است.

 وی عنوان کرد: قرارگاه بعد از اتمام جنگ تحمیلی در سال ۶۸ که زیرساخت‌های کشور تخریب شده بود و پیمانکاری در کشور وجود نداشت به استناد اصل ۱۴۷ قانون اساسی تشکیل شد که بتواند کارهای بزرگ را انجام دهد.

محمد ادامه داد: با تجربه مهندسی دوران جنگ و تجربه‌ای که بخش مهندسی رزمی کسب کرده بود قدم به این عرصه گذاشتیم و قرارگاه خوش درخشید.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) افزود: می‌توان فعالیت‌های قرارگاه را به چهار بخش تقسیم کرد. دوره بازسازی، که در همین دهه قرارگاه کارهای بزرگی مانند احداث سد کرخه را به عنوان اولین پروژه قرارگاه انجام داد و اعتماد زیادی را به خود جلب کرد و عملا این را اعلام کرد که ما می‌توانیم جایگزین پیمانکاران بزرگ خارجی شویم و سد کرخه را با یک سوم قیمت پیمانکاران خارجی انجام داد.

محمد افزود: دهه دوم فعالیتها دهه سازندگی و دهه سوم دهه انحصار شکنی‌ شرکتهای خارجی بود مانند فعالیت درخشان قرارگاه در 6 فاز  پارس جنوبی و یا در پالایشگاه ستاره خلیج فارس  و در دوره چهارم رسالت قرارگاه الگوافرینی در بخش اقتصاد مقاومتی است و به دنبال فرهنگ‌سازی و گفتمان در حوزه اقتصاد مقاومتی هستیم و تعابیر مقام معظم رهبری را که عمدتاً در این حوزه بر زمین مانده را پیگیری خواهیم کرد و تلاش می‌کنیم تا در این حوزه فعالیت‌های ویژه‌ای انجام دهیم و تا به امروز حرکت‌های خوبی همانند ورود در پتروپالایشگاهها و صنایع معدنی و امنیت غذایی انجام شده است.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) ضمن تشریح پروژه‌های قرارگاه اعلام کرد: مجموعه قرارگاه در قالب ۸ هلدینگ تخصصی و ۴۰ موسسه و شرکت و ۲۰۰ هزار نفر نیروی انسانی که ۴۸ هزار نفر نیروهای مستقیم خود قرارگاه هستند و الباقی نیروهای پیمانکاران هستند و حدود ۵ هزار شرکت پیمانکار خصوصی در کنار قرارگاه مشغول فعالیت هستند سازماندهی شده است.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء ماشین‌الات این مجموعه را ۱۳  هزار اعلام کرد و گفت: امروز صاحب ۲۸۵ پروژه در همه استانهای کشور عنوان نمود.

محمد اضافه کرد: ما برنامه‌ریزی کردیم در حاشیه ۷۰ کیلومتری پروژه‌ها در روستاهای کمتر برخوردار و مناطق محروم ضمن شناسایی مشکلات، آنها را حل کنیم، ما یک مجموعه مهندسی هستیم و توان ما توان ماشین‌آلاتی و تیم‌های مهندسی ما است و در بخش  عمران و آبادانی روستاها می‌توانیم کمک رسانی کرده و مکمل سایر بخشهای جهادی سپاه هستیم.

وی افزود: البته سپاه بخش‌های متعددی در محرومیت زدایی دارد و برخی از بخش‌ها مانند گروه‌های جهادی نیروی انسانی خوبی دارند و با قیمت ارزان و بدون دریافت وجه به صورت فی سبیل الله تیم‌های جهادی شکل گرفتند و خدمات‌رسانی می‌کنند و قرارگاه با تجهیزات مهندسی و ماشین‌آلاتی مکمل گروه‌های جهادی سپاه است و با تعامل نزدیک با سایر بخش‌های سپاه خدمت رسانی می‌کنیم.

محمد بیان کرد: اگر دولت بتواند برای ۱۱۲ پروژه قرارگاه، ۳۰ هزار میلیارد تومان تامین کند پروژه هایی به ارزش ۳۵۰ هزار میلیارد تومان تکمیل خواهد شد.

بر اساس این گزارش، احسان قاضی زاده نماینده سرخس و فریمان، احد آزادی خواه نماینده ملایر، محمدرضا مبلغی نماینده کوهدشت، رحمت الله فیروزی پور نماینده نطنز، سارا فلاحی نماینده ایلام، فاطمه محمد بیگی نماینده قزوین، غلامرضا شریعتی نماینده بهشهر، معین سعیدی نماینده چابهار، سیدمحمد پاک مهر نماینده بجنورد، حسین حاتمی نمایتده کلیبر، مهران رحمانی نماینده تاکستان، غلامرضا منتظری نماینده گرگان، محسن علیزاده نماینده سپیدان، محمدجواد عسگری نماینده داراب و عباس گودرزی نماینده بروجرد از فراکسیون محرومیت زدایی پیشنهادات و انتظارات و نیازهای خود را مطرح کرده و اعلام آمادگی کردند تا موانع قانونی رفع محرومیت در مسیر فعالیت‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) را مرتفع سازند.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: سردار سعید محمد سعید محمد قرارگاه خاتم الانبیاء فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء ص هزار میلیارد تومان محرومیت زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۵۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای تکمیل کمربندی ایلخچی

ایسنا/آذربایجان شرقی وزیر راه و شهرسازی در ادامه سفر کاری یک روزه خود به آذربایجان شرقی در بازدید از روند اجرایی کمربندی ایلخچی با اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل این طرح زیرساختی موافقت کرد. 

به گزارش ایسنا، استاندار آذربایجان شرقی نیز اختصاص این میزان اعتبار به طرح یاد شده را به افتتاح حداقل یک باند این کمربندی تا اوایل تیر ماه سال جاری منوط کرد. 

مالک رحمتی با بیان اینکه ما برای تکمیل این طرح جاده‌ای به مردم وعده داده‌ایم، افزود: حداقل یک باند این کمربندی باید در موعد فوق الذکر به بهره برداری برسد. 

عملیات اجرایی کمربندی هشت کیلومتری ایلخچی ۱۶ سال پیش آغاز شده که در دولت سیزدهم برای تکمیل آن اهتمام ویژه‌ای شده است.

جاده فعلی ایلخچی در مسیر تبریزـ آذرشهر  با ۵۲ هزار تردد خودرویی در شبانه‌روز پرترددترین محور ارتباطی استان بعد از آزاد راه شهید کسایی است.

با توجه به موقعیت شهر ایلخچی در مسیر شریان ارتباط اصلی استان‌های آذربایجان شرقی ـ آذربایجان غربی و کردستان و از طرفی استقرار صنایع و کارخانه‌ها از جمله شهرک‌های صنعتی موجود در منطقه، ترافیک فزاینده بین شهری در مسیر تبریز ـ آذرشهر را افزایش داده و در شهر ایلخچی ایجاد گره ترافیکی سنگینی را در طول شبانه روز موجب می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد
  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است
  • الحاق ۴۱ هزار هکتار اراضی به محدوده‌های شهری برای تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد
  • مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند
  • بدهی‌های ایران به «بانک توسعه اسلامی» را به صفر رساندیم
  • بدهی‌های ایران تا سال ۱۴۰۲ را به صفر رساندیم
  • بدهی‌های ایران را تا سال ۱۴۰۲ به صفر رساندیم