Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجمع ناشران انقلاب اسلامی در شمارۀ جدید نشریۀ «شیرازۀ کتاب» با عنوان «هشت سال جنگ، یک قرن روایت» به مطالبۀ رهبر انقلاب مبنی بر «صدبرابری شدن آثار دفاع مقدس» که در مهرماه ۹۷ مطرح شده بود، پرداخته است

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی مجمع ناشران انقلاب اسلامی، مجلۀ شیرازۀ کتاب در بخش «خانوادۀ نشر» به معرفی انتشارات حماسۀ یاران پرداخته و علاوه بر انتشار مهم‌ترین اخبار و رویدادهای حوزۀ کتاب طی دو ماه گذشته، گزارشی از پویش «سفیرحسین» که با همکاری کتابشهر ایران، انجمن کتاب‌فروشان جبهۀ فرهنگی انقلاب اسلامی و مرکز رسانه‌ای شیرازه برگزار شد، منتشر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروندۀ ویژه این شماره از مجله به مطالبۀ «صدبرابری شدن آثار دفاع مقدس» پرداخته است. در این بخش، ابتدا نگاهی گذرا به آثار مورد توجه رهبر انقلاب در حوزۀ دفاع مقدس شده و در ادامه، با حجت‌الاسلام‌والمسلمین شیرازی نمایندۀ ولی فقیه در نیروی قدس سپاه، محمدحسین صفارهرندی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت نهم، میثم نیلی مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی، علی ناظری رئیس هیئت‌مدیرۀ مجمع ناشران دفاع مقدس، گلعلی بابایی نویسنده و پژوهشگر حوزۀ دفاع مقدس، مازیار حاتمی مدیر انتشارات 27 بعثت، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی نورایی مدیر انتشارات دارالحضاره لبنان و مجید جعفری‌اقدم مدیر آژانس ادبی پل به گفت‌وگو نشسته است.

علاوه بر این، مقالاتی از مجدالدین معلمی معاون هنری حوزۀ هنری انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباس شیرازی فعال حوزۀ ادبیات پایداری، علیرضا کمیلی دبیر انجمن امت واحده، فرزانه قلعه‌قوند معاون پژوهشی مؤسسۀ پیام آزادگان و فاطمه ترکاشوند فعال و خبرنگار فرهنگی نیز به رشتۀ تحریر درآمده و راهکارهای تحقق این مطالبۀ مهم رهبر انقلاب بررسی شده است.

در بخش «طعم کتاب» علاوه بر سری ششم «نکته‌هایی برای نوشتن» که فاطمه سلیمانی ازندریانی آن رانگاشته است، نگاهی هم به کتاب‌های «اتاقی که در آن اتفاق افتاد»، «ماجرای عجیب یک جشن تولد»، «ایهام» و «ابوباران» شده است. در پایان این بخش نیز بستۀ پیشنهادی سامانۀ کارشناسی مجمع ناشران انقلاب اسلامی در خصوص دفاع مقدس به مخاطبان ارائه شده است.

نویسندگان «کافه شیرازه» در این شماره، یادداشت‌های خود را به دفاع مقدس و راه‌های افزایش تولیدات این حوزه اختصاص داده‌اند. در این شماره،«کافه شیرازه» میزبان یادداشت‌هایی از حسین کاجی، محمدعلی مرادیان، مهدی محمدخانی، جواد شادانلو، مهدی بوشهریان، محمدمهدی شیخ‌صراف، مصطفی وثوق‌کیا، عاطفه جعفری، میثم رشیدی مهرآبادی، شهلا پناهی، حسین زحمتکش و فاطمه سادات محمودیان بوده است.

در بخش پایانی مجلۀ «شیرازۀ کتاب»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدرضا زائری و وحید یامین‌پور به معرفی سه کتاب خوب در حوزۀ دفاع مقدس پرداخته‌اند و آن‌ها را به مخاطبان پیشنهاد داده‌اند.

گفتنی است مجلۀ شیرازۀ کتاب به سردبیری مهدی سلیمانی تولید و منتشر می‌شود.

برای تهیۀ نسخۀ فیزیکی نشریۀشیرازۀ کتاب می‌توانید از طریق شمارۀ 09396067731 و یا نرم‌افزار کتابیکا (بخش کتاب روبیکا) و برای تهیۀ نسخۀ الکترونیک از طریق نرم‌افزار طاقچه اقدام کنید.

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجمع ناشران انقلاب اسلامی حجت الاسلام والمسلمین دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۵۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد

سومین مراسم سالگرد شهادت سرلشکر شهید سید محمد حجازی امروز در مسجد پیامبر اعظم(ص) شهرک شهید محلاتی  برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سومین مراسم سالگرد شهادت سرلشکر شهید سید محمد حجازی امروز در مسجد پیامبر اعظم(ص) شهرک شهید محلاتی  برگزار شد.

در این مراسم سردار سرتیپ پاسدار «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ «محمد شیرازی» رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا، سردار سرتیپ پاسدار «محمدرضا فلاح‌زاده» جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، «محسن رضایی» دبیر شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، سردار سرلشکر «محمدعلی جعفری» فرمانده قرارگاه فرهنگی، اجتماعی بقیةالله (عج)، «مهدی فضائلی» عضو دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی،  سردار دریادار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ بسیجی «محمدرضا نقدی» معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ «اسماعیل احمدی‌مقدم» رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی، حجت‌الاسلام والمسلمین «عبدالله حاجی‌صادقی» نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «حیدر مصلحی» رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس، سردار سرلشکر «مصطفی ایزدی» فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص)، حجت‌الاسلام والمسلمین «علی محمدی‌سیرت» مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار «حسین اشتری» مشاور عالی رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، سردار «قاسم قریشی» جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار سرتیپ دوم «یدالله جوانی» معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری و خانواده شهید حجازی حضور داشتند.

تبلور شهادت‌گونه در زندگی سردار شهید حجازی

گفتنی است سردار سید محمد حسین‌زاده حجازی از جمله فرماندهان سپاه بود که از همان ابتدای تأسیس سپاه، به عضویت آن درآمد.

او در دوران دفاع مقدس مسئولیت‌هایی نظیر ریاست ستاد سپاه منطقه دوم کشوری، جانشینی سپاه منطقه چهار کشور و جانشینی قرارگاه عملیاتی سلمان در جبهه میانی را داشت و پس از آن تا پایان دفاع مقدس به‌عنوان جانشین قرارگاه عملیاتی قدس سپاه مشغول به خدمت شد.

سردار حجازی فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ارشد مدیریت دولتی از دانشگاه تهران، دانش‌آموخته دکترای دانشکده عالی دفاع ملی در رشته مدیریت استراتژیک و عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) بود.

پس از پایان دفاع مقدس سردار حجازی معاون هماهنگ‌کننده نیروی مقاومت بسیج شد تا اینکه در سال 76 به فرماندهی این نیرو برگزیده شد و تا سال 86 نیز در این سمت باقی ماند. دوران 10ساله فرماندهی سردار حجازی در نیروی مقاومت بسیج یکی از بهترین دوران‌های این نیرو محسوب می‌شود.

پس از آن با حکم فرماندهی معظم کل قوا، رئیس ستاد مشترک و معاون هماهنگ‌کننده فرمانده‌کل سپاه شد و تا سال 87 در این سمت باقی ماند تا اینکه در سال 87 به سمت جانشین فرمانده‌کل سپاه برگزیده شد و همزمان جانشین فرمانده سپاه در قرارگاه ثارالله تهران نیز بود.

سردار حجازی در سال 88 به ستادکل نیروهای مسلح رفت و جایگزین سردار نقدی در معاونت آماد و تحقیقات صنعتی ستادکل نیروهای مسلح شد.

پس از آن سردار حجازی به فرماندهی سپاه لبنان منصوب شد و تا 1398 در این جایگاه خدمات ویژه‌ای در راستای تقویت جبهه مقاومت انجام داد. این شهید بزرگوار در جریان جنگ سوریه نیز کنار شهید سپهبد سلیمانی خدماتی تأثیرگذار را در راستای مبارزه با تروریسم تکفیری انجام داد.

نقش‌آفرینی در تقویت حزب‌الله لبنان و جبهه مقاومت از درخشان‌ترین نقاط کارنامه این شهید بزرگوار است که موجب شد طی سال‌های اخیر صهیونیستها برنامه ترور وی را در دستور کار خود داشته باشند.

پس از شهادت سردار سلیمانی و با پیشنهاد سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه، سردار حجازی در 30 دی ماه سال 98 با حکم سرلشکر سلامی فرمانده‌کل سپاه به‌عنوان جانشین نیروی قدس سپاه منصوب شد.

سرانجام این مجاهد خستگی ناپذیر در فروردین سال 1400 پس از یک دوره بیماری بر اثر جراحات ناشی از دفاع مقدس به شهادت رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است
  • مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد
  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • زوایای پنهان دفاع مقدس برای نسل جدید بیان شود
  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور
  • مقاومت، ایران را به ملت تعیین‌کننده برای بشریت تبدیل کرده است
  • مشارکت باانگیزه کارگران، دفاع مقدس از عزت ملی
  • اقتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیرو‌های مسلح است
  • قتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیروهای مسلح است
  • ختم غائله‌ی شهرنو به روایت شیخ حسین انصاریان/ قسمت ۱