Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@03:26:38 GMT

بالا بودن قیمت گوشت قرمز ناپایداروموقتی است

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۱۶۶۵۸

بالا بودن قیمت گوشت قرمز ناپایداروموقتی است

منصور پوریان روز چهارشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در اهواز ،چهارعامل جلوگیری از جابجایی دام عشایر و دامداری‌ها توسط دامپزشکی ، گران شدن نهاده‌ها وکمیاب شدن آنها در بازار، خرید گوشت ازکف بازار توسط شرکت پشتیبانی امور دام و دلال بازی را در افزایش قیمت گوشت قرمز(سبک و سنگین) موثر خواند و افزود:با هماهنگی به عمل آمده جلوگیری از جا بجایی دام و خرید گوشت توسط شرکت پشتیبانی اموردام متوقف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت:گرانی نهاده‌ها همچنان دغدغه اصلی دامداراست که امیدواریم با متعادل کردن قیمت آن و واردات آن با ارز دولتی ، مشکل و دغدغه دامداران و پرواربندان برطرف شود.  
پوریان با بیان اینکه کمبود دام و گوشت گرم درکشور وجود ندارد و ذخایر گوشت منجمد در سردخانه‌ها کامل است ولی عرضه و تقاضا متعادل نیست افزود: وقتی بازار خوبی داشته باشیم تولید نیز مطلوب خواهد بود و زمانی که تعادل در بازار به هم بخورد تولید نیز آسیب پذیرمی‌شود.
رییس شورای تامین کنندگان دام کشوربا بیان اینکه دستگاه‌های متولی برای حل مشکل گرانی و افزایش غیرمنطقی دام و گوشت دیر اقدام می‌کنند افزود: قبل ازآنکه عرضه و تقاضا در گوشت قرمز دچار مشکل شود باید تدابیر و تصمیم‌های لازم و ضروری گرفته شود تا بازار دچار هیجانات کاذب نشود.
پوریان افزود:در چند هفته اخیر بهای دام زنده سنگین هرکیلوگرم از ۳۶۰هزار ریال به ۵۰۰هزار ریال رسید ولی هم اکنون بهای هرکیلوگرم دام زنده سنگین و سبک ۴۰۰هزار ریال است که در روزهای آینده با بهبود شرایط تولید و مصرف ، کاهش قیمت دام بازهم تجربه خواهد شد.


کاهش مصرف گوشت قرمز
رییس شورای تامین کنندگان دام کشور گفت: درهفته های اخیر با افزایش گوشت قرمز ، مصرف آن در کشور نیز کاهش یافته بود و این به ضرر تولیدکننده و مصرف کننده گوشت قرمزاست.
پوریان افزود:هم اکنون قیمت ها با منطق مصرف کننده همخوانی ندارد که این مساله باعث کاهش مصرف گوشت قرمز در کشور شده است.
وی گفت:قیمت گوشت قرمز تنها با جریمه کردن حل نمی‌شود باید قیمت گذاری کارشناسی و منطبق با هزینه‌ها انجام شود تا تولیدکننده و بازارملتهب نشود و دود آن به چشم مصرف کننده نرود.

عدم صرفه اقتصادی برای واحدهای بسته بندی گوشت
رییس شورای تامین کنندگان دام کشور با اشاره به اینکه گرانی گوشت قرمز در هفته‌‎های اخیر واحدهای بسته بندی گوشت را به دلیل عدم صرفه اقتصادی با مشکل رو به رو کرده است افزود: بیشتر واحدهای بسته بندی گوشت قرمز به علت گرانی گوشت دچار رکود و تعطیلی شده‌اند.
پوریان افزود: با کاهش قابل توجه گوشت قرمز در روزهای آینده ، فعالیت واحدهای بسته بندی از سرگرفته می شود.
به گزارش ایرنا در روزهای اخیر بهای هرکیلوگرم گوشت گاو و گوساله با چربی در اهواز ۹۰۰هزار تا یک میلیون ریال و گوشت گوسفندی از یک میلیون و ۱۰۰ تا ۱.۲میلیون ریال رسیده است.
همچنین گوشت مرغ گرم (کشتار روز) نیز به رقم بی سابقه ۲۶۰هزار ریال رسید.  

برچسب‌ها گوسفند خوزستان اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گوسفند خوزستان اهواز گوسفند خوزستان اهواز اخبار کنکور واحدهای بسته بندی گوشت قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۶۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • قیمت جدید دام زنده اعلام شد
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول