Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@12:15:32 GMT

۲۷۶ هزار نسخه الکترونیک در لرستان صادر شد

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۱۶۹۱۲

۲۷۶ هزار نسخه الکترونیک در لرستان صادر شد

گروه استان‌ها- مدیرکل بیمه سلامت لرستان با اشاره به اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک در استان لرستان گفت: از آغاز طرح نسخه نویسی الکترونیک در استان تاکنون ۲۷۶ هزار نسخه الکترونیکی صادر و ۶۵ هزار نسخه پیچی الکترونیک منتج به صورت حساب شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد شاهدخت فتحی بیرانوند ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات بیمه سلامت برگزار شد با اشاره به آغاز هفته بیمه سلامت از سوم آبان ماه اظهار داشت: روز اول بیمه سلامت با شعار «بیمه سلامت، پوشش بیمه همگانی و حفاظت از بیمه شدگان» نامگذاری شده است و در همین راستا قانون بیمه همگانی به منظور  پوشش اجباری کلیه افراد بدون بیمه در سال 93 آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس قانون بیمه همگانی خدمات به صورت رایگان در اختیار بیمه شدگان قرار می‌گیرد که همین امر سبب شد افراد تحت پوشش با انجام خدمات غیرضروری هزینه‌های زیادی بر سازمان بیمه سلامت تحمیل شود که سبب شد این سازمان در سال 96  با 14 هزار میلیارد زیان انباشته روبرو شود، در همین راستا قانون ارزیابی وسع برای شناسایی افراد فاقد تمکن مالی جهت تمدید دفترچه درمان به استان‌ها ابلاغ شد.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان با بیان اینکه اساس ارزیابی وسع مبتنی بر اعلام نظر وزارت رفاه است عنوان کرد: وزارت رفاه بر اساس دهک‌‌‌هایی که خانواده‌‌‌ها در آن قرار می‌‌‌گیرند اطلاعات افراد را در اختیار بیمه سلامت قرار داده و خانواده‌‌‌هایی که در دهک یک تا سه قرار می‌‌‌گیرند به صورت رایگان و خانواده‌‌هایی که در دهک چهار، پنج و شش قرار می‌‌‌گیرند با پرداخت 50 درصد معادل 334 هزار تومان حق بیمه مصوب از پوشش بیمه‌‌ای برخوردار شوند.

وزیر کار: تأمین اجتماعی باید تا پایان خرداد بیمه بیکاری کرونا را پرداخت می‌کرد/ اعلام زمان پرداخت به جاماندگانبیش از 350 هزار کرمانشاهی مشمول بیمه تکمیلی ایثارگران شدندمعافیت 850 شرکت دانش‌بنیان از پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی

وی بیان کرد: در استان لرستان بر اساس آخرین آمار از تعداد 213 هزار نفر که  وارد سامانه ارزیابی وسع شدند حدود 150 هزارنفر دهک یک تا سه بودند و وضعیت درآمدی مناسبی برای پرداخت بیمه ندارند و حق بیمه توسط سازمان بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

فتحی بیرانوند گفت: روز دوم هفته بیمه سلامت تحت عنوان «بیمه سلامت،کرونا و حمایت بیمه‌ای» نامگذاری شده در همین راستا پس از شیوع ویروس کرونا بیماران کرونایی نیز همچون سایر بیماران 90 درصد هزینه درمان آنها توسط  سازمان بیمه سلامت پرداخت  می‌شود.

وی با اشاره به شعار سومین روز هفته بیمه سلامت تحت عنوان «سازمان الکترونیک و هوشمند سازی» تصریح کرد: حرکت به سمت  الکترونیکی کردن خدمات نقطه عطفی در تاریخ سازمان بیمه سلامت است در همین راستا  کاهش هزینه نسخه، تجویز منطقی دارو، تسهیل در ارائه خدمات پزشکی،کاهش هزینه‌‌های القایی و غیرضروری، جلوگیری از اشتباهات احتمالی نسخه خوانی، نسخه پیچی و تشکیل پرونده‌هایی پزشکی در بیمارستان‌ها به صورت الکترونیک از جمله مهمترین مزایای الکترونیکی کردن خدمات بیمه سلامت است که در 90 درصد استان لرستان اجرا شده است.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان  با بیان اینکه استان لرستان در اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک  جایگاه بسیار خوبی در کشور دارد خاطر نشان کرد:  بر اساس طرح  نسخه نویسی الکترونیک از ابتدای اجرای این طرح در استان لرستان تاکنون 276 هزار نسخه الکترونیکی صادر و 65 هزار نسخه پیچی  الکترونیکی منتج به صورت حساب شده است.

وی اظهار داشت: روز چهارم هفته بیمه سلامت تحت عنوان «پزشک خانواده، نظام ارجاع» نامگذاری شده، پیمانکار اصلی پرداختی پزشک، ماما و کادر پزشکی در حوزه روستاها سازمان بیمه سلامت است که توسط دانشگاه علوم پزشکی در روستاها مستقر می‌شوند در همین راستا سال گذشته حدود 60 میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی برای مناطق سطح یک پرداخت شده است.

فتحی بیرانوند افزود: روز پنجم  «پیشگیری، فرهنگ سازی و آموزش»  نامگذاری شده که در همین راستا کتابچه‌های زیادی جهت آموزش و خود مراقبتی بین مراکز بهداشت روستایی توزیع شده و در سطح شهر نیز تلویزیون شهری راه‌اندازی شده است.

مدیرکل بیمه سلامت با اشاره به روز ششم هفته بیمه سلامت تحت عنوان «تجمیع منابع و خرید راهبردی» عنوان کرد: بر اساس طرح تجمیع منابع با توجه به اینکه سال گذشته بیمه پایه درمان مددجویان کمیته امداد به بیمه سلامت واگذار شد در همین راستا در استان لرستان 35 هزار نفر از مدد جویان کمیته امداد مشمول این طرح شدند و بر اساس این طرح از مبلغ 25 هزار تومان حق ویزیت پزشک خانواده 23 هزار تومان از طرف سازمان بیمه سلامت و تنها دو هزار تومان از طرف مدد جویان پرداخت می‌‌شود.

وی بیان کرد: روز هفتم هفته بیمه سلامت نیز تحت عنوان «مشارکت‌های اجتماعی و تکریم شرکای کار» نامگذاری شده است، شرکای کاری پزشکان طرف قرار داد بیمه سلامت هستند و چنانچه این پزشکان صادقانه و با کمترین چالش  و مشکل به بیماران خدمات ارائه دهند از طرف بیمه سلامت مورد تشویق و تکریم قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/645/ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نسخه نویسی الکترونیک مدیرکل بیمه سلامت سازمان بیمه سلامت استان لرستان همین راستا نامگذاری شده هزار تومان هزار نسخه بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۶۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲

خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا پایان سال ۱۴۰۲ به صورت صدرصد پرداخت شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، براساس اعلام سازمان تامین اجتماعی و کانون بازنشستگان، قرارداد جدید بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی از ابتدای آذرماه سال 1402 تا پایان آبان‌ماه 1403 با شرکت بیمه تکمیلی آتیه‌سازان حافظ  به امضاء رسیده است که براساس این قرارداد، مبلغ بیمه تکمیلی برای بازنشستگان با قیمت 305 هزار تومان برای هر نفر به صورت ماهانه تعیین شده که 50 درصد آن توسط سازمان تامین اجتماعی پرداخت خواهد شد.

در این قرارداد سقف بستری فوق تخصصی 85 میلیون تومان،  بیماران خاص و صعب‌العلاج 35 میلیون تومان، بستری عمومی 40 میلیون تومان،  خدمات پاراکلینیکی و خدمات تشخیصی، درمانی و سرپایی 6 میلیون تومان، خدمات تشخیصی درمانی ـ سرپایی 4 میلیون تومان، خدمات آزمایشگاهی و پاتولوژی 2 میلیون و 250 هزار تومان، رفع عیوب انکساری چشم 6 میلیون تومان برای یک چشم و 12 میلیون تومان برای دو چشم و آمبولانس داخل شهری 2 میلیون تومان و آمبولانس بین شهری 3 میلیون تومان است.

در همین ارتباط با توجه به اینکه سازمان تامین اجتماعی نسبت به پرداخت حق بیمه بهمن‌ماه 1402 که با تاخیر قابل توجهی روبرو شده بود، اقدام کرده ، تمامی خسارات درمان مستقیم اسناد درمانی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی تا پایان  اسفند سال 1402 پرداخت شد.

سقف تعهدات قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد

همچنین باعنایت به دستور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی مبنی بر پرداخت مطالبات اسفندماه شرکت از محل قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تاپایان اردیبهشت ماه، در صورت تحقق این وعده مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد شرکت نیز  به صورت کامل بروز رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان