Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت گاز خوزستان از پوشش ۹۹ درصدی شبکه گاز در مناطق شهری و ۸۷ درصدی در مناطق روستایی خوزستان خبر داد.

عبدالله ابول‌پور در نشست خبری که امروز (۳۰ مهرماه) برگزار شد، اظهار کرد: شرکت گاز استان خوزستان با مصرف سالانه بیش از ۱۸ میلیارد مترمکعب، سومین مصرف‌کننده بزرگ کشور است؛ ما ۹۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد این گاز را در صنعت و ۴.۵ درصد را در بخش خانگی مصرف می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: ۶۰ درصد متوسط مصرف گاز در کشور مرتبط با صنعت و ۴۰ درصد آن خانگی است اما در خوزستان ۹۵.۵ درصد مصرف گاز، صنعتی است و اگر طرح توسعه نیروگاه‌ها و منطقه ویژه ماهشهر را نیز داشته باشیم، این مقدار به ۹۸.۵ درصد می‌رسد.

مدیرعامل شرکت گاز خوزستان بیان کرد: از سال ۹۷ تاکنون، توسعه برای ما هدف اصلی نبوده بلکه نگهداشت و برندینگ  اهمیت بیشتری دارد. قصد ما این است که تا سال ۱۴۰۴ به تحسین‌برانگیزترین شرکت گاز در کشور تبدیل شویم.

وی افزود: ما در درگاه‌های ورودی گاز به شهرها یک ایستگاه داریم و فشار گاز را بر اساس بخش خانگی و صنعتی تنظیم می‌کنیم؛ در ایستگاه‌ها برای گاز صنعت، بو (ترکیبات مرکاپتان) را اضافه نمی‌کنیم زیرا ماده‌ای گران است و برای صنعت مخاطراتی ایجاد می‌کند اما برای بخش خانگی از سال ۴۶ تاکنون این ماده اضافه می‌شود که بوی منحصر به فردی دارد.

ابول‌پور گفت: گاز اساسا فاقد هرگونه بو است ولی ما این بو را برای تشخیص وجود گاز به بخش خانگی اضافه می‌کنیم و روزانه برای نیروهای تعمیرات دستور کار صادر می‌کنیم که میزان بو را در خطوط اندازه‌گیری کنند زیرا تزریق بیش از حد آن باعث ایجاد سرگیجه می‌شود. بنابراین انتظار داریم که مردم نیز نسبت به بوی گاز حساس شوند و به اقدامات ایمنی که مکررا تکرار می‌شود، توجه کنند.

وی تصریح کرد: وقتی شخص منزلی را اجاره می‌کند باید ارزیابی کند و تشخیص دهد که آیا نشتی گاز وجود دارد یا نه. همچنین توصیه می‌شود که در آشپزخانه‌ها از وسایلی استفاده شود که دارای پایلوت هستند تا اگر شعله گاز خاموش شد، گاز قطع شود و نشتی گاز رخ ندهد.

مدیرعامل شرکت گاز خوزستان ادامه داد: ما برای حفظ جان انسان‌ها ارزش قائل هستیم اما حق ورود به خانه هیچ شخصی نداریم و تنها زمانی که نشتی گاز اطلاع داده شود، می‌توانیم گاز را قطع کنیم.

وی در خصوص سرقت تجهیزات گاز نیز بیان کرد: مساله سرقت تجهیزات مشمول همه دستگاه‌های اجرایی است که دو دلیل اصلی دارد؛ اولین دلیل فقر و تورم اقتصادی و دومین دلیل نیز ایجاد ناآرامی در استان است. اخیرا نیز سرقت تجهیزات گاز در دانشگاه شهید چمران اهواز انجام شد که انتظار نداشتیم در دانشگاه نیز سرقت ادوات ما رخ دهد البته با تعامل با دانشگاه، ادواتی را جایگزین کردیم.

ابول‌پور گفت: پرونده‌های زیادی از سرقت، در دادگستری داریم و گزارش کارهای تخریبی و بمب‌گذاری نیز داشته‌ایم. تنها راه ما برای برخورد با این موضوع، اقدام سریع و ارتباط با نیروهای امنیتی و انتظامی است.

وی اظهار کرد: در سیل سال گذشته با اینکه با بحران مواجه بودیم خوشبختانه خدمات گازرسانی قطع نشد. تمام تلاش همکاران ما این است که سیستمی برای رساندن گاز به مشترکان ایجاد کنیم تا سرقت، باعث قطع خدمات نشود.

مدیرعامل شرکت گاز خوزستان با بیان اینکه حداقل چهار سال است که افزایش تعرفه در بخش گاز انجام نشده است، افزود: افزایش تعرفه گاز برای مصرف کننده جزء، به صورت تصاعدی است یعنی در یک بازه زمانی، مشترک مصرف نامتعارف داشته و این باعث افزایش تعرفه ‌شده اما در مصرف‌های عادی، تغییر داده نشده است. 

به گزارش ایسنا، وی گفت: از دو سال قبل حذف شیرهای حوضچه‌ای را در دستور کار خود قرار داده‌ایم زیرا نشت گاز در حوضچه‌ها برای نیروهای ما خطرناک بود و از طرف دیگر، درب حوضچه‌ها سرقت می‌شدند و هزینه بسیار زیادی تحمیل می‌شد.

ابول‌پور در خصوص وضعیت گازرسانی در خوزستان گفت: در بخش‌های شهری به ۹۹ درصد خانوارها گازرسانی شده و در بخش روستایی نیز ۸۷ درصد خانوارها مشترکین ما هستند اما ظرفیت خالی نیز داریم یعنی علمک گاز درب خانه وجود دارد اما شخص لوله‌کشی انجام نداده است.

وی افزود: در آبادان و خرمشهر ۵۳ درصد ظرفیت خالی داریم؛ انشعاب گاز وجود دارد اما لوله‌کشی درون خانه انجام نشده است و این مساله به این علت است که افراد استنباط می‌کنند که لوله‌کشی گاز گران است. از طرف دیگر، در آبادان و خرمشهر ۴ هزار متقاضی اشتراک داریم که در مناطق تحت پوشش پالایشگاه آبادان هستند اما از آنجا که زیرساخت اجرا نشده است، نمی‌توانیم به آن‌ها گازرسانی کنیم.

مدیرعامل شرکت گاز خوزستان در خصوص مصرف گاز LPG نیز گفت: بخش اعظمی از گاز LPG به جای اینکه به مصرف خانه‌ها برود، برای خودروها مصرف می‌شود در حالی که دولت استفاده از گاز LPG را برای خودرو را غیر استاندارد می‌داند.

وی بیان کرد: وزارت نفت اعلام کرده که خودروهای LPGسوز به صورت رایگان CNGسوز می‌شوند اما کمتر از ۵ درصد از مردم از این موضوع استقبال کردند که ممکن است به دلیل بی‌اطلاعی و یا کاهلی باشد.

ابول‌پور در خصوص نوسازی شبکه گازرسانی اهواز نیز گفت: شبکه گاز بافت قدیم اهواز کاملا نوسازی شده است و در منطقه عامری نیز این کار انجام شده است و عمر شبکه در این منطق، کمتر از سه سال است و شکی در این موضوع نیست. انفجار گاز، مرتبط با مشترکین است و باید دید که چند نفر از افراد جامعه نکات ایمنی را رعایت می‌کنند.

وی افزود: در مناطق جدید نیز تمام سعی خود را می‌کنیم که فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی کنیم تا شاهد حوادث نباشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان گاز شرکت گاز مدیرعامل شرکت گاز خوزستان بخش خانگی شبکه گاز مصرف گاز ۵ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۹۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند

علی فتحی آشتیانی رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در  با تبریک روز گرامیداشت روانشناسی اظهار کرد: یکی از کار‌هایی که در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره این است که تلاش شده یک هماهنگی بین همه سازمان‌هایی که پروانه صادر می‌کنند ایجاد کنیم.

وی افزود: اکنون در کشور به جز سازمان روانشناسی، سازمان بهزیستی، قوه قضائیه و وزارت ارتش نیز پروانه صادر می‌کنند، در تلاش هستیم که یک وحدت رویه‌ای در صدور پروانه این کار تخصصی صورت گیرد.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بیان کرد: در حال حاضر بیشترین ارتباط و هماهنگی با سازمان بهزیستی برقرار شده، توافقات خوبی انجام گردیده و کمترین مشکل و دغدغه را با آنها داریم، تلاش می‌کنیم با دیگر سازمان‌ها نیز هماهنگی خوبی صورت بگیرد.

فتحی آشتیانی تصریح کرد: بر مبنای پژوهش‌های صورت گرفته در این حوزه ۲۰ درصد از افراد جامعه ما مانند دیگر جوامع با مشکلات روانشناختی روبرو هستند که نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند، این به آن معنا نیست که آنها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را در بر می‌گیرد و پاسخگو به همه سوالاتی است که فرد با آن روبرو است که از جمله آن می‌توان به مشکلات در خانواده، ارتباط با دیگران، تربیت فرزند اشاره کرد.

وی بیان کرد: بر اساس برآورد‌های انجام شده به ویژه در مقایسه با سایر کشور‌های دیگر حدود صد هزار روانشناس در کشور نیاز است که به ازای هر هزار خانوار ۵ روانشناس داشته باشیم.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، گفت: سازمان نظام روانشناسی در حال حاضر بیش از ۶۴ هزار عضو دارد که این تعداد در دفاتر روانشناسی و مشاوره از یک طرف و تعداد قابل توجهی در مراکز خدمات روانشناسی و مشاوره مشغول به کار هستند و طبیعتا هر مرکز بین ۵الی ۱۰روانشناس دارد.

فتحی آشتیانی بیان کرد: سازمان روانشناسی و مشاوره فرصت بسیار خوبی از نظر ایجاد اشتغال برای جامعه فراهم کرده و توانسته برای تعداد قابل توجهی از افراد فارق التحصیل در این رشته شغل ایجاد کند.

وی تصریح کرد: مهمترین چالشی که اکنون با آن روبرو هستیم و انتظار داریم این مشکل حل شود بحث بیمه خدمات روانشناسی و مشاوره است که جامعه بتواند از خدمات روانشناختی بیشتر و بهتر استفاده کنند.

وی بیان کرد: در هشت ماه اخیر با آزمون صلاحیت حرفه‌ای که برگزار شد هشت هزارو ۴۱نفر قبول شدند که تا پایان اردیبهشت ماه مصاحبه آنها به پایان می‌رسد و این تعداد به جامعه روانشناسان اضافه می‌شوند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاور افزود: تعرفه نظام پزشکی و نظام روانشناسی را دولت تعیین می‌کنند برای نظام پزشکی ۴۵ درصد افزایش یافته و برای نظام روانشناسی ۴۰ درصد است که این تعرفه همچنان برای روانشناسان محدودیت دارد و جوابگوی نیازهایشان نیست.

فتحی آشتیانی با عنوان اینکه هزینه دفاتر و مراکز بسیار بالا است، اظهار کرد: از طرف دیگر مردم با همین تعرفه مشکل دارند و توانایی پرداخت ندارند، در این راستا برای بهبود وضعیت راهی جز اینکه از بیمه کمک بگیریم نداریم.

وی گفت: در حال حاضر در دو گرایش روانشناسی بالینی و سلامت بیمه پوشش می‌دهد در کنار آن ۱۴گرایش دیگر است که انتظار داریم اینها نیز تحت پوشش بیمه قرار گیرد.

منبع: موج

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آب‌رسانی شهری نیست
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند