Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: پیش ‌ بینی می‌شود دو هزار میلیارد تومان منابع بانکی برای صادرات محصولات کشاورزی با اولویت پسته اختصاص داده شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدرضا پورابراهیمی امشب در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه یکی از چالش‌هایی که در حوزه صادرات غیرنفتی وجود دارد نحوه تسویه ارز صادراتی است اظهار داشت: ‌بعد از محدودیت‌های ارزی بانک مرکزی در تصمیمات خود که محدودیت‌هایی را در برگرداندن ارز صادراتی ایجاد کرد صادرکنندگان به ویژه در بخش کشاورزی با مشکل روبه‌رو شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در چند هفته اخیر جلسات متعددی با رئیس کل بانک مرکزی، وزیر صنعت، معدن و تجارت و سایر مسئولان مرتبط برگزار کردیم این اتفاق افتاده که تعهدات مربوط به صادرات بر اساس رویکرد جدید انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه استان کرمان بخش عمده صادرات پسته کشور را دارد گفت: توافق شد که صادرکنندگان بتوانند حواله صادراتی خود را به یک واردکننده بدهند که واردات کالاهای ثبت سفارش شده را انجام بدهند.

پورابراهیمی با اشاره به راهکار دوم توافق شده در این ارتباط بیان کرد: صادرکنندگان می‌توانند خودشان واردکننده کالا شده و به ازای صادراتی که انجام می‌دهند واردات کالا داشته باشند.

وی با بیان اینکه در حالت سوم صادرکنندگان می ‌توانند به جای عرضه ارز خود با نرخ نیمایی در سامانه آن را با نرخ رسمی ارز، صادرات خود را انجام بدهند گفت: پیش ‌ بینی می‌شود روند صادرات از هفته آینده پرشتاب شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: نرخ ارز هیچ تناسبی با واقعیت ندارد / شاهد حجم گسترده فرار مالیاتی ‌هستیم‌مصوبه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس برای تامین کالاهای اساسیرئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز 4200تومانی ریشه اصلی مشکلات امروز بخش کشاورزی است

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس با اشاره به اینکه عمده محصولات صادراتی کشاورزی استان کرمان پسته و خرما است افزود: همه ساله در ایام برداشت محصول در تهران جلساتی با حضور مسئولان ارشد استان برگزار می‌شود تا اعتبارات ریالی برای صادرات این محصولات را بگیریم.

وی با بیان اینکه حدود دو هفته قبل این جلسه برگزار شده گفت: حدود 800 میلیارد تومان منابع مالی برای صادرات پسته از سال گذشته وجود دارد و بیش از هزار میلیارد تومان برای سال 99 نیز منابع مالی در اختیار صادرکنندگان قرار گرفت.

پورابراهیمی افزود: در مجموع پیش ‌ بینی می‌شود دو هزار میلیارد تومان منابع بانکی برای تأمین سرمایه در گردش برای صادرات محصولات کشاورزی با اولویت پسته اختصاص داده شود.

انتهای پیام/511/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون اقتصادی کشاورزی استان کرمان کمیسیون اقتصادی کشاورزی استان کرمان رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس میلیارد تومان منابع برای صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۱۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد