Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@11:46:25 GMT

افزایش ۵۴ درصدی کشف جرائم رایانه‌ای

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۲۱۵۰۰

افزایش ۵۴ درصدی کشف جرائم رایانه‌ای

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،سرهنگ محمدباقر سلگی ضمن گرامیداشت هفته ناجا با شعار «اقتدار توأم با رأفت، هوشمندسازی و خدمت صادقانه» با اشاره به اجرای بیش از ۷۰ برنامه اصلی و فرعی طی هفته ناجا در شهرستان ملایر اظهار داشت: طی ۶ ماهه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به توفیقات ارزشمندی در حوزه‌های ماموریتی سخت و نرم‌افزاری دست یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اوبا اشاره به عملکرد نیروی انتظامی شهرستان ملایر افزود: افزایش ۲۰۰ درصدی کشف سرقت‌های منزل، افزایش ۴۵ درصدی کشف سرقت از اماکن خصوصی و افزایش ۱۵ درصدی کشف از اماکن دولتی، کاهش ۲۹ درصدی وقوع سرقت موتورسیکلت، افزایش ۴۲ درصدی کشف سرقت لوازم و قطعات داخل خودرو، کاهش ۶۷ درصدی وقوع سرقت لوازم و قطعات داخل خودرو، کاهش ۷۶ درصدی سرقت وقوع سرقت احشام و افزایش ۱۰ درصدی کشف سرقت احشام از جمله این اقدامات بوده است.

فرمانده انتظامی شهرستان ملایر افزایش ۷۰۰ درصدی کشف کلاهبرداری، افزایش ۱۴ درصدی کشف سوخت و فراورده‌های نفتی قاچاق، افزایش ۴۲ درصدی دستگیرشدگان مربوط به کشف کالای قاچاق و افزایش ۱۶۰ درصدی دستگیری متهمان جرائم مالی و اقتصادی و افزایش ۸۳ درصدی پلمب اماکن صنفی متخلف توسط مامورین اداره نظارت بر اماکن عمومی و افزایش ۸۶ درصدی بازرسی از این اماکن را از دیگر فعالیت‌ها برشمرد.

او با اشاره به افزایش ۵۴ درصدی کشف جرائم رایانه‌ای توسط پلیس فتا ابراز داشت: کاهش ۷۸ درصدی جرم قتل، کاهش ۵۰ درصدی نزاع دسته جمعی، کاهش ۵۰ درصدی تعداد تصادفات فوتی، ۳۰ درصدی تصادفات جرحی، ۴۹ درصدی تعداد تصادفات خسارتی و ۲۴ درصدی تعداد مجروحان و کاهش ۲۵ درصدی تعداد متوفیان در تصادفات درون شهری، کاهش ۴۲ درصدی تعداد تصادفات فوتی، ۱۸ درصدی تصادفات جرحی، ۴۴ درصدی تعداد تصادفات خسارتی و ۲۴ درصدی تعداد مجروحان و کاهش ۵۱ درصدی تعداد متوفیان در تصادفات برون شهری نیز از توفیقات کسب شده است.

سلگی یادآور شد: همچنین ۳۴ درصد در کشف مواد مخدر تریاک، ۵۵۵ درصد در کشف مواد مخدر هروئین و ۱۱ درصد در مواد مخدر حشیش افزایش داشته‌ایم.
انتهای پیام/ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروی انتظامی ملایر جرائم رایانه ای درصدی تعداد تصادفات درصدی کشف سرقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۱۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قند‌های پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آن‌ها را حذف کنید

آفتاب‌‌نیوز :

در مبحث کاهش وزن، توجه به مصرف قند نکته بسیار مهمی است. بدیهی است که مصرف خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های شیرین می‌تواند تلاش‌ شما در امر کاهش وزن را بی‌ثمر کند؛ اما مسئله قابل توجه‌تر این است که شما با مراعاتِ هرچه‌تمام خوراکی‌هایی را به طور روزمره می‌خورید که در ظاهر شیرین نیستند ولی حاوی مقادیری قند پنهان هستند. تدوام در مصرف این قندها، بدون اینکه متوجه شوید، می‌تواند منجر به تجمع چربی در بدن و مانع از کاهش وزن شود.

خطرات قندهای پنهان

۱. افزایش وزن: بر اساس شواهد علمی، مصرف زیاد قندهای افزوده با افزایش وزن و خطر چاقی مرتبط است. قندهای افزوده‌شده بدون تأمین مواد مغذی ضروری، منجر به دریافت کالری اضافی و درنهایت افزایش وزن و سایر مشکلات می‌شوند.

۲. افزایش قند خون: قندهای پنهان می‌توانند باعث افزایش سریع سطح قند خون و در ادامه سبب افت شدید آن شوند و هم‌چنین احساس خستگی، گرسنگی و تمایل به خوردن بیشتر غذاهای شیرین را در شما ایجاد کنند. این اثر مخرب می‌تواند متابولیسم را مختل کند و مانع کاهش وزن شود.

کدام گروه از مواد غذایی حاوی قند پنهان هستند؟

۱. موادغذایی فرآوری‌شده: بسیاری از موادغذایی فرآوری‌شده، از جمله چیپس، پفک، سس‌ها و طعم‌دهنده‌های مصنوعی حاوی قندهای افزوده‌شده برای افزایش طعم و ماندگاری هستند.

۲. لبنیات کم چرب: یکی از انواع لبنیات که دارای قند پنهان است، ماست کم‌چرب است و در هر ۲۲۶ گرم از ماست کم‌چرب، حدود ۱۷ تا ۳۳ گرم قند افزوده وجود دارد؛ که این مقدار با میزان قند موجود در یک بسته شکلات یکسان است. علاوه بر ماست، شیر کم‌چرب نیز به عنوان یک ماده غذایی حاوی قند پنهان محسوب می‌شود.

۳. نوشیدنی‌های شیرین: نوشابه‌ها، آبمیوه‌ها، نوشیدنی‌های ورزشی و حتی برخی از آب‌های طعم دار به ظاهر سالم مملو از قندهای پنهان هستند. این نوشیدنی‌های شیرین دارای کالری بالایی هستند و عملاً هیچ فایده‌ای برای سلامت ما ندارند و به طور قابل توجهی باعث افزایش وزن می‌شوند.

۴. تنقلات بسته‌بندی‌شده: گرانولابار، ماست‌های طعم‌دار و اغلب خوراکی‌های صنعتی که به عنوان تنقلات سالم به بازار عرضه می‌شوند، اغلب حاوی مقادیر زیادی قند افزوده هستند. برای کاهش آسیب‌های احتمالی، سعی کنید به دنبال جایگزین‌های سالم‌تر بدون قند افزوده باشید یا مواد غذایی کامل مانند میوه‌ها، آجیل‌ها یا میان‌وعده‌های خانگی را انتخاب کنید.

۵. غلات

عناوین «غلات کامل» یا «غنی‌شده با ویتامین‌ها و مواد معدنی» روی محصولات غلات حتماً به این معنی نیست که درون آن محصول قند افزوده وجود ندارد. سعی کنید غلاتی را انتخاب کنید که در هر وعده حاوی ۱۰ تا ۱۲ گرم یا کمتر قند هستند.

راهکارهایی برای شناسایی و حذف قندهای پنهان

۱. سعی کنید در هنگام خرید مواد غذایی، برچسب مواد تشکیل‌دهنده خوراکی‌ها را با دقت بخوانید و مواردی که حاوی قندهای پنهان مانند فروکتوز، مالتوز، دکستروز، ساکارز، گلوکز یا هر کلمه‌ای که به "-ose" ختم می‌شود را حذف کنید.

۲. روی مواد غذایی مغذی مانند میوه‌ها، سبزیجات، پروتئین‌های بدون چربی و غلات کامل تمرکز کنید. اینها قندهای طبیعی را همراه با فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید برای بدن فراهم می‌کنند و به‌طور کل گزینه‌های سالم‌تری هستند که و به کاهش وزن و سلامت کلی کمک می‌کنند.

۳. آماده کردن وعده‌های غذایی در خانه به شما امکان کنترل مواد تشکیل‌دهنده غذا را می‌دهد و شما را قادر می‌سازد قندهای پنهان را کاهش دهید. به جای قندهای تصفیه‌شده از شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند میوه‌ها، ادویه‌جات و مقدار کمی عسل یا شربت افرا استفاده کنید.

۴. فریب محصولاتی که برچسب "کم‌چرب" یا "کم‌کالری" دارند را نخورید. این محصولات در عوضِ کم‌چرب بودن ممکن است حاوی قندهای پنهان برای جبران طعمِ ازدست‌رفته باشند.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت
  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در کرمانشاه
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • قند‌های پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آن‌ها را حذف کنید