Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@02:32:52 GMT

صعود بورس ها در آمریکا و آسیا

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۲۲۵۱۴

صعود بورس ها در آمریکا و آسیا

به گزارش بلومبرگ، انتظار می رود با وجود افزایش مجدد شیوع کرونا در جهان، رشد اقتصادی در نقاط مختلف آهسته آهسته از سر گرفته شود.

رابرت کاپلان- مدیر دفتر منطقه ای فدرال رزرو در دالاس گفته است اقتصاد آمریکا امسال ۲.۵ درصد کوچک خواهد شد اما با از سرگیری فعالیت های اقتصادی و تجاری، سال آینده رشد ۳.۵ درصدی به ثبت خواهد رسید که می تواند سطح تولیدات ناخالص داخلی را به میزان قبل از زمان آغاز بحران کرونا برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاپلان همچنین زدن ماسک و رعایت پروتکل های بهداشتی را اقدامی موثرتر از اعمال قرنطینه های سراسری دانسته و افزوده است جهان باید به زندگی در حضور ویروس کرونا عادت کند. 

میشل بارنیه- مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا در امور برگزیت در شرایطی از نزدیک شدن طرفین به حصول یک توافق بر سر کلیات روابط تجاری آتی خبر داده که هنوز انگلیس و اتحادیه اروپا نتوانسته اند به توافقی بر سر چارچوب روابط آینده خود دست پیدا کنند. دومنیک راب- وزیر خارجه انگلیس در اظهاراتی با انتقاد از مقامات اتحادیه اروپا گفته است که مواضع بروکسل باعث ناامیدی لندن شده است. همچنین برخی از منابع خبری از احتمال استعفای بوریس جانسون- نخست وزیر انگلیس تا یک ماه آینده خبر داده اند. پیش از این کارشناسان اقتصادی بانک گلدمن ساکس در تحلیلی با هشدار نسبت به عواقب شدید شکست مذاکرات برگزیت برای اقتصاد انگلیس نوشته بودند: اگر انگلیس و اتحادیه اروپا بدون دستیابی به توافقی مشخص به قوانین سازمان تجارت جهانی رجوع کنند، اقتصاد انگلیس دچار پیامدهای سنگینی خواهد شد که تبعات آن احتمالا دو تا سه برابر بیشتر از پیامدهای کرونا خواهد بود.  

اتحادیه اروپا تاکنون با بسیاری از درخواست های انگلیس برای دسترسی به بازارهای خود مخالفت کرده است و این اتفاق در شرایطی می افتد که طرف انگلیسی خواستار امضا یک توافق تجارت آزاد مشابه توافق اتحادیه اروپا با کانادا و برخی دسترسی های بیشتر شده است. انگلیس تاکنون با ژاپن پیمان تجارت آزاد امضا کرده و به دنبال امضای پیمان مشابهی با آمریکا، هند و اتحادیه اروپا است.

همزمان با شیوع گسترده ویروس کرونا در اروپا و انگلیس که منجر به توقف بخش بزرگی از فعالیت های اقتصادی در این کشور شده، نرخ تورم سالانه این کشور تا پایان ماه سپتامبر با ۰.۳ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه منتهی به ماه قبل به ۰.۵ درصد رسیده است که این نرخ تورم، بالاترین نرخ تورمی انگلیس در طول چهار ماه اخیر محسوب می‌شود.

کشمکش بر سر چگونگی و میزان بسته حمایتی جدید در برابر کرونا در آمریکا هنوز ادامه دارد و روند معاملات را تحت تاثیر قرار داده است. نانسی پلوسی- رییس کنگره از ترامپ خواسته است تا در خواسته های خود تجدید نظر کند. با این حال کارشناسان معتدند بعید است دموکرات ها اجازه اجرایی شدن این بسته را در استانه انتخابات بدهند. از سوی دیگر در مجلس سنا، میچ مک کانل- رییس این مجلس از ارایه بسته پیشنهادی جمهوری خواهان تا هفته آینده خبر داده اند.

میزان رشد بخش خرده فروشی آمریکا که بار اصلی رشد اقتصادی این کشور را به دوش می کشد در ماه سپتامبر به بالاترین سطح سه ماه اخیر خود رسیده است و این مساله می تواند بیانگر به حرکت درآمدن موتور رشد اقتصادی این کشور باشد. در عین حال هنوز سرمایه گذاری ها به ویژه در بخش های تولیدی با سطوح قبل از بحران کرونا فاصله زیادی دارد و این نشان می دهد که از نظر بسیاری از فعالان اقتصادی، فاصله زیادی تا سطح ایده آل باقی مانده است. همین کاهش سرمایه گذاری ها خود را به شکل رشد منفی غیرمنتظره بخش تولید در ماه قبل نشان داده بود. بانک جی پی مورگان- بزرگ ترین بانک آمریکایی نسبت به تداوم روند افزایشی بخش خرده فروشی در ماه های پایانی سال ابراز امیدواری کرده است.  

ریچارد کلاریدا- قائم مقام رییس بانک مرکزی آمریکا - با اشاره به پیامدهای وسیع ویروس کرونا بر روی اقتصاد این کشور گفته است: بیرون آمدن از این چاله طول خواهد کشید، شاید یک سال زمان لازم باشد تا سطح تولیدات ناخالص داخلی مان به قبل از آغاز بحران برگردد. وی مسیر احیای اقتصاد را طولانی و دشوار دانست و افزود: برای بازار کار شاید حتی زمان بیشتری لازم باشد تا همه چیز به حالت قبل برگردد.  

صندوق بین المللی پول در گزارش جدید خود از چشم انداز اقتصاد جهانی با اشاره به شیوع گسترده کرونا و پیامدهای آن روی کسب و کارها و تجارت اعلام کرد انتظار می رود متوسط رشد اقتصادی ۱۸۹ کشورهای جهان امسال به منفی ۴.۴ درصد برسد که اگر چه ۰.۸ درصد بیشتر از برآورد قبلی است اما در صورت تحقق، بدترین عملکرد از زمان بحران مالی بزرگ دهه ۱۹۳۰ تاکنون خواهد بود.  

تاکنون بیش از ۴۱ میلیون و ۳۵۱ هزار و ۶۴۷ مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است که در این بین یک میلیون و ۱۳۳ هزار و ۴۱۵ نفر جان خود را از دست داده‌اند. در بین کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۲۲۶ هزار و ۶۸۴ نفر، برزیل با ۱۵۴ هزار و ۹۰۶ نفر، هند با ۱۱۶ هزار و ۶۳۹ نفر، مکزیک با ۸۶ هزار و ۸۹۳ نفر و انگلیس با ۴۴ هزار و ۱۵۸ نفر بوده است.

بورس آمریکا  

در وال استریت، همه شاخص‌ها صعودی بودند تا جایی که هر سه شاخص اصلی بورسی در سطح بالا تری از روز قبل خود بسته شدند. شاخص «داوجونز ایدانستریال اوریج» با ۰.۱۱ درصد افزایش نسبت به روز قبل و در سطح ۲۸ هزار و  ۳۴۱.۳۲ واحد بسته شد.

شاخص «اس اند پی ۵۰۰» با ۰.۲۹ درصد صعود تا سطح ۳۴۵۲.۹۴ واحدی بالا رفت و دیگر شاخص مهم بورسی آمریکا یعنی «نزدک کامپوزیت» با ۰.۴۲ درصد افزایش در سطح ۱۱ هزار و ۵۶۵.۳۸ واحدی بسته شد.

بورس‌های اروپایی

در معاملات بازارهای بورس در اروپا، شاخص "فوتسی ۱۰۰" بورس لندن با ۱.۹۱ درصد کاهش نسبت به روز قبل و در سطح ۵۷۷۶.۵۰ واحد بسته شد.  شاخص "دکس ۳۰" بورس فرانکفورت در آلمان با افت ۱.۴۱ درصدی و ایستادن در سطح  ۱۲ هزار و ۵۵۷.۶۴ واحدی به کار خود خاتمه داد و شاخص "کک ۴۰" بورس پاریس با ریزش ۱.۵۳ درصدی در سطح ۴۸۵۳.۹۵ واحد بسته شد. در مادرید شاخص "ایبکس ۳۵" ۱.۶۷ درصد پایین رفت و به ۶۸۱۱.۵۰ واحد رسید.

بورس‌های آسیایی

در معاملات بورس‌های آسیا، شاخص‌ها عملکرد خوبی داشتند؛ تا جایی که شاخص "نیک کی ۲۲۵" بورس توکیو ژاپن با صعود ۰.۳۱ درصدی تا سطح ۲۳ هزار و ۶۳۹.۴۹ واحدی بالا رفت. شاخص "هانگ سنگ" بورس هنگ کنگ ۰.۷۵ درصد بالا رفت و در سطح ۲۴ هزار و ۷۵۴.۲۴ واحد بسته شد. در چین شاخص "شانگهای  کامپوزیت" ریزش ۰.۰۱ درصدی را تجربه کرد و در سطح ۴۷۹۲.۸۳ واحد بسته شد.

در استرالیا شاخص "اس اند پی اس اند ایکس ۲۰۰" بورس سیدنی با ۰.۷۵ درصد افزایش و ایستادن در سطح ۶۱۹۱.۸۰  واحدی به کار خود خاتمه داد. در بین دیگر شاخص‌های مهم آسیایی، شاخص " تاپیکس" ژاپن نزولی بود.

نفت

در بازار طلای سیاه روند قیمت‌ها ریزشی بود. هر بشکه نفت "وست تگزاس اینتر مدیت" با ۳.۸۱ درصد کاهش به ۴۰.۱۱ دلار رسید و نفت خام برنت دریای شمال با ریزش ۳.۱۷ درصدی به ازای ۴۱.۷۹ دلار در هر بشکه مبادله شد.

طلا و نقره

همچنین در بازار فلزات گران‌بها، بهای هر اونس طلا با صعود ۰.۸۴ درصدی نسبت به روز قبل در سطح ۱۹۲۳.۰۵ دلار معامله شد. هر اونس نقره با افزایش ۰.۸ درصدی به ازای ۲۵.۱۸ دلار مبادله شد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رشد اقتصادی اقتصاد آمریکا کرونا برگزیت اتحادیه اروپا صندوق بین المللی پول وال استریت بورس وال استریت بازار نفت صندوق بین المللی پول اقتصاد آمریکا رشد اقتصادی برگزیت اتحادیه اروپا پارسی خبر اتحادیه اروپا واحد بسته شد رشد اقتصادی درصد افزایش بورس ها روز قبل تا سطح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۲۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰۶۹ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه

شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز بارشد ۱۰۶۹ واحدی به سطح دو میلیون و ۳۰۴ هزار واحدی رسید. 

به گزارش مشرق، شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز (چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه) با رشد یک هزار و ۶۹ واحدی همراه بود و به رقم دو میلیون و ۳۰۴ هزار واحد رسید.

اما در مقابل شاخص کل هم وزن با ۴۶۵۰ واحد رشد، رقم ۷۶۳ هزار و ۶۵۵ واحدی را ثبت کرد.

همچنین نمادهای پارسان، فولاد، فملی، کگل، شبندر، شپدیس و بوعلی نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر را روی شاخص گذاشتند. نمادهای ذوب، خزامیاد، فولاد، کاما، کساپا، خودرو و فاذر پر تراکنش‌های بازار بودند.

در معاملات فرابورس نیز شاخص کل با ۱۱۶ واحد رشد به رقم ۲۵ هزار و ۶۰۵ واحد رسید و نمادهای آریا، فجهان، شگویا، وسپهر، مادیرا، سپیدار و فغدیر پر تراکنش‌های بازار بودند.


دیگر خبرها

  • شاخص بورس یک‌هزار واحد رشد کرد
  • رشد ۱۰۶۹ واحدی شاخص کل بورس
  • رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس | افزایش ۷۶۳ هزار و ۶۵۶ واحدی شاخص کل
  • رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس
  • رشد ۱۰۶۹ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • شاخص بورس امروز ۵ اردیبهشت/رشد۱۰۷۱ واحدی
  • محرک جدید بورس
  • صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل
  • لحظه به لحظه با بورس / افزایش ۸۱۸ واحدی شاخص کل
  • افزایش ۸۱۸ واحدی شاخص کل بورس