Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیجیاتو،یکی از بزرگ‌ترین تغییراتی که کاربر پس از نصب این آپدیت متوجه آن خواهد شد، ظاهر جدید منوی استارت است. حالا رنگ‌های تاریک پس زمینه‌ی تایل‌ها جای خود را به پس زمینه‌های نیمه شفاف داده‌اند که پیدا کردن اپ‌ها را آسان‌تر می‌کند.

 

تغییر بزرگ دوم به نحوه کارکرد Alt Tab مربوط می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا پیش از این آپدیت با استفاده از کلیدهای Alt و Tab بین برنامه‌های باز ویندوز نقل مکان می‌کردید، اما حالا تمام تب‌های باز در مرورگر اج نیز به لیست اضافه شده‌اند. امکان بازگشت به لیست کلاسیک وجود دارد.

 

تغییر مهم بعدی به گیمینگ مربوط می‌شود. مایکروسافت تا پیش از آپدیت اکتبر ۲۰۲۰ به کاربران اجازه تنظیم و کنترل نرخ تازه‌سازی مانیتور توسط ویندوز را نمی‌داد و همین مساله باعث شده بود تا بسیاری از کاربران فعال کردن نرخ رفرش ۱۴۴ هرتز یا بالاتر را فراموش کنند. اما حالا می‌توان مستقیماً از کنترل پنل ویندوز و دنبال کردن مسیر Settings > System > Display, Advanced display settings) نرخ تازه‌سازی بیشتر را انتخاب کرد.

این آپدیت تغییرات جزئی هم داشته که از جمله آن‌ها می‌توان به نمایش لوگوی اپ‌ها در نوتیفیکیشن ها اشاره کرد که پیدا کردن و مدیریت آن‌ها را آسان‌تر می‌کند.

همانطور که گفته شد آپدیت اکتبر ۲۰۲۰ از هم اکنون عرضه شده اما ممکن است مدتی طول بکشد تا همه کاربران بتوانند آن را نصب کنند. مایکروسافت می‌گوید این آپدیت را در هفته‌های آینده در دسترس تعداد بیشتری از کاربران قرار می‌دهد تا همه بتوانند با سرعت پایدار آن را دانلود کنند، بنابراین ممکن است در حال حاضر نتوانید آن را نصب کنید.

برای آگاهی از انتشار این آپدیت و سازگار بودن دستگاه خود با آن می‌توانید به قسمت Windows Update بروید.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کامپیوتر ویندوز 10 مایکروسافت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۴۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ از ۸ تیر ماه

به گزارش خبرنگار مهر، علی حکیم جوادی رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای امروز در نشست خبری که با محوریت بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر، تجارت الکترونیک (الکامپ) برگزار شد با اشاره به زمان برگزاری نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ گفت: نمایشگاه الکامپ امسال از ۸ تیر تا ۱۱ تیرماه به مدت چهار روز با حضور عوامل مختلف مجموعه استارت آپی و شرکت‌هایی که سالیان سال در این حوزه فعالیت می‌کردند شروع می‌شود.

وی افزود: بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ، قدمت ۳۰ ساله دارد و انتظار می‌رود مشکلی نداشته باشیم و از تجربه‌های خوب در این نمایشگاه برخوردار شویم.

حکیم جوادی در ادامه با بیان اینکه استارتاپ‌های بزرگ جز موضوعات مهم کشور هستند ادامه داد: بخش عمده کار و جلسات خود را متمرکز بر توسعه بخش استارت آپی کردیم و آینده کسب و کارها عمدتاً در بخش استارتاپ‌ها است که این صرفاً مختص کشور ما نیست و در کشورهای بزرگ نیز همین مسیر در حال طی شدن است.

حکیم جوادی در ادامه با بیان اینکه جلسات همفکری مختلفی با پلتفرم‌ها و بازیگران اقتصاد دیجیتال برگزار شده است تصریح کرد: شعار امسال نمایشگاه همه با هم برای اقتصاد دیجیتال است و امسال با نگاهی نوآورانه و خلاقانه به حوزه استارت آپی و پلتفرمی نگاه می‌کنیم.

وی ادامه داد: نقدی که به سال گذشته وارد بود به این مساله ارتباط داشت که زمان برگزاری آن تغییر کرد و برخی از استارتاپ‌ها نمی‌دانستند قرار است این نمایشگاه برگزار شود یا نه و فقط یک ماه برای تصمیم‌گیری فرصت داشتند به همین دلیل شاید به آن شکل موفق نبود و به آن نقد وارد شد.

حکیم جوادی افزود: تصمیم داریم پنل هایی برای پرسش و پاسخ در خصوص مشکلات استارت آپی داشته باشیم و از طرفی بخش‌های ذیربط در آن حضور داشته باشند و تعامل برقرار باشد تا مشکلات حل شود.

رضا حیدری عضو هیأت مدیره نصر تهران و شورای مرکزی نصر کشور در ادامه به جزئیات نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ اشاره کرده و افزود: این نمایشگاه ابزار مناسبی برای رونق و توسعه کسب و کار و امیدی برای فعالین حوزه کسب و کار اینترنتی است، گفت: ۳۰۰ شرکت برای نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ شرکت کردند و حدود ۵۰ متقاضی ثبت نام در حوزه استارت آپی داشته‌ایم که تاریخ ثبت نام تا ۲۰ اردیبهشت ماه بود که این مهلت تا پایان اردیبهشت ماه تمدید می‌شود و سایت الکامپ برای متقاضیان شرکت در این نمایشگاه باز است.

وی به معیار حضور ۵۰ شرکت استارت آپی اشاره کرد و افزود: این ۵۰ شرکت فعلاً در پیش ثبت نام اولیه هستند و معیار ارزیابی توسط تیم ارزیاب استارت آپی انجام می‌شود و در نهایت به عنوان شرکت استارت آپی حضور خواهند داشت.

حیدری همچنین گفت: سال گذشته الکامپ پس از کرونا برگزار شد و برخی این احساس را داشتند که شاید نمایشگاه آن‌طور که باید مورد اقبال قرار نگرفت اما امسال سعی داریم الکامپ را به استاندارد خودش برگردانیم تا مؤثرتر از گذشته باشد و موضوعات مختلف را پیگیری کنیم.

در ادامه این نشست آرش برهمند مدیر الکامپ استارز و مدیر محتوایی الکامپ گفت: الکامپ استارز افزونه استارتاپی نمایشگاه الکامپ است که تا کنون ۶ دوره برگزار شده است. در آخرین دوره نمایشگاه الکامپ، ۵ سالن و ۶۰۰ تیم در بخش استارز شرکت داشتند. تمرکز این بخش روی استارتاپ‌ها و گرایش‌های جدید در این بخش است و امسال قرار است با شکل جدید نمایشگاه الکامپ استارز را داشته باشیم.

کد خبر 6100332 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • اشک‌های اورساتو در وداع با لیگ قهرمانان؛ داور ایتالیایی پس از قضاوت پاریس-دورتموند گریست
  • آغاز برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ از ۸ تیر ماه
  • اعلام زمان وداع دومینیک تیم با تنیس
  • تعویق محاکمه ترامپ/ بنویسید اطلاع ثانوی بخوانید بعد از انتخابات!
  • آخرین آپدیت امنیتی ویندوز ممکن است VPN را مختل کند
  • نسل‌کشی به وقت رفح
  • رویداد استارت آپی در گنبدکاووس با رنگ و بویی انتخاباتی
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • اگر آمریکا نبود اشغالگری اسرائیل در ۷ اکتبر پایان یافته بود
  • آکسیوس: آمریکا ارسال کمک‌های نظامی به اسرائیل را متوقف کرد