Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه پیشگیری اداره کل بهزیستی استان البرز گفت : ۳۲۷ بازدید میدانی و ۶۰۴ بازدید آنلاین از ابتدای سال جاری تاکنون توسط مسئولین و کارشناسان استانی و شهرستانی از مراکز ترک اعتیاد این استان انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز، معصومه عباسی زاده اظهار کرد: هدف از بازدیدهای میدانی، آگاهی از  مشکلات، کمبودها و نظارت بر فعالیتهای تخصصی جاری در این مراکز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: رعایت پروتکل های بهداشتی در شرایط پاندمی کرونا از اولویتهای گروه های نظارتی این حوزه است؛ کنترلهای دقیق به دلیل ویژگی‌های مراکز تجمعی، چالش های بسیاری دارد که در راستای اجرایی شدن اهداف و حفظ سلامت بیماران و همکاران، و همچنین تأکید مدیرکل بهزیستی استان رعایت هر چه بیشتر و دقیق تر موارد بهداشتی است .

این مسئول اضافه کرد: یکی از برنامه ها و دغدغه های بهزیستی، نظارت جدی بر فعالیتهای اینگونه مراکز است به همین دلیل طرحی در دست تدوین است که در آن پروتکل استانی صدور مجوز و توزیع فراوانی آنها و همچنین نحوه ی نظارت و بازرسی مراکز مورد بازنگری قرار گیرد؛ در این طرح ضمن افزایش بازرسی‌ها، در رتبه بندی مراکز، میزان رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت استانداردهای لازم مراکز اقامت و توزیع جغرافیایی مراکز براساس نیاز مناطق با جدیت مد نظر قرار خواهد گرفت.

عباسی زاده تصریح کرد: نیروی انتظامی طبق دستورالعمل‌های ابلاغی تأسیس، مدیریت و نظارت بر مراکز مجاز دولتی، غیر دولتی،خصوصی و یا سازمانهای مردم نهاد مکلف است حسب گزارشات رسیده از اداره کل بهزیستی ، دانشگاه‌ های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به عنوان ضابط قضایی نسبت به تعطیلی مراکز غیر قانونی اقدام  و پرونده را جهت رسیدگی و صدور حکم به مقام قضایی ارسال کند.

این مقام مسئول عدم وجود مراکز ماده ۱۶ در استان را موجب فشار مضاعف بر  مراکز ماده ۱۵ عنوان کرد و گفت: این مراکز از وظیفه ذاتی خود که درمان بیمار تمایلی است دور شده و دچار مشکلات عدیده شده اند.

وی درباره چگونگی تشکیل کمپ ماده ۱۶( معتادین متجاهر  ) بیان کرد: طبق مصوبات ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور چهار دستگاه متشکل از ناجا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج مستضعفین و سازمان زندانها بعنوان متولی راه اندازی مراکز ماده ۱۶ در نظر گرفته شده اند.

عباسی زاده درباره طرح جمع آوری معتادان متجاهر استان طی روزهای گذشته توضیح داد: این طرح با همکاری دستگاههای متولی و همکاری شبانه روزی کارشناسان اداره بهزیستی شهرستان کرج و مرکز غربالگری اعتیاد تحت نظارت این شهرستان و همراهی برخی کمپ‌های استان انجام شد.

 وی درباره تعداد افراد جمع آوری شده در فاز اول طرح گفت :در فاز اول اجرا تعداد  ۳۲۵ نفر جمع آوری شدند که از این تعداد ۱۱نفر به مراکز درمانی ارجاع ، ۳۰ نفر مشکوک به کرونا بودند که پس از  انجام تست pcr  و منفی شدن نتیجه در ۶ مرکز اقامتی میان مدت تحت نظارت بهزیستی اسکان داده شدند ۶۱نفر نیز با دستور قضایی ترخیص شدند.

معاون پیشگیری اداره بهزیستی استان البرز تصریح کرد: یکی از فعالیتهای مهم در طرح های جمع آوری معتادین متجاهر انجام غربالگری اولیه افراد دستگیر شده است که توسط گروه غربالگری بهزیستی انجام می شود؛ طبق گزارشات ارسال شده از مرکز غربال بهزیستی با تشکیل ۵ گروه سیار  اقدامات گندزدایی، شستشوی بهداشتی، تحویل البسه و  ۱۰۵ تست HIV  از معتادین متجاهر  انجام شده است .

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ترک اعتیاد معتاد البرز معتاد متجاهر کرونا جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۴۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌ مدیرکل بهزیستی مازندران ضمن گرامیداشت روز روانشناس و مشاوره ، با اشاره به نقش روانشناسان در ایجاد جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی، گفت: اکنون ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقاء توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و ... فعالیت دارد.

دکتر فریبا بریمانی به خدمات حضوری و غیر حضوری مشاوره و روانشناختی اشاره کرد و افزود: پارسال ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصان مراکز بهزیستی خدمات دریافت کردند و  ۱۹۴ هزارو ۵۶۸ نفر  هم در تماس با ۱۴۸۰ "صدای مشاور"، برای رفع مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانودگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی  از خدمات مشاوره تلفنی بهره‌مند شدند.

بریمانی، از ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و ۳۰۰  جوان در آستانه ازدواج اشاره و خاطرنشان کرد: پارسال ۱۴ هزار و ۹۹ زوج مازنی برای افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌ها ودر کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند

مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴۰۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره‌مند شدند.

بریمانی،  انتخاب همسر و ازدواج را از بعد اجتماعی و فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر پارسال  از مراکز مشاوره سراسر استان برای ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به  خدمات مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: پارسال ۴۶ هزار و ۳۶۱ زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند که از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است و عمده‌ترین دلایل طلاق نیز عدم مسوولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بود.

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز جمع‌آوری شد
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • جمع آوری ۱۰۰ معتاد متجاهر در چناران
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد جمع آوری شدند
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • جمع آوری ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر