Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین-مریم علیزاده؛ در آخرین روز مهر ماه، دو محموله ۱۱ میلیون بشکه ای مجموعا ۲۲ میلیون بشکه بنزین اکتان ۸۷ ایران ازمبدا بندرعباس و به صورت FOB با قیمت ۳۲٫۱۴ دلار برای هر بشکه، به مقاصد دریایی از طریق رینگ بین الملل بورس انرژی ایران معامله و صادر شد.

همچنین ۶ میلیون بشکه بنزین اکتان ۸۷ از انبار نفت بندرعباس با همین قیمت به مقاصد دریایی معامله و صادر شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌گفتنی است ارزش ریالی این دو معامله بر اساس ارز سنا بالغ بر ۲۹ هزار و ۳۴۳ میلیارد تومان بوده است.

البته روز گذشته یک محموله ۲۵ هزار تنی بنزین اکتان ۹۱ از انبار نفت اراک، یک محموله  ۲۵ هزار تنی بنزین اکتان ۸۷ از انبار نفتماهشهر، یک محموله ۲۵ هزار تنی بنزین اکتان ۸۷ از انبار نفت بندرعباس، یک محموله ۲۵ هزارتن بنزین اکتان ۸۷ از انبار نفت همدان ویک محموله  ۱۰ هزارتنی بنزین اکتان ۹۵ از انبار نفت اراک به مقصد مرزهای غربی کشور معامله  و صادر شد.

 

گفتنی است نرخ هر بشکه بنزین در کشورهای حاشیه خلیج فارس مانند امارات و عمان به ترتیب  ٧٧.٩ دلار و ٨٠ دلار است. این اختلافقیمت میان بنزین فروش رفته در بورس انرژی ایران و کشورهای منطقه می تواند دورنمایی از قیمت نفت ایران در بازارهای خاکستری باشد.

 

 

 

پربیننده ترین با آزادشدن سهام عدالت، ‌۵۰میلیون نفر سهامدار فارس شدند/ بازدهی ۸۰۰درصدی سهم فارس ظرف ١۵ماه افزایش ۱۶درصدی صادرات محصولات ایرانول در سال جهش تولید/ ایرانول پیشتاز در بازار‌های جهانی شرط روسیه برای موافقت با عدم افزایش تولید اوپک پلاس طرح اختصاص قیر رایگان به راه‌های روستایی اصلاح شد صادرات نفت عربستان افزایش یافت

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خلیج فارس صادرات قیمت بنزین مریم علیزاده قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۵۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر بنزین می سوزانند که این میزان ۲ تا ۳ برابر بیشتر از میانگین جهانی است. - اخبار سیاسی -

غلامرضا شریعتی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و راه حل هایی که می توان برای برون رفت از این شرایط به کار برد، اظهار داشت:  مشکل اصلی ما این است که خودروهای تولید داخل مصرف بسیار بالایی از بنزین دارند و این امر باعث بروز معضل ناترازی بنزین شده است.

واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

وی ادامه داد: دولت باید خودروسازان را مجبور کند که در تولیدات خود اصلاحاتی انجام دهند و خودروهای با کیفیت تولید کنند، اما متاسفانه خودروسازان به دنبال اصلاح تولیدات خود و تولید خودروهای با کیفیت نیستند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: ما معتقدیم که بهترین راه کار برای بهبود ناوگان حمل و حمل در کشور در این شرایط که خودروسازان زیر بار اصلاح تولیدات خود نمی روند واردات خودروهای خارجی است.

شریعتی تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه ملی کشور را به خاطر حمایت از خودروسازان داخلی از بین می بریم، امسال مجبوریم به میزان زیادی واردات بنزین انجام دهیم و این به معنای کسری بودجه بیشتر است.

وی با بیان اینکه مصرف بالای بنزین در خودروهای تولید داخل در ردیف اول متهمان ناترازی بنزین است، بیان داشت:  باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر 100 کیلومتر 12 لیتر بنزین می سوزانند که این میزان 2 تا 3 برابر بیشتر از میانگین جهانی است.

شریعتی با تاکید بر اینکه باید از سرمایه ملی خودمان حفاظت کنیم، ادامه داد: علاوه بر بی‌کیفیتی خودروها، حجم بالایی از خودروهای فرسوده در سطح شهر در حال تردد هستند که این امر هم بر استفاده بیشتر از بنزین افزوده است.

عضو کمیسیون عمران بیان کرد: باید برای برون رفت از این شرایط اقدام به متنوع سازی سبد سوخت نیز بکنیم و از خودروهای برقی و هیبریدی هم در چرخه استفاده کنیم تا میزان  خودروهای استفاده کننده از بنزین کاهش پیدا کنند. همچنین ما باید به سمت استفاده از خودروهای دوگانه سوز  مثل سی ان جی و ال پی جی هم حرکت کنیم و به این وسیله از میزان مصرف بنزین در کشور بکاهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • معمای بنزین در ایران
  • صادرات دومین محموله ریلی افغانستان به ترکیه
  • حرکت دومین محموله ریلی افغانستان از مسیر ایران به ترکیه
  • انفجار مهیب نفتکش حامل بنزین در آمریکا (فیلم)
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • هجوم برای خرید طلا
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان