Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران گفت: باید به حال خودمان گریه کنیم که روزانه چندصد نفر از مردم‌مان را از دست می‌دهیم. وزارت بهداشت و دیگر مسئولان باید برای حفاظت از جان مردم اقدام عملیاتی انجام دهند و تنها با حرف و سخن مشکل حل نمی‌شود.

به نقل از روابط عمومی شرکت شهر سالم، دکتر حمید چوبینه به مشکل توزیع واکسن آنفولانزا اشاره کرد و گفت: در بحث واکسن آنفولانزا، وزارت بهداشت به صورت شفاف مسئله را برای مردم تشریح نکرده و تب و تاب درخواست آنفولانزا در بدنه مردم شدت گرفت و از طرف دیگر کمبودها باعث شد که توزیع این واکسن با رعایت دستورالعمل‌های خاصی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او اضافه کرد: کادر درمان درمانگاه‌های شهر سالم با ۱۹ مرکز درمانی و پنج پایگاه اورژانس، بخش مهمی از کادر درمان شهر تهران هستند که در مواجهه با بیماری‌اند. همچنین نقطه آخر و پر خطر بیماران کرونایی مرگ‌شان است که کفن و دفن این افراد توسط کارکنان بهشت زهرا با رعایت همه تشریفات مربوط به کفن و دفن انجام می‌شود. علاوه بر این، بخش زیادی از کارگران شهرداری که در مواجهه با عفونت‌ها و جمع‌آوری زباله‌های بیماران عفونی هستند نیز بیش از بقیه افراد جامعه در معرض خطر هستند ولی در دستورالعمل تعیین اولویت‌ها برای تحویل واکسن آنفولانزا اسمی از کارکنان شهرداری آورده نشده است.

دکتر چوبینه در ادامه درباره موج سوم کرونا یادآور شد: باید به حال خودمان گریه کنیم که روزانه چندصد نفر از مردم‌مان را از دست می‌دهیم؛ همه ما نسبت به یکدیگر مسئول هستیم و باید حق و حقوق شهروندی را به جا بیاوریم. در کنار آن اما وزارت بهداشت و دیگر مسئولان باید برای حفاظت از جان مردم اقدام عملیاتی انجام دهند و تنها با حرف و سخن مشکل حل نمی‌شود.

مدیرعامل شرکت شهر سالم با بیان اینکه آمار مبتلایان در بدنه شهرداری تهران به نسبت جامعه افزایش چندانی پیدا نکرده است و طبق آخرین آمار ارائه شده از سوی مدیریت بحران در مجموع حدود دو هزار نفر از کارکنان شهرداری به کرونا مبتلا شدند، تاکید کرد: درمانگاه‌های شهر سالم، در رابطه با بیماران کرونایی و یا مشکوک، درمان سرپایی و حتی بعضی اوقات مشاوره تلفنی می‌دهند و اولویت این است که شهروندان به درمانگاه مراجعه نکنند.

وی در بخش دیگر این گفتگو درباره مشکل کمبود انسولین، با بیان اینکه در همه نقاط کشور هر اتفاقی که درباره مسائل دارویی رخ دهد، عوارض خود را به جا خواهد گذاشت، گفت: استرس برای بیماران دیابتی مضر است و وقتی گرفتار استرس دیگری برای تامین دارو می‌شوند روی نحوه درمان‌شان اثر منفی می‌گذارد.

چوبینه، تعداد کارکنان و بازنشستگان شهرداری تهران را که نیاز ضروری به انسولین دارند ۷۳۴ نفر اعلام کرد و گفت: این افراد انسولین خاصی را استفاده می‌کنند و نیاز ضرورری به آن دارند؛ البته سایر بیماران دیابتی مشکل کمتری دارند. بنابراین وزارت بهداشت باید به فکر چاره باشد تا واردات انسولین بهتر صورت گیرد.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: از طرف دیگر، تحریم‌های ظالمانه در کشور ما باعث اجحاف در حق مردم شده و عوارض خود را در تمام قسمت‌های زندگی افراد به جا گذاشته است. عارضه‌های سنگین تحریم‌ها متوجه مردم به ویژه افراد ضعیف می‌شود.

دکتر چوبینه ادامه داد: بیماران از ضعیف‌ترین افراد جامعه هستند که دسترسی به دارو در شرایط تحریم، برای‌شان سخت می‌شود. بنابراین هم از سیاستمداران کشور می‌خواهیم که به فکر راه چاره باشند و هم از مسئولان وزارت بهداشت و دست‌اندرکاران حوزه سلامت این انتظار وجود دارد که شرایط را برای رفع این کمبودها پیگیری کنند.

همشهری آنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: وزارت بهداشت شهر سالم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۵۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبگرفتگی اماکن مسکونی در خوی/ امکانات شهرداری بسیج شد

به گزارش خبرنگار مهر، معاون خدمات شهری شهرداری خوی شامگاه جمعه در گفت و گو با خبرنگاراناظهار کرد: در پی بارش شدید باران و سیلابی شدن محور مساکن مهر و نیز آبگرفتگی در آپارتمان‌های زیتون، امکانات و نیروهای مدیریت شهری برای کمک اعزام شدند.

امین اللهوردی زاده افزود: از ساعات اولیه آبگرفتگی، نیروهای آتش نشانی و خدمات شهری در محل حضور داشته و عملیات بازگشایی مسیر را آغاز کردند.

وی با اشاره به دستور شهردار خوی مبنی بر گسیل امکانات و تجهیزات در آپارتمان‌های زیتون، ادامه داد: در پی این اتفاق ماشین آلات سنگین، آتش نشانی، دستگاه تخلیه آب و نیروهای خدماتی با همه توان در محل حضور دارند.

وی اظهار کرد: ساکنان مساکن مهر و آپارتمان‌های زیتون اطمینان داشته باشند که شهرداری تا پاکسازی کامل محوطه، محل را ترک نکرده و اقدامات لازم به جهت رضایتمندی شهروندان صورت خواهد گرفت.

معاون خدمات شهری اضافه کرد: علت وقوع آبگرفتگی نیز توسط کارشناسان بررسی و اقدامات مورد نیاز به جهت جلوگیری از وقوع دوباره چنین اتفاقاتی انجام می‌شود.

همچنین در پی بارش شدید باران در شمال آذربایجان غربی، برخی از معابر شهر شوط دچار آبگرفتگی شد که طبق گزارش‌ها، با تلاش عوامل شهرداری و همچنین کاهش بارندگی ابن مشکل تا حدودی فروکش کرده است.

طبق گزارش هواشناسی، بارش‌های رگباری تا شنبه در آذربایجان غربی ادامه دارد.

کد خبر 6096058

دیگر خبرها

  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • آبگرفتگی اماکن مسکونی در خوی/ امکانات شهرداری بسیج شد
  • سردار رادان: به سبک خودمان آزادی را ایجاد می‌کنیم
  • تعویق بررسی جنایات جنگی انگلیس در افغانستان برای یک سال دیگر
  • رادان: مردم افتخار کنید رئیس‌جمهوری دارید که برایش تکلیف مهم است/ بیشترین کسانی که در طرح نور و لایحه عفاف و حجاب تلاش کردند، نمایندگان اصفهان بودند/ ما به سبک خودمان آزادی برای احیای دینمان را ایجاد می‌کنیم
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • عدم تفکیک زباله منجر به مصدوم شدن پاکبان شهرداری یزد شد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند