Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@09:36:43 GMT

احیای هنر «چلنگری» در سرایان ۳۰ نفر را شاغل کرد

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۲۵۷۶۷

احیای هنر «چلنگری» در سرایان ۳۰ نفر را شاغل کرد

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، حسین عباس‌زاده ظهر امروز در جمع خبرنگاران از فعالیت ۱۱ کارگاه چلنگری در شهرستان سرایان خبر داد و اظهار داشت: علاوه بر کارگاه‌های فعال در شهرستان سرایان، ۲۰ کارگاه فعال چلنگری در سطح استان نیز فعالیت می‌کنند.

وی افزود: کارگاه‌های چلنگری شهرستان سرایان در محل بازار تاریخی میثم (کاروانسرای تاریخی) تجمیع شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احیای رشته چلنگری سرایان ۳۰ نفر را شاغل کرد

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری خراسان‌جنوبی تصریح کرد: برای رونق کسب و کار این رشته هنری و جلوگیری از منسوخ شدن آن، تسهیلاتی تخصیص یافته است و مجوز تولیدی به متقاضیان فعالیت و ایجاد کسب و کار در این رشته اعطا می‌شود.

عباس‌زاده ادامه داد: این رشته زمینه را برای اشتغال ۳۰ نفر در سطح استان فراهم کرده است.

دریافت چهار نشان ملی کیفیت

وی عنوان داشت: استان خراسان‌جنوبی چهار نشان ملی کیفیت در زمینه تولیدات سفال و سرامیک دریافت کرده است.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه دوره‌های آموزشی سفالگری در حال برگزاری است، اضافه کرد: اقداماتی در جهت توسعه کارگاه‌های سفالگری در شهرستان‌های بیرجند، سرایان، فردوس، نهبندان، خوسف و طبس انجام شده است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری خراسان‌جنوبی تصریح کرد: مجوزهای کارگاهی و مجوزهای مشاغل خانگی (مستقل و پشتیبان) در زمینه تولیدات سفال و سرامیک صادر شده است.

انتهای پیام/3403/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: صنایع دستی خراسان جنوبی چلنگری سرایان حسین عباس زاده اقتصاد گردشگری خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۵۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جعفری ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سیل خسارت سنگینی را به کشاورزی خراسان جنوبی وارد کرده است، اظهار کرد: بر اساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان‌ها، بالغ بر پنج هزار و ۴۴۳ میلیارد ریال برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیربخش‌های کشاورزی استان از جمله قنوات، باغات، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

وی افزود: گروه‌های تعیین و ارزیابی خسارات پس از سیل در سطح مراکز بخش سازماندهی و تمام مناطق خسارت‌دیده نیز فهرست‌برداری شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی عنوان کرد: جبران خسارات سیل به کشاورزی این استان قدری دشوار است و بر اساس برآوردهای اولیه خسارات سیل به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

وی با بیان اینکه اکیپ‌های راهسازی در سطح اکثر مراکز جهاد کشاورزی مستقر بوده و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند، بیان کرد: همکاران مدیریت در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغات استان را انجام می‌دهند.

جعفری گفت: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بندها انجام خواهد شد تا پیش از فصل آبیاری باغات زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

وی گفت: بر اساس گزارش‌های ارسالی، شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت را اعلام نموده که این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه بیشترین خسارت به منابع آبی کشاورزی وارد آمده است، اظهار کرد: طبق گزارش‌های اولیه نشان می‌دهد که سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱ هزار و ۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ رأس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

جعفری گفت: البته تاکید می‌گردد که گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

کد خبر 6090006

دیگر خبرها

  • برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • تلاش برای نجات ۹ نفر گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان ادامه دارد
  • نجات ۹ گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان
  • امداد برای نجات ۹ نفر گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان
  • امداد برای نجات ۹ نفر گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان ادامه دارد
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب مناطق عشایری سرایان
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب سرایان
  • آماده‌باش و پشتیبانی ۶ شعبه هلال‌احمر خراسان‌ جنوبی در بیرجند و خوسف
  • آماده‌باش و پشتیبانی ۶ شعبه هلال‌احمر خراسان‌ جنوبی به دنبال هشدار سیلاب در بیرجند و خوسف