Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌اسلام آل‌مبارک با بیان اینکه برای چهار جامعه هدف کشت و صنعت نیشکر برنامه‌های مدونی ترتیب داده شده گفت: این چهار جامعه شامل پرسنل، خانواده‌های پرسنل، مدیران و روستاهای مجاور کشت و صنعت‌ها است.

«حجت‌الاسلام مصطفی آل‌مبارک» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، در حاشیه برداشت نیشکر در کشت و صنعت دهخدا اظهار کرد: این مجموعه گسترده بالغ بر۲هزار نفر نیرو دارد که قسمت‌های مختلف این مجموعه به سه بخش کشاورزی، صنعت و ستاد خلاصه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس کمیته فرهنگی کشت و نیشکر دهخدا با بیان اینکه برای چهار جامعه هدف کشت و صنعت‌ها برنامه مدونی تدارک دیده شده افزود: اولین جامعه پرسنل هستند که در طول سال جهت ارتقای فرهنگی و معنوی آنها برنامه‌هایی برنامه‌ریزی شده است.

 

وی با اشاره به اینکه گروه دوم خانواده‌های پرسنل هستند که در طول سال برنامه‌های هدفگذاری شده برای آنها انجام می‌شود اضافه کرد: گروه سوم این جامعه مدیران به عنوان ستون مجموعه هستند و گروه چهارم جامعه پیرامونی یعنی روستاهای اطراف ما هستند که بالغ بر ۱۷ روستا بوده که برای این مجموعه به عنوان کمربند امنیتی و فرهنگی روستاهای مجاور برنامه‌هایی ندارک دیده شده اسن.

 

حجت‌الاسلام آل‌مبارک اضافه کرد: پس وظیفه خود دانستیم تا برای آنها در قسمت‌های مختلف فرهنگی، معنوی، عمرانی برنامه داشته باشیم و همچنین در برنامه‌های فرهنگی، معنوی، شادی و ترحیم مجموعه حضور پیدا کنند و در صورت نیاز حمایت و کمک می‌کنند.

 

وی به شیوع ویروس کرونا از اسفند ۹۸ تاکنون اشاره کرد و ادامه داد: به علت شیوع کرونا نماز و برنامه‌ها تعطیل بود اما از نیمه ماه مبارک رمضان نماز جماعت و مراسم‌ها را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار کردیم.

 

امام جماعت کشت و صنعت نیشکر دهخدا یاد آور شد: تمامی عناوین و موضوعات برنامه‌های مدون فرهنگی یکی پس از دیگر با حفظ پروتکل‌های بهداشتی انجام شده و کار در این چهار جامعه هدف به شکل منظم پیش می‌رود.

 

پایان پیام/679

منبع: شبستان

کلیدواژه: حجت الاسلام آل مبارک کشت و صنعت دهخدا برنامه های فرهنگی چهار جامعه هدف کشت و صنعت برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۶۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت عصر امروز یکشنبه در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا خرم‌آباد با اشاره به اینکه رویکرد مدیریتی صحیح مهم‌ترین نکته درباره موفقیت این مجموعه است، اظهار داشت: این مدل سرمایه‌گذاری جزو مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا است که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی را به دنبال دارد.

وی انجام کارهای پژوهشی و تولید محصولات کاملاً ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و حتی نژاد دامی که وارد شده، تغییریافته و ایرانی شده است.

استاندار لرستان با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم‌آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کنند، افزود: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.

شفقت با اشاره به اینکه شهرک صنعتی این مجموعه به‌زودی بهره‌برداری خواهد شد بر ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم‌آباد تأکید کرد و افزود: باتوجه‌به سطح اراضی این مجموعه، اگر گیاهان دارویی در این مجموعه کشت و عصاره‌گیری شود مردم نیز می‌توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی می‌تواند بیشتر نیز باشد.

وی ادامه داد: این قابلیت در شهرهای دیگر لرستان نیز وجود دارد تا جایی که بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه دیگر استان هم این امکان وجود دارد.

استاندار لرستان، تأکید کرد: جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری این چنینی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

شفقت بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبتی در راستای اشاعه فرهنگ «ما می‌توانیم» دانست و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه‌گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد و این مدل مدیریتی تسری پیدا کند.

کد خبر 6091372

دیگر خبرها

  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • نشست فعالان فرهنگی در صداوسیمای استان آذربایجان غربی
  • معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند
  • نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • موضوع حجاب و عفاف از برنامه های دشمنان و مقابله جبهه کفر برابر حق